Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry;) trzeci dzień pomiaru A temp podobna jest to dobrze? Kochane a jeszcze z rana takie pytanko czy po serduszkowaniu zauważyliście u siebie jakaś większa ilość wydzieliny. Ja czasami nie zawsze ale to tylko rano a nie zaraz po ..... widzę jakies dziwnej treści ni śluz czy to kijanki heheJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Zauwazam jak korzystam z porannej tolalety jakies glutki konsystencja rozciagliwa i to bardzo prawie przezroczystą dziwnie bo nie zawsze tak mam zalezy to od dnia cyklu?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Hej temp jest podobna większość cyklu.. Jedynie jest spadek na @ i wzrost po ovu.. U ciebie na ten moment jest poprawnie. Śluzu po seduszkowaniu nie mam jakoś specjalnie więcej. A wydzieliny i sluzy są odpowiednie do danego dnia cyklu bo jest śluz płodn i niepłodny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 07:23
Fabian Cyprian Tymuś -
Kasia to przytulam Cie mocno w ten bolacy dzien!
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Kasia1987 wrote:@ przyszla, leze w bolach i nie wiem jak mam na 8 dostac sie do pracy...;(
Ja od wczoraj zdycham, a w nocy prawie o ogóle nie spałam, myślałam, że mnie poskręca z bólu, a leci ze mnie jak z kranu woda
-
Kochane jesteście, dziękuję za słowa otuchy :*
Do pracy jakoś się dokulałam... 2 nospy... biegunka jak co okres, do tego po tabletkach odruch wymiotny, wiszenie nad kibelkiem:/// myślę sobie w takich chwilach za co to skrajne upodlenie?! Czemu my musimy tak cierpieć? Na szczęście pozbierałam się, tabsy zaczęły działać i melduję się z pracy...
Mam straszne bóle okresowe, a Wy?
Czasem nie wierzę dziewczynom, które mówią, że ich nie boli... jeśli tak jest, to bardzo zazdroszczę. Na sczzęście, jak u mnie opanuje się 1 falę mega skurczów, to później już nie boli.. na miesiąc mogę o cierpieniach zapomnieć..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Kochane jesteście, dziękuję za słowa otuchy :*
Do pracy jakoś się dokulałam... 2 nospy... biegunka jak co okres, do tego po tabletkach odruch wymiotny, wiszenie nad kibelkiem:/// myślę sobie w takich chwilach za co to skrajne upodlenie?! Czemu my musimy tak cierpieć? Na szczęście pozbierałam się, tabsy zaczęły działać i melduję się z pracy...
Mam straszne bóle okresowe, a Wy?
Czasem nie wierzę dziewczynom, które mówią, że ich nie boli... jeśli tak jest, to bardzo zazdroszczę. Na sczzęście, jak u mnie opanuje się 1 falę mega skurczów, to później już nie boli.. na miesiąc mogę o cierpieniach zapomnieć..
Ja nie mam bezbolesnych miesiączek
Bardzo często dostaję gorączkę (ok. 39 stopni), zdycham nieraz jak przy grypie krzyż nawala, jajniki mi roznosi od wewnątrz, mam wrażenie jakby chciały wybuchnąć Miewam tez uderzenia gorąca i dreszcze Dzisiaj w nocy musiałam 6 razy wstać, podmyć się i zmienić podpaskę. Centralnie leci ze mnie jak po świniobiciuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 08:39
-
Anula Ty masz chyba jeszcze gorzej niż ja:/
U mnie przynamniej mało tego leci -3 dni mam, potem to już niemal nic. Nie mogę narzekać w tej kwestii.
Ja to po prostu mam skurcze straszne- nie wiem czy to jajniki, czy macica, co tam tak zaciska, ale uczucie takie jak ma się skurcz łydki- każdy od razu próbuje to rozmasować, żeby puściło... w tym wypadku nie da się, po prostu mnie trzyma, pulsuje i to jak przy porodzie- 3 min napieprza- potem chwila ulgi, potem napieprza- falowo... co za g...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane