Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie:)
Potrzebowałam, żeby ktoś racjonalnie spojrzał na ten mój cykl:)
Dzisiaj zrobię sikańca modląc się, żeby @ nie przyszła:)
Zobaczymy jak to będzie, ale na pewno będę do Was wpadaćGaduaaa lubi tę wiadomość
margaret87 -
Hej Dziewczyny,
Witam nowe staraczki
To chyba ja taka niecierpliwa byłam, że po drugim nieudanym cyklu miałam już komplet badań hihi
Ogólnie czekam na owu. Dzisiaj 14dc, niby wszelkie znaki ciała wskazują na owu, ale wybitnego skoku tempki nie było. Wczoraj byłoI ewentualnie mogę dołożyć dzisiaj, bo w nocy Małż wyjeżdża na dwa dni..
Heh..
Dzisiaj pogoda u mnie trochę zelżała, także idzie oddychać swobodniepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Witam nowe staraczki
To chyba ja taka niecierpliwa byłam, że po drugim nieudanym cyklu miałam już komplet badań hihi
Ogólnie czekam na owu. Dzisiaj 14dc, niby wszelkie znaki ciała wskazują na owu, ale wybitnego skoku tempki nie było. Wczoraj byłoI ewentualnie mogę dołożyć dzisiaj, bo w nocy Małż wyjeżdża na dwa dni..
Heh..
Dzisiaj pogoda u mnie trochę zelżała, także idzie oddychać swobodnie
u mnie rano po 6 było 6stopni !!!! aaaaaaa tragedia... i cały czas pada.. jak dobrze że do Polski jeszcze tylko 12 dni !
Armia zaczeka na pewno , nawet jesli jajo się spóźni
Caro lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
co tam u was ?
u mnie praca dom i barak czasu by tu z wami popisać.
Oglnie ja jakoś tak sobie dałam na luz ze staraniami nawet siły nie mam serduszkować czasami. Za to mój partner ochotę ma za nas dwóch :-d
Jestem w 11dc a wczoraj w ślubie mialam krew taka jakby różowy kolor bardziej -
Wiem ze mialam czekac do srody ale nie wytrzymalam. Kupilam bobotest niby wykrywa ciaze 6 dni po zaplodnieniu. Cien drugiej kreseczki normalnie nie wierze. Powtorze go w srode z porannego moczu. Napisane jest w instrukcji ze przed terminem miesiaczki trzeba robic z porannego. Aaaaa boje sie :p
Evelin lubi tę wiadomość
-
Madera2000 wrote:Wiem ze mialam czekac do srody ale nie wytrzymalam. Kupilam bobotest niby wykrywa ciaze 6 dni po zaplodnieniu. Cien drugiej kreseczki normalnie nie wierze. Powtorze go w srode z porannego moczu. Napisane jest w instrukcji ze przed terminem miesiaczki trzeba robic z porannego. Aaaaa boje sie :p
trzymam kciuki!!!!
i po cichu gratuluję