Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Dzięki dziewczyny... bo ja właśnie czytałam tu, że dwa spadki to już nie wróżą dobrze
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
A w ogóle witam się
u mnie już ok. Przestało lecieć. Czysto id kilku dni więc i serducho było takie delikatne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 08:40
Gaduaaa, AniaŁ123, Evelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Ogólnie dobrze, martwi mnie to, że znowu poronię, bo nikt z lekarzy u mnie nie mówi o tych całych immunoglobulinach. Nie wiem, co o tym myśleć.
moja przyjaciółka ma - a jej mąż + i za 5tyg rodzi.. mała ma się dobrze.. zastrzyk dostała kilka tyg temu...FabianCyprian
Tymuś
-
Czikosz wrote:Ogólnie dobrze, martwi mnie to, że znowu poronię, bo nikt z lekarzy u mnie nie mówi o tych całych immunoglobulinach. Nie wiem, co o tym myśleć.
Na poronienie nie masz wpływu kochana i nie jest ono z twojej winy. Ja też się obawiam ale wiesz że wysoko poronienia drugiej ciąży diametralnie spada? Dlatego kobiety po poronieniu mają zdrowe donoszone ciąże. Przestań tu zła energię siać proszębędzie gites
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 09:06
Czikosz lubi tę wiadomość
-
Hejka kobietki, kurde wczoraj miałam skok temp. , piękny śluz, testy owu pozytywne a dziś mi spadła
w poprzednim cyklu utrzymywała się wyżej... co to może oznaczać ?
-
MMadziula wrote:Hejka kobietki, kurde wczoraj miałam skok temp. , piękny śluz, testy owu pozytywne a dziś mi spadła
w poprzednim cyklu utrzymywała się wyżej... co to może oznaczać ?
Kim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnynikola2877 wrote:Musisz poprosic o podanie Ci immunoglobuliny. Bo skoro macie inne krwi to wtedy podaje sie to tez po poronieniu samoistnym, zeby nie doszlo do powtorki tego.
Ile dni juz?
Jak się już gubię, to pytam.
No chyba będzie dobrze teraz, ale wolę zapytać, bo lekarze w Polsce, to wiecie jacy są.