Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa ja uważam że Twój wykres jest ok, może troszkę wyższe masz wahania, ale myślę że ovu jeszcze przed Tobą, więc nie spisuj cyklu na straty, bo jeszcze masz dużo czasu
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Gaduaaa ja uważam że Twój wykres jest ok, może troszkę wyższe masz wahania, ale myślę że ovu jeszcze przed Tobą, więc nie spisuj cyklu na straty, bo jeszcze masz dużo czasu
jedna koleżanka podpowiada mi że to może przez dietę.. że endometrium również się oczyszcza na diecie stąd wydłużone jego złuszczanie... sama nie wiem.. zobaczymy co pokaże w najbliższych dniach.. teraz tez już w nocy nie będę wstawać , to też może było przyczyną...Kim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:U mnie spadek. No i dupa... chociaż za pierwszym razem pokazalo 36,67 ale potem dwa razy 36,6. Mierzylam 3 razy ood rzad
Wisienka taki spadek to nie spadekjakbyś wpadła poniżej czerwonej krechy to można by było się zastanawiać, zobaczysz, że jutro polecisz do góry
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:no to niby prawda.. ale mój śluz o którym wczoraj pisałam też był/jest dziwny...
jedna koleżanka podpowiada mi że to może przez dietę.. że endometrium również się oczyszcza na diecie stąd wydłużone jego złuszczanie... sama nie wiem.. zobaczymy co pokaże w najbliższych dniach.. teraz tez już w nocy nie będę wstawać , to też może było przyczyną...
Nie wiem jak to może być z endometrium, ale myślę że dieta może mieć wpływ na temperatury, na śluz też. Wpływa to na nasze hormony, zwłaszcza te problematyczne, więc jakaś różnica w organizmie musi być, ale taka pozytywnaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzikosz wrote:Ja jak nie ma finału to nie zaznaczam. Mniejsze rozczarowanie potem w razie co, a tak... to takie WOW!
A co do wyglądu, to nie wpływa, ale w opisie masz potem, że czas współżycia był taki sraki i w ogóle.
Boże, cytuję sama siebie, co się ze mną dzieje.Kim87 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za dodanie wiary
Witam nową :*:*:*
Gadulka ja bym naprawdę niczego nie przessdzala. To prawda, zmiana diety może wywoływać rozne dziwactwa ale to moze byc tylko na plus!
Kimi :*:*:*:*:*:*Gaduaaa, Kim87 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytania:
1. Betę mogę zrobić po południu czy tylko na czczo?
2. Jeśli mam cykle 24-26 dniowe,obecnie jestem w 29 dniu cyklu, ale plamię trochę takim ciemnobrązowym śluzem to jest sens robić sobie nadzieję i testować?
Dodam, ze w połowie cyklu dowiedziałam się, ze wróciła mi nadczynność i ginekolog powiedział, ze by się zdziwił jakbym miała owulacje - dlatego przesyłam mierzyć temp.
Co myślicie?margaret87 -
Cherry_Blossom wrote:Dzięki dziewczyny za dodanie wiary
Witam nową :*:*:*
Gadulka ja bym naprawdę niczego nie przessdzala. To prawda, zmiana diety może wywoływać rozne dziwactwa ale to moze byc tylko na plus!
Kimi :*:*:*:*:*:*Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
margaret87 wrote:Dziewczyny mam pytania:
1. Betę mogę zrobić po południu czy tylko na czczo?
2. Jeśli mam cykle 24-26 dniowe,obecnie jestem w 29 dniu cyklu, ale plamię trochę takim ciemnobrązowym śluzem to jest sens robić sobie nadzieję i testować?
Dodam, ze w połowie cyklu dowiedziałam się, ze wróciła mi nadczynność i ginekolog powiedział, ze by się zdziwił jakbym miała owulacje - dlatego przesyłam mierzyć temp.
Co myślicie?
Na badanie bety nie musisz być naczczoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 11:20
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO