Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Hej laski odebrałam wyniki 4 dzien cyklu prolaktyna 23,89 norma do 23,30 co myślicie? Robiłam tez tsh wynik 4,662 nic nie spadlo po 2 miesiącach chyba dawka 25 to Malo dla mnie...
Misia idź do lekarza, na moje oko jedno i drugie za wysoko -
marciaa wrote:ja za to nie czuję bólu jajników na owu...
nic - zero objawów
A zwykle czułaś? -
marciaa wrote:ja za to nie czuję bólu jajników na owu...
nic - zero objawów
może owu się przesunęła?
ja miałam mieć w sobotę, a dopiero we wtorek czułam ból jajników... także sporo różnicy. A cykle mam zawsze regularne. -
Moje pierwsze objawy (chociaz pomyslalam ze znowu sobie wmawiam): bardzo duzo energii i sila na wszystko ostatni tydzien przed okresem gdzie normalnie tylko bym lezala nic nie robila i narzekala; na imprezie dzieci do mnie przychodzily i siadaly na kolana nawet obce; nie mialam prawie w ogole sluzu po owulacji, a normalnie bylo go duzo (wczoraj troche sie pojawilo bialego)
-
Zaczelam sie zastanawiac, co myslicie. Moja kuzynka poronila tylko jedna ciaze i jak zaszla w druga to lekarka z nfz skierowala ja na badania prenatalne. Ona poronila naturalnie w 6tyg nawet lyzeczkowania nie miala. Ja poronilam w zeszlym roku w sierpniu i to prawie w 16 mialam zabieg. Myslicie ze powinnam robic te prenatalne mam juz 33 lata...
-
Madera2000 wrote:Zaczelam sie zastanawiac, co myslicie. Moja kuzynka poronila tylko jedna ciaze i jak zaszla w druga to lekarka z nfz skierowala ja na badania prenatalne. Ona poronila naturalnie w 6tyg nawet lyzeczkowania nie miala. Ja poronilam w zeszlym roku w sierpniu i to prawie w 16 mialam zabieg. Myslicie ze powinnam robic te prenatalne mam juz 33 lata...
myślę, że warto -
Madera2000 wrote:Zaczelam sie zastanawiac, co myslicie. Moja kuzynka poronila tylko jedna ciaze i jak zaszla w druga to lekarka z nfz skierowala ja na badania prenatalne. Ona poronila naturalnie w 6tyg nawet lyzeczkowania nie miala. Ja poronilam w zeszlym roku w sierpniu i to prawie w 16 mialam zabieg. Myslicie ze powinnam robic te prenatalne mam juz 33 lata...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
marciaa wrote:właśnie czułam.
Bardzo możliwe... albo będzie bez owu
ten cykl w czerwcu/lipcu u wszystkich jakiś dziwny... Zołza, ja, Wiśnia... pewnie temp. dały nam popalić. U mnie jeszcze podróż, stresy... heh. -
Madera2000 wrote:Moje pierwsze objawy (chociaz pomyslalam ze znowu sobie wmawiam): bardzo duzo energii i sila na wszystko ostatni tydzien przed okresem gdzie normalnie tylko bym lezala nic nie robila i narzekala; na imprezie dzieci do mnie przychodzily i siadaly na kolana nawet obce; nie mialam prawie w ogole sluzu po owulacji, a normalnie bylo go duzo (wczoraj troche sie pojawilo bialego)
hmmm.... ja mam podobnie. w niedziele wieczorem w pracy dwa razy mialam mocne klucie w podbrzuszu. pomyslalam ze moze sie przedzwigalam (pracuje w sklepie). az rzyknelam mimowolnie:) ja ze sluzem to mam roznie. wczoraj mialam go b.duzo. dzisiaj juz troche mniej
-
LILITH.P wrote:ten cykl w czerwcu/lipcu u wszystkich jakiś dziwny... Zołza, ja, Wiśnia... pewnie temp. dały nam popalić. U mnie jeszcze podróż, stresy... heh.
właśnie ja też stres...
dlatego nie zdziwiłabym się
mam jakby napuchnięta pochwę (ciasno)
ale śluz płodny -
marciaa wrote:właśnie czułam.
Bardzo możliwe... albo będzie bez owu
Ja w ogóle nie znam tego uczucia. Zostają mi testy. Myślę że dzisiaj zacznę sikanko. Pewnie jeszcze jest za wcześnie, ale skoro większość dziewczyn ma jakieś dziwne cykle, to wolę zacząć za wcześnie niż za późno -
nick nieaktualny