Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Kochane
Wisienka podpisuję się pod tym co napisała GaduaaaNadal jesteś w grze, temperatura jest nad krechą, więc jest dobrze
Ewelka chcesz znać finał tego cyklu? Przepowiedzieć Ci?
Gaduaaa jak tam samopoczucie? Przeszło krwawienie?
Ja dzisiaj pierwszy raz przyjechałam na rowerze do pracyCałkiem fajnie, tylko mam za wysoko siodełko i trochę mi było nie wygodnie.
Evelin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Cześć wszystkim
Cały czas jestem od was uzależniona i czytam nałogowo ale nie mam czasu pisać bo w pracy młyn
Cześć MamuśkaTuliska lubi tę wiadomość
-
6.07 - Madera2000, JaAneta89
8.07 - Justyś91
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P, Bierka
12.07 - Cherry_Blossom
17.07 - nikola2877
19.07 - Caro
20.07 - MMadziula, Evelin
24.07 - Gaduaaa
25.07 - Czikosz
26.07 - marciaa
27.07 - AniaŁ123
30.07 - misia1989
1.08 - margaret87
Im się udałoUda się i nam!
szuflada
Sandrula
KlaudyŚ
Tuliska
Elunia
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane
Gaduaaa jak tam samopoczucie? Przeszło krwawienie?
Ja dzisiaj pierwszy raz przyjechałam na rowerze do pracyCałkiem fajnie, tylko mam za wysoko siodełko i trochę mi było nie wygodnie.
hej hej !
no wiesz co... nie ma dziś śladu po wczorajszej akcji.. hmm może to faktycznie zapowiedź owu.. z rozmachem haha
kupię testy dziś i zobaczymy
gratsy za jazdę na rowerze .. zazdro samodyscyplinyFabianCyprian
Tymuś
-
cześć kochane!!
Cherry głowa do góry, może to zwykłe wahania i temp. odbijePoza tym każdy cykl też jest inny i chyba te najdziwniejsze dają upragniony efekt
Tuliska czeeeeśćjak się czujesz??
i wszystkim innym dzień dobry
Evelin :*:*
Gaduaaa :*:*Gaduaaa, Tuliska, Evelin lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:cześć kochane!!
Cherry głowa do góry, może to zwykłe wahania i temp. odbijePoza tym każdy cykl też jest inny i chyba te najdziwniejsze dają upragniony efekt
Tuliska czeeeeśćjak się czujesz??
i wszystkim innym dzień dobry
Evelin :*:*
Gaduaaa :*:*:*
FabianCyprian
Tymuś
-
Gdybym zaszła w tym cyklu, to termin porodu miałabym na dzień urodzin mojej mamy
Heh ale by miała prezent
-
Gaduaaa wrote:hej hej !
no wiesz co... nie ma dziś śladu po wczorajszej akcji.. hmm może to faktycznie zapowiedź owu.. z rozmachem haha
kupię testy dziś i zobaczymy
gratsy za jazdę na rowerze .. zazdro samodyscypliny
Nie miałam wyboru, bo wczoraj wieczór auto nam padło, nie da się go w ogóle zapalić, nie wiadomo co się stało, więc siłą rzeczy musiałam się jakoś dostać do pracyAle mam niedaleko i odkryłam że 80% trasy to ścieżki rowerowe, a w Krakowie to jest naprawdę coś
-
AniaŁ123 wrote:Nie miałam wyboru, bo wczoraj wieczór auto nam padło, nie da się go w ogóle zapalić, nie wiadomo co się stało, więc siłą rzeczy musiałam się jakoś dostać do pracy
Ale mam niedaleko i odkryłam że 80% trasy to ścieżki rowerowe, a w Krakowie to jest naprawdę coś
FabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:Dzięki dziewczyny... nie wiem czemu ale strasznie się podlamalam tym... mormalnie dol jak stąd do Australii
chyba mi się płodne po tym poronieniu zaczęły bo kisiel w majtkach jest;)
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gaduaaa wrote:heheh a daleko masz do tej pracy?
Niedaleko, 4 kmWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 08:23
-
nick nieaktualny
-
JaAneta89 wrote:Dzień dobry
U mnie lekki spadek temki i mi troszkę smutno.
Dziewczyny, kiedy testujecie? Przed @, w terminie @, czy po @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 09:25
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
JaAneta89 wrote:Dzień dobry
U mnie lekki spadek temki i mi troszkę smutno.
Dziewczyny, kiedy testujecie? Przed @, w terminie @, czy po @?
Ja mam dziś 26dc i korci, by testować, ale czekam do 28^^ chociaż nie wiem, czy z moim wykresem jest szansa...