Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Madera2000 noo coś tam widać, widać. Po cichutko gratuluję, a tak oficjalnie i głośno po becie. Bynajmniej trzymam kciuki
Cherry_Blossom możesz mnie wpisać na testowanie na 19.07, zobaczymy co będzieCherry_Blossom lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
AniaŁ123 wrote:Gaduaaa a czujesz się jakoś inaczej? Masz jakieś bóle czy coś w tym stylu? Ale to było kilka kropelek czy coś więcej? Miałaś kiedyś plamienie owulacyjne? Może to być to? Mam nadzieję że to nic poważnego! Wiem że nie powinno się diagnozować w necie, ale szukałaś jakiejś odpowiedzi?
czuje się normalnie.. lewy jajcor tylko się mocno odzywa... nie leci ze mnie w sensie krwawenia.. tylko no wkładka troszkę ubrudzona i jak się do toalety no to na papierze taki śluz ze sporą ilością krwi jasnej jest...tak to wygląda...
w środę pójde do ogolnego lekarza.. zapytam jej może coś wymysli...
zobaczymy jak to sie rozwinie...
czytałam w necie że są takie 1-2 dniowe plamienia owulacyjne.. no może i przyszło mi na starość takie zjawisko? nie mam pojęcia... ale to mój drugi taki mocny raz... przez ostatnie pół roku znajduję przed owulacją niteczki w sluzie takie delikatne.. i to tyle..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Mam 27 lat i jestem w trakcie 3 cs. W środę testuję, ale czuję, że nic z tego. Za dużo stresu
Gaduaaa, ja czasem miewam takie plamienia przed owulacją. Pytałam ginekologa, czy to normalne, powiedziała, że na początku dni płodnych mogą wystąpić właśnie takie niteczki w śluzie, bo szyjka się otwiera.Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
JaAneta89 wrote:Witajcie dziewczyny
Mam 27 lat i jestem w trakcie 3 cs. W środę testuję, ale czuję, że nic z tego. Za dużo stresu
Gaduaaa, ja czasem miewam takie plamienia przed owulacją. Pytałam ginekologa, czy to normalne, powiedziała, że na początku dni płodnych mogą wystąpić właśnie takie niteczki w śluzie, bo szyjka się otwiera.
witaj
trzymam kciuki za 2 kreseczki -
Gaduaaa, ja czasem miewam takie plamienia przed owulacją. Pytałam ginekologa, czy to normalne, powiedziała, że na początku dni płodnych mogą wystąpić właśnie takie niteczki w śluzie, bo szyjka się otwiera. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaAneta89 wrote:Witajcie dziewczyny
Gaduaaa, ja czasem miewam takie plamienia przed owulacją. Pytałam ginekologa, czy to normalne, powiedziała, że na początku dni płodnych mogą wystąpić właśnie takie niteczki w śluzie, bo szyjka się otwiera.
Witaj
Trzymam kciuki ! -
LILITH.P wrote:Gaduaaa może to też przez stres, który mógł wpłynąć na zaburzenia hormonalne?
a ostatnio nie mam jakiś specjalnych powodów do zmartwień ani stresuFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Mowicie ze powinnam zrobic ta bete? Ile kosztuje to badanie? Nigdy nie robilam. Poprzednia ciaze poronilam w 15tyg 5 dniu wiec teraz mam scize i przed 16 tyg nie chce zbytnio sie jarac ...
-
6.07 - Madera2000, JaAneta89
8.07 - Justyś91
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P, Bierka
12.07 - Cherry_Blossom
17.07 - nikola2877
19.07 - Caro
20.07 - MMadziula, Evelin
24.07 - Gaduaaa
25.07 - Czikosz
26.07 - marciaa
27.07 - AniaŁ123
30.07 - misia1989Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 18:52
Madera2000 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Gaduaaa wrote:wiesz co.. mialam w maju 2 dni przed owulacją coś takiego.. ale było mniej niż dziś...
czuje się normalnie.. lewy jajcor tylko się mocno odzywa... nie leci ze mnie w sensie krwawenia.. tylko no wkładka troszkę ubrudzona i jak się do toalety no to na papierze taki śluz ze sporą ilością krwi jasnej jest...tak to wygląda...
w środę pójde do ogolnego lekarza.. zapytam jej może coś wymysli...
zobaczymy jak to sie rozwinie...
czytałam w necie że są takie 1-2 dniowe plamienia owulacyjne.. no może i przyszło mi na starość takie zjawisko? nie mam pojęcia... ale to mój drugi taki mocny raz... przez ostatnie pół roku znajduję przed owulacją niteczki w sluzie takie delikatne.. i to tyle..
To może faktycznie jest to związane z owulacją. Termin się w sumie zgadza.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Hej
Wpisuje na liste!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:dziękuję Wam za wsparcie tak czy inaczej
pewnie okaże się na dniach co to za anomalie
Dawaj znać na bieżącoBędzie dobrze
Gaduaaa lubi tę wiadomość