Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia fajnie ze się Odezwałaś, bardzooo się cieszę Twoim Szczęściem i ze sie wam udało ;) teraz tylko pozostało Życzyć Ci spokojnej ciąży :) mam nadzieję że będziesz zaglądają i dasz znać jak.Ci ciąża przebiega :)
    I mam nadzieję że z tatą już wszystko w porządku :)

Evelin lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluniu nie znamy się ale gratuluję Ci bardzo :*:)

Evelin lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)

Wysłany: 3 lipca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madera2000 wrote:
    Ja za 3 dni, 6-7lipca bede testowala bo to pierwszy dzien miesiaczki. Boje sie :p testowalam 26dc i negatyw. Czuje bardzo duzy przyplyw energii od jakiegos tygodnia, doslownie jak nie ja, normalnie ciagle zrzedze ze jestem zmeczona :p

To wpisuję :)

Madera2000 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello-July-please-be-nice-photo.jpg

6.07 - Madera2000
    8.07 - Justyś91
    10.07 - Zołza
    11.07 - LILITH.P, Bierka
    12.07 - Cherry_Blossom
    17.07 - nikola2877
    20.07 - MMadziula, Evelin
    24.07 - Gaduaaa
    25.07 - Czikosz
    26.07 - marciaa
    27.07 - AniaŁ123
    30.07 - misia1989

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Elunia fajnie ze się Odezwałaś, bardzooo się cieszę Twoim Szczęściem i ze sie wam udało ;) teraz tylko pozostało Życzyć Ci spokojnej ciąży :) mam nadzieję że będziesz zaglądają i dasz znać jak.Ci ciąża przebiega :)
    I mam nadzieję że z tatą już wszystko w porządku :)

Będę dawać znać:-) Teraz juz nie mogą mi zabronić sie skręcać i żyć ty:-)
    Widzę ze jest dużo nowych stateczek, życzę wszystkim samych zieloności.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Będę dawać znać:-) Teraz juz nie mogą mi zabronić sie skręcać i żyć ty:-)
    Widzę ze jest dużo nowych stateczek, życzę wszystkim samych zieloności.
    Betę będziesz robić? Jak z tatą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Betę będziesz robić? Jak z tatą?
    Z tatą trochę lepiej ale od nogi po bajpasach sepsa sie zrobiła.. No cieżko było ale juz od 3 dni jest w domku:-))
    No właśnie chyba jutro pójdę na betę. Generalnie nie wiem czy do dnia spodziewanej miesiączki nie poczekać. Juz nie mam takiego parcia jak na początku. Wiec nie wiem czy w piątek dopiero nie pójdę.
    Chociaż pewnie nie wytrzymam i jednak jutro pójdę. Nie mam żadnych objawów póki co, jedynie zgaga dzisiaj ale ja mam ogólnie często zgagi wiec może to być przypadek:-)

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia ale sie cieszę:*
    Na kiedy masz termin :)?

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Elunia ale sie cieszę:*
    Na kiedy masz termin :)?
    Jeśli siepotwierdzi wszystko to na polowe marca. Ale jeszcze nie wkręcam sie na tyle. Zrobiłam test wczoraj tylko dlatego ze szlam na panieński i chciałam sie upewnić ze mogę pic a tu taki numer. Szczerze to w ogóle sie nie spodziewałam bo serio olaliśmy starania i nawet trochę zalecenie lekarza..

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Z tatą trochę lepiej ale od nogi po bajpasach sepsa sie zrobiła.. No cieżko było ale juz od 3 dni jest w domku:-))
    No właśnie chyba jutro pójdę na betę. Generalnie nie wiem czy do dnia spodziewanej miesiączki nie poczekać. Juz nie mam takiego parcia jak na początku. Wiec nie wiem czy w piątek dopiero nie pójdę.
    Chociaż pewnie nie wytrzymam i jednak jutro pójdę. Nie mam żadnych objawów póki co, jedynie zgaga dzisiaj ale ja mam ogólnie często zgagi wiec może to być przypadek:-)
    O masz ci los.. zawsze coś! ale dobrze ze juz tata w domu i jest poprawa.. Hehe na bank z beta nie wytrzymasz.. Rób rób ;)

• Madera2000 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia gratulacje! :)))

2013 córeczka 💜
    2 aniołki
    Ja: NT i przeciwciała Atg i Atpo; MTHFR 1298
    dqprx1hp00wr3pez.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluuuuniaaaa!!!!!!!! Jak ja sie cieszę :D :D :D :D :D pięknie kobietko :) obie bedziemy miały marcowe bąble ;) cale szczescie że z tata juz wszystko dobrze, kibicowalam mu mocno bo wiesz, ze sama sporo z tatą ostatnio przeszlam :* niech wraca do zdrowia, a jak o wnusiu albo wnuczce sie dowie, zaraz mu werwa wróci :)

Mnie też zamurowalo jak dwie kreski zobaczyłam, nadal nie wierzę, ale radość i spokój wewnętrzny bezcenne ;)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny:-) robię jutro betę:-)

Tuliska gratulacje!!!!!!!!!

Evelin lubi tę wiadomość

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie przepraszam ze zasmiecam tu ale nie znalazlam odpowiedniego watku. Czy miala ktoras z was tak ze w dniu planowanej @ nie przyszla tylko byly brazowe plamienia ale nie na bieliznie tylko w stodku bardzo male ilosci i trwalay tyle co powinna trwac @? Dzis juz plamien nie ma, dodam ze brzuch bolal tylko przed dniem pierwszych plamien. Dzis zrobilam test ale nie z pierwszego moczy ale co mialo by wyjsc to by wyszlo :( gin na urlopie a ja mam problem czy traktowac te plamienia jako @ czy nie i czekac dalej? Prosze o jakos porade moze ktoras miala podobny problem :)

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Eluniu :* ja już po becie, wszystko ok ;)
    U Ciebie też będzie pięknie <3

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandrula ja też miałam brązowe plamienia ale później @ przychodziła. Nie wiem co mam Ci doradzić niestety :/

8p3ovfxm8uset94e.png
  • zonaboba Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od nowego cyklu mialam zaczac brac CLO od 4dc i zrobic reszte badan a tak naprawde nie wiem co o tym wszystkim myslec bo to by byl juz 6 lub 7dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 13:02

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może wybierz się do innego gina. Jeśli masz zacząć z clo to warto sprawdzić, po co marnować cykl. Sprawdzi jak endometrium wygląda i tylko on Ci będzie w stanie coś podpowiedzieć :*

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie do was :)

Mianowicie, znowu mam skąpy okres...to już 3 raz z rzędu, czy ktoś miał takie cos?
    Normalnie od kad opdjeliśm ydecyzje o staraniach to mam takie okresy,
    byłam z tym w zeszłym miesiącu u gina ale nie znalazł żadnych anomalii.

Moje pytanie czy są jakieś badania hormonalne, które mogłabym wykonać a które warto zrobić w podobnej sytuacji?

• AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja tak mam, 2-3 dni krwawienia, później dzień przerwy i później jakieś delikatne plamienie 1-2 dni. Ja obwiniam za to brak owulacji, ale mogą to też być hormony: tarczyca, prolaktyna lub progesteron. Jesteś w 100% pewna że miewasz owu? Badałaś te hormony?

Elunia gratulacje :*

preg.png

Starania od I 2020
    VII 2020 ciąża biochemiczna 😪
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
    O córkę starałam się 20 cykli
‹‹ 2383 2384 2385 2386 2387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ