X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia fajnie ze się Odezwałaś, bardzooo się cieszę Twoim Szczęściem i ze sie wam udało ;) teraz tylko pozostało Życzyć Ci spokojnej ciąży :) mam nadzieję że będziesz zaglądają i dasz znać jak.Ci ciąża przebiega :)
    I mam nadzieję że z tatą już wszystko w porządku :)

Evelin lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluniu nie znamy się ale gratuluję Ci bardzo :*:)

Evelin lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)

Wysłany: 3 lipca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madera2000 wrote:
    Ja za 3 dni, 6-7lipca bede testowala bo to pierwszy dzien miesiaczki. Boje sie :p testowalam 26dc i negatyw. Czuje bardzo duzy przyplyw energii od jakiegos tygodnia, doslownie jak nie ja, normalnie ciagle zrzedze ze jestem zmeczona :p

To wpisuję :)

Madera2000 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello-July-please-be-nice-photo.jpg

6.07 - Madera2000
    8.07 - Justyś91
    10.07 - Zołza
    11.07 - LILITH.P, Bierka
    12.07 - Cherry_Blossom
    17.07 - nikola2877
    20.07 - MMadziula, Evelin
    24.07 - Gaduaaa
    25.07 - Czikosz
    26.07 - marciaa
    27.07 - AniaŁ123
    30.07 - misia1989

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Elunia fajnie ze się Odezwałaś, bardzooo się cieszę Twoim Szczęściem i ze sie wam udało ;) teraz tylko pozostało Życzyć Ci spokojnej ciąży :) mam nadzieję że będziesz zaglądają i dasz znać jak.Ci ciąża przebiega :)
    I mam nadzieję że z tatą już wszystko w porządku :)

Będę dawać znać:-) Teraz juz nie mogą mi zabronić sie skręcać i żyć ty:-)
    Widzę ze jest dużo nowych stateczek, życzę wszystkim samych zieloności.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Będę dawać znać:-) Teraz juz nie mogą mi zabronić sie skręcać i żyć ty:-)
    Widzę ze jest dużo nowych stateczek, życzę wszystkim samych zieloności.
    Betę będziesz robić? Jak z tatą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Betę będziesz robić? Jak z tatą?
    Z tatą trochę lepiej ale od nogi po bajpasach sepsa sie zrobiła.. No cieżko było ale juz od 3 dni jest w domku:-))
    No właśnie chyba jutro pójdę na betę. Generalnie nie wiem czy do dnia spodziewanej miesiączki nie poczekać. Juz nie mam takiego parcia jak na początku. Wiec nie wiem czy w piątek dopiero nie pójdę.
    Chociaż pewnie nie wytrzymam i jednak jutro pójdę. Nie mam żadnych objawów póki co, jedynie zgaga dzisiaj ale ja mam ogólnie często zgagi wiec może to być przypadek:-)

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia ale sie cieszę:*
    Na kiedy masz termin :)?

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Elunia ale sie cieszę:*
    Na kiedy masz termin :)?
    Jeśli siepotwierdzi wszystko to na polowe marca. Ale jeszcze nie wkręcam sie na tyle. Zrobiłam test wczoraj tylko dlatego ze szlam na panieński i chciałam sie upewnić ze mogę pic a tu taki numer. Szczerze to w ogóle sie nie spodziewałam bo serio olaliśmy starania i nawet trochę zalecenie lekarza..

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Z tatą trochę lepiej ale od nogi po bajpasach sepsa sie zrobiła.. No cieżko było ale juz od 3 dni jest w domku:-))
    No właśnie chyba jutro pójdę na betę. Generalnie nie wiem czy do dnia spodziewanej miesiączki nie poczekać. Juz nie mam takiego parcia jak na początku. Wiec nie wiem czy w piątek dopiero nie pójdę.
    Chociaż pewnie nie wytrzymam i jednak jutro pójdę. Nie mam żadnych objawów póki co, jedynie zgaga dzisiaj ale ja mam ogólnie często zgagi wiec może to być przypadek:-)
    O masz ci los.. zawsze coś! ale dobrze ze juz tata w domu i jest poprawa.. Hehe na bank z beta nie wytrzymasz.. Rób rób ;)

• Madera2000 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia gratulacje! :)))

2013 córeczka 💜
    2 aniołki
    Ja: NT i przeciwciała Atg i Atpo; MTHFR 1298
    dqprx1hp00wr3pez.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluuuuniaaaa!!!!!!!! Jak ja sie cieszę :D :D :D :D :D pięknie kobietko :) obie bedziemy miały marcowe bąble ;) cale szczescie że z tata juz wszystko dobrze, kibicowalam mu mocno bo wiesz, ze sama sporo z tatą ostatnio przeszlam :* niech wraca do zdrowia, a jak o wnusiu albo wnuczce sie dowie, zaraz mu werwa wróci :)

Mnie też zamurowalo jak dwie kreski zobaczyłam, nadal nie wierzę, ale radość i spokój wewnętrzny bezcenne ;)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny:-) robię jutro betę:-)

Tuliska gratulacje!!!!!!!!!

Evelin lubi tę wiadomość

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie przepraszam ze zasmiecam tu ale nie znalazlam odpowiedniego watku. Czy miala ktoras z was tak ze w dniu planowanej @ nie przyszla tylko byly brazowe plamienia ale nie na bieliznie tylko w stodku bardzo male ilosci i trwalay tyle co powinna trwac @? Dzis juz plamien nie ma, dodam ze brzuch bolal tylko przed dniem pierwszych plamien. Dzis zrobilam test ale nie z pierwszego moczy ale co mialo by wyjsc to by wyszlo :( gin na urlopie a ja mam problem czy traktowac te plamienia jako @ czy nie i czekac dalej? Prosze o jakos porade moze ktoras miala podobny problem :)

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Eluniu :* ja już po becie, wszystko ok ;)
    U Ciebie też będzie pięknie <3

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandrula ja też miałam brązowe plamienia ale później @ przychodziła. Nie wiem co mam Ci doradzić niestety :/

8p3ovfxm8uset94e.png
  • zonaboba Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od nowego cyklu mialam zaczac brac CLO od 4dc i zrobic reszte badan a tak naprawde nie wiem co o tym wszystkim myslec bo to by byl juz 6 lub 7dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 13:02

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może wybierz się do innego gina. Jeśli masz zacząć z clo to warto sprawdzić, po co marnować cykl. Sprawdzi jak endometrium wygląda i tylko on Ci będzie w stanie coś podpowiedzieć :*

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie do was :)

Mianowicie, znowu mam skąpy okres...to już 3 raz z rzędu, czy ktoś miał takie cos?
    Normalnie od kad opdjeliśm ydecyzje o staraniach to mam takie okresy,
    byłam z tym w zeszłym miesiącu u gina ale nie znalazł żadnych anomalii.

Moje pytanie czy są jakieś badania hormonalne, które mogłabym wykonać a które warto zrobić w podobnej sytuacji?

• AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja tak mam, 2-3 dni krwawienia, później dzień przerwy i później jakieś delikatne plamienie 1-2 dni. Ja obwiniam za to brak owulacji, ale mogą to też być hormony: tarczyca, prolaktyna lub progesteron. Jesteś w 100% pewna że miewasz owu? Badałaś te hormony?

Elunia gratulacje :*

preg.png

Starania od I 2020
    VII 2020 ciąża biochemiczna 😪
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
    O córkę starałam się 20 cykli
‹‹ 2383 2384 2385 2386 2387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ