Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Pewnie nie... Znając mnie to coś się schrzanilo..
Nie myśl kochana w ten sposób! Dobrze z pewnością wiesz, że właśnie jakieś anomalie lub inne sytuacje często zwiastuja, że właśnie się zachodzi i na odwrót - wszystko ksiazkowo i nic...
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Nie myśl kochana w ten sposób! Dobrze z pewnością wiesz, że właśnie jakieś anomalie lub inne sytuacje często zwiastuja, że właśnie się zachodzi i na odwrót - wszystko ksiazkowo i nic...Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:pamiętacie dziewczyny Elunie
widzę u niej na wykresie dziś odnotowany pozytywny test ciążowy
bardzooo się cieszę bo jej mocno kibicowałam cały czas !
Eluniu jeśli czytasz to serdeczne gratulacje dla Ciebie !
Ooo o co za nowinatak sobie ostatnio myślałam co u niej słychać a nie mam jej w znajomych
Elunia to dopiero miała cuda w tych cyklach i jak widać można
Przyłączam się, Eluniu jeśli czytasz to gratuluje z całego serducha, bardzo się cieszę :* rosnijcie zdrowo :* -
Tuliska wrote:Ooo o co za nowina
tak sobie ostatnio myślałam co u niej słychać a nie mam jej w znajomych
Elunia to dopiero miała cuda w tych cyklach i jak widać można
Przyłączam się, Eluniu jeśli czytasz to gratuluje z całego serducha, bardzo się cieszę :* rosnijcie zdrowo :*Tuliska lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:To co, pierwsza jest Bierka za 5 dni
Cherry kochana miałam w tym cyklu obsuwę podobnie jak ty wiec prosze wpisz mnie na 11/07.
Miłego dnia wszystkim- pogoda koszmarna myślałam ze sie z lóżka nie podniosę -
U mnie było 3 dni przed, 2 dni przed i dzień przed... A podobno nie polecają codziennie
nie ma Metody, jeśli kijanki mają dotrzeć do dotrą
w dzień owu plemniki mogą nie zdążyć bo muszą przejść ten swoj proces kapacytacji i kilka godzin na to potrzeba z tego co kiedyś słyszałam
Aaa i dziewczyny ja mialam owu w dniu pozytywnego testu już a sprawdzałam dwa razy dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 09:50
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:eh ja często o niej myślę.. w takiej głupie sytuacji przestała pisać.. strasznie było mie jej wtedy szkoda... i bardzo żałuje że już z Nami nie pisze .. fajna babka z Niej
a jej doktorek tak nam pomagał wszystkim. Fajna rzeczowa, pomocna kobietka z niej a tu taka beznadziejna sytuacja się wywiazala, i z reszta na tym drugim forum jesli dobrze pamietam jeszcze gorzej ja potraktowaly
Wycofała się stąd całkowicie, no trudno, chciała odpocząć, ale zostały tutaj przychylne osoby i Eluniu jeśli zagladasz do nas czasami to się odezwijczekamy kochana !
-
Tuliska wrote:Dokładnie Gadułka
a jej doktorek tak nam pomagał wszystkim. Fajna rzeczowa, pomocna kobietka z niej a tu taka beznadziejna sytuacja się wywiazala, i z reszta na tym drugim forum jesli dobrze pamietam jeszcze gorzej ja potraktowaly
Wycofała się stąd całkowicie, no trudno, chciała odpocząć, ale zostały tutaj przychylne osoby i Eluniu jeśli zagladasz do nas czasami to się odezwijczekamy kochana !
szkoda wielka... może wróci Elunia ale teraz do Was na fioletową stronę mocyFabianCyprian
Tymuś
-
Evelin wrote:To Ty naprawde duzo sie poswiecasz..
Ja pomimo staran, jak narazie zyje jak zylamNO prawie.. duzo nie zmieniam, ale jesc raczej zawsze staralam sie zdrowo
I dlatego mimo, ze wpierdalam za dwoch - nie tyje
Ja tez nie jem nabialu ani pszenicy bo moja corka ma alergie na te rzeczy i sie dla niej poswiecam ;/m). W sumie czuje sie przez to zdrowiej a ona mnie dodatkowo motywuje wiec jest ok juz mi nawet nie brakuje tych produktow. Dzis zupa pomidorowa z pomidorow malinowych mmmm mniamEvelin lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Dziewczyny jak to jest z tym serduszkowaniem. Czytałam gdzies ze dzien przed owu daje największe szanse na groszka. Na logikę to wydawałoby sie ze w dzien owu jest najlepiej. Jak myślicie?
Witam wszystkichJa się urlopuje i mało wypowiadam ale czytam
Moim zdaniem najlepiej dzień przed. W momencie kiedy test owu wychodzi dodatni to owulacja może naastapic nawet w ciągu kilku godzin. A jeśli odczekasz od niego 24h do następnego dnia to mozze zdarzyć się ze będzie za późnotak mi się wydaje. Wszystko zależy kiedy ta owu dokładnie wystąpi
Bo równie dobrze może wystąpić 24h po teście
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny,
Te które mnie znają jeszcze z maja wiedzą ze zniknęłam nagle. Proszę o wybaczenie ale miałam masakryczne problemy z tatą po operacji. No i mój mi zabronił sie wkręcać i stresować. Z dni na dzień odpuściłam wszystko łącznie z mierzeniem temperatury.
Chyba sie opłacało i serio w głowie siedzi najwiecej. Odpuściliśmy zupełnie starania praktycznie. 2 razy sie kochaliśmy w czerwcu i oto w teście druga kreseczka!!!
Dziewczyny nie traćcie nadzieji i życzę wszystkim powodzenia!!!!
Bella_Bella, Gaduaaa, Madera2000, Jaguś_7810, KlaudyŚ, Tuliska, AniaŁ123, marciaa, Kim87, Evelin, Zołza:), Allmita, Justyś91, WaldhauzerM, poziomka12 lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:To co, pierwsza jest Bierka za 5 dni
Ja za 3 dni, 6-7lipca bede testowala bo to pierwszy dzien miesiaczki. Boje sie :p testowalam 26dc i negatyw. Czuje bardzo duzy przyplyw energii od jakiegos tygodnia, doslownie jak nie ja, normalnie ciagle zrzedze ze jestem zmeczona :p -
Elunia wrote:Witam dziewczyny,
Te które mnie znają jeszcze z maja wiedzą ze zniknęłam nagle. Proszę o wybaczenie ale miałam masakryczne problemy z tatą po operacji. No i mój mi zabronił sie wkręcać i stresować. Z dni na dzień odpuściłam wszystko łącznie z mierzeniem temperatury.
Chyba sie opłacało i serio w głowie siedzi najwiecej. Odpuściliśmy zupełnie starania praktycznie. 2 razy sie kochaliśmy w czerwcu i oto w teście druga kreseczka!!!
Dziewczyny nie traćcie nadzieji i życzę wszystkim powodzenia!!!!
Slyszalam ze tak jest, jak sie przestaje myslec udaje sie w koncu. Moja sasiadka miala tak samo, jak mama zachorowala nie myslala i zaszla.