Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Madera2000 wrote:No...swinie totalne. Jak poszlam na l4 po poronieniu pozabierala co lepszych klientow z mojej bazy a jak wrocilam nie oddala ich. Do tego jeszcze prawie od razu jak wrocilam po zwolnieniu to dali mi wypowiedzenie-taka cudowna firemka...
Madera brak słówMam nadzieję że po wszystkim Ci się ułożyło, a teraz spokojnie zagroszkujesz :*
-
Ewelka jutro program wyznaczy Ci ovu na 17dc. Masz idealne wszystkie objawy, a serduszków jest tam jak mrówków
więc będzie dzidzia na dzień kobiet
Evelin lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny ze mnie rozumiecie, tam naprawde bylo toksycznie i ciesze sie ze sie uwolnilam naprawde. Niestety z rozmow ze znajomymi wiem, ze wielu pracodawcow karze pracownice za ciaze, zwalniaja gdy wroca itd to jest straszne
-
Madera2000 wrote:Dzieki dziewczyny ze mnie rozumiecie, tam naprawde bylo toksycznie i ciesze sie ze sie uwolnilam naprawde. Niestety z rozmow ze znajomymi wiem, ze wielu pracodawcow karze pracownice za ciaze, zwalniaja gdy wroca itd to jest straszne
Oj ja nie w temacie
Mam sporo pracy i zagladam tu za malo..
Niestety takie prawo. U nas w pracy kobiety normalnie maja przedluzane umowy, lub wracaja po terminie, ktory nan odpowiada. Jak np jedna klijentka po 10latach..
Ale ja raczej tam nie wroce..
Glowa do gory, moze jeszcze nie wiesz o tym, ale to bedzie szansa na lepszy etap w Twoim zyciu :* -
AniaŁ123 wrote:Ewelka jutro program wyznaczy Ci ovu na 17dc. Masz idealne wszystkie objawy, a serduszków jest tam jak mrówków
więc będzie dzidzia na dzień kobiet
Jasnowidz ?he
Wpisalam temp po zmierzeniu..
Ponad 36,80 i rzeczywiscie tak wykazalochociaż dla mnie bardziej w 18dc, odczowalam bol owulacyjny.. I bylo wiecej sluzu..
Czas pokaze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 07:37
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:No i dupa, żadnego skoku dziś... no i cykl poszedł się rypac
i albo przyjdzie albo nie... a póki co głowa do góry
FabianCyprian
Tymuś
-
Evelin wrote:Jasnowidz ?
he
Wpisalam temp po zmierzeniu..
Ponad 36,80 i rzeczywiscie tak wykazalochociaż dla mnie bardziej w 18dc, odczowalam bol owulacyjny.. I bylo wiecej sluzu..
Czas pokaze :*
znam już ten program na pamięć tyle czasu już na nim jestem hahahaEvelin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś