Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Elunia fajnie ze się Odezwałaś, bardzooo się cieszę Twoim Szczęściem i ze sie wam udało
teraz tylko pozostało Życzyć Ci spokojnej ciąży
mam nadzieję że będziesz zaglądają i dasz znać jak.Ci ciąża przebiega
I mam nadzieję że z tatą już wszystko w porządkuEvelin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Madera2000 wrote:Ja za 3 dni, 6-7lipca bede testowala bo to pierwszy dzien miesiaczki. Boje sie :p testowalam 26dc i negatyw. Czuje bardzo duzy przyplyw energii od jakiegos tygodnia, doslownie jak nie ja, normalnie ciagle zrzedze ze jestem zmeczona :p
To wpisujęMadera2000 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
6.07 - Madera2000
8.07 - Justyś91
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P, Bierka
12.07 - Cherry_Blossom
17.07 - nikola2877
20.07 - MMadziula, Evelin
24.07 - Gaduaaa
25.07 - Czikosz
26.07 - marciaa
27.07 - AniaŁ123
30.07 - misia1989
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Elunia fajnie ze się Odezwałaś, bardzooo się cieszę Twoim Szczęściem i ze sie wam udało
teraz tylko pozostało Życzyć Ci spokojnej ciąży
mam nadzieję że będziesz zaglądają i dasz znać jak.Ci ciąża przebiega
I mam nadzieję że z tatą już wszystko w porządku
Będę dawać znaćTeraz juz nie mogą mi zabronić sie skręcać i żyć ty:-)
Widzę ze jest dużo nowych stateczek, życzę wszystkim samych zieloności.
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Betę będziesz robić? Jak z tatą?
No właśnie chyba jutro pójdę na betę. Generalnie nie wiem czy do dnia spodziewanej miesiączki nie poczekać. Juz nie mam takiego parcia jak na początku. Wiec nie wiem czy w piątek dopiero nie pójdę.
Chociaż pewnie nie wytrzymam i jednak jutro pójdę. Nie mam żadnych objawów póki co, jedynie zgaga dzisiaj ale ja mam ogólnie często zgagi wiec może to być przypadek:-) -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Elunia ale sie cieszę:*
Na kiedy masz termin?
-
Elunia wrote:Z tatą trochę lepiej ale od nogi po bajpasach sepsa sie zrobiła.. No cieżko było ale juz od 3 dni jest w domku:-))
No właśnie chyba jutro pójdę na betę. Generalnie nie wiem czy do dnia spodziewanej miesiączki nie poczekać. Juz nie mam takiego parcia jak na początku. Wiec nie wiem czy w piątek dopiero nie pójdę.
Chociaż pewnie nie wytrzymam i jednak jutro pójdę. Nie mam żadnych objawów póki co, jedynie zgaga dzisiaj ale ja mam ogólnie często zgagi wiec może to być przypadek:-)FabianCyprian
Tymuś
-
Eluuuuniaaaa!!!!!!!! Jak ja sie cieszę
pięknie kobietko
obie bedziemy miały marcowe bąble
cale szczescie że z tata juz wszystko dobrze, kibicowalam mu mocno bo wiesz, ze sama sporo z tatą ostatnio przeszlam :* niech wraca do zdrowia, a jak o wnusiu albo wnuczce sie dowie, zaraz mu werwa wróci
Mnie też zamurowalo jak dwie kreski zobaczyłam, nadal nie wierzę, ale radość i spokój wewnętrzny bezcenne -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie przepraszam ze zasmiecam tu ale nie znalazlam odpowiedniego watku. Czy miala ktoras z was tak ze w dniu planowanej @ nie przyszla tylko byly brazowe plamienia ale nie na bieliznie tylko w stodku bardzo male ilosci i trwalay tyle co powinna trwac @? Dzis juz plamien nie ma, dodam ze brzuch bolal tylko przed dniem pierwszych plamien. Dzis zrobilam test ale nie z pierwszego moczy ale co mialo by wyjsc to by wyszlo
gin na urlopie a ja mam problem czy traktowac te plamienia jako @ czy nie i czekac dalej? Prosze o jakos porade moze ktoras miala podobny problem
To nasz 50 cs +10 na luzieNa OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Od nowego cyklu mialam zaczac brac CLO od 4dc i zrobic reszte badan a tak naprawde nie wiem co o tym wszystkim myslec bo to by byl juz 6 lub 7dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 13:02
To nasz 50 cs +10 na luzieNa OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie do was
Mianowicie, znowu mam skąpy okres...to już 3 raz z rzędu, czy ktoś miał takie cos?
Normalnie od kad opdjeliśm ydecyzje o staraniach to mam takie okresy,
byłam z tym w zeszłym miesiącu u gina ale nie znalazł żadnych anomalii.
Moje pytanie czy są jakieś badania hormonalne, które mogłabym wykonać a które warto zrobić w podobnej sytuacji? -
Misia ja tak mam, 2-3 dni krwawienia, później dzień przerwy i później jakieś delikatne plamienie 1-2 dni. Ja obwiniam za to brak owulacji, ale mogą to też być hormony: tarczyca, prolaktyna lub progesteron. Jesteś w 100% pewna że miewasz owu? Badałaś te hormony?
Elunia gratulacje :*