Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:drugi na poważnie, trzeci odkąd zapadła decyzja
ale ponad 2 lata z unikaniem dni płodnych jako antykoncepcja.
a wiadomo... nieraz się zdarzyło w ryzykownym momencie
Rozumiem, ale i tak nie martw sie na zapas
Ja mam różne problemy, troche serce, niedoczynność tarczycy, częste infekcje także pare rzeczy jest zamierzam się wybrać w tym cyklu zbadać poziom FSH i LH -
misia1989 wrote:Rozumiem, ale i tak nie martw sie na zapas
Ja mam różne problemy, troche serce, niedoczynność tarczycy, częste infekcje także pare rzeczy jest zamierzam się wybrać w tym cyklu zbadać poziom FSH i LHod czegoś trzeba zacząć
FabianCyprian
Tymuś
-
Wiem ze to nie ten watek, ale widze ze sie znacie i dlatego chcialam Was zapytac. Nie mierzylam temperatury caly cykl, ale dzis jest 28dc, zmierzylam i 36,6. Czy to wyklucza ze moglam zajsc? Slyszalam ze te co zaciazyly maja same wyzsze temperatury.
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Rozumiem, ale i tak nie martw sie na zapas
Ja mam różne problemy, troche serce, niedoczynność tarczycy, częste infekcje także pare rzeczy jest zamierzam się wybrać w tym cyklu zbadać poziom FSH i LH
a te badania można robić w każdym dniu cyklu czy są jakieś w których najlepiej? -
Madera2000 wrote:Wiem ze to nie ten watek, ale widze ze sie znacie i dlatego chcialam Was zapytac. Nie mierzylam temperatury caly cykl, ale dzis jest 28dc, zmierzylam i 36,6. Czy to wyklucza ze moglam zajsc? Slyszalam ze te co zaciazyly maja same wyzsze temperatury.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:dzieki
a jakie są ceny za te badania?
tak mniej- więcej jesli sie orientujesz
ale na bank za chwilę ktoś Ci napisze, bo nie jedna tu z dziewczyn robiła je prywatnie :)ja w Irlandii mam za freeCaro lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
misia1989 wrote:dzieki
a jakie są ceny za te badania?
tak mniej- więcej jesli sie orientujesz
Misia u mnie w labo ceny tych badań wahają się pomiędzy 20 a 30 złpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:drugi na poważnie, trzeci odkąd zapadła decyzja
ale ponad 2 lata z unikaniem dni płodnych jako antykoncepcja.
a wiadomo... nieraz się zdarzyło w ryzykownym momencie
Marciaa ja mam tak samoTyle że staramy się 4 cykle na poważnie i 5 od decyzji, a wcześniej 2 lata, a właściwie trochę dłużej na dziko