Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOczekiwanie wrote:Od stycznia takie problemy
Byłam u lekarza mówiłam ale zbadał zrobił nawet cytologie i mówi że nic nie widzi
tak jak u mnie nie widać przyczyny,
tylko ja mam tsh dużo wyższe bo 4,660 imi gin mowi e to moze od tego, ale ty maż niższe i ten sam problem więc to pewnie nie od tarczycy.. -
Cherry_Blossom wrote:Justys bardzo mi przykro
tak miało być...
Smutek i żal jest ale zapewne tak musiało być lekarz sam powiedzial ze natura wie co robi jesli ciąża do uratowania to leki pomogą a jesli nie to trzeba podejść do tego z dystansem i przełknąć ta goryczKim87, Cherry_Blossom, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Zaraz Ciocia Zołza Cie tu nakarmi :p
A swoją drogą ja jak.bylam w ciąży też nie miałam ochoty jeść. Chudlam jak.tylko poronilam od razu 3 kg na plusieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 09:25
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
misia1989 wrote:tak jak u mnie nie widać przyczyny,
tylko ja mam tsh dużo wyższe bo 4,660 imi gin mowi e to moze od tego, ale ty maż niższe i ten sam problem więc to pewnie nie od tarczycy..
oczywiście że wysokie TSH ma wpływ na @... jej zanik i krótkie @.....
brak owulacji...
ah mozna by było wymieniać bardzo długo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 09:22
FabianCyprian
Tymuś
-
Kim87 wrote:Kochana strasznie mi przykro. Wiem co czujesz słońce ale to nie twoja wina. Tak miło być. I u ciebie i u mnie. Bobo było słabe i pewnie z wadami. Lepiej w ten sposób niż później. Ale zobaczysz następnym razem będzie silniejsze i urodzi się zdrowe. Pamiętaj że bobo nie umiera tylko przekłada swoją datę urodzenia. Musimy być silne.
Masz wizytę u lekarza o ile dobrze pamiętam idź i niech cię sprawdzi. Jak masz jakieś pytania bądź chcesz pogadać pisze jestem tu :-*
Wizyta w następny czwartek 21 pójdę na przegląd czy wszystko ok -
Gaduaaa wrote:no gdzie... ja mam wirusa EBV odpowiedzialnego za mononukleoze i nigdy nie miał wpływu na moje @...
EBV świezy podczas infekcji jest mocno odczuwalny... a nieaktywny nie ma wpływu na rozrodczość i @
Ja jak miałam skąpe okresy to zazwyczaj u mnie wiązało się z przemeczeniam, ćwiczeniami zmian diety, szczególnie na uboga w tłuszcze bo one odpowiadają za hormony u kobietyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ja nie mówię o tym że on ma bezpośredni wpływ. Chodzi o to że on wpływa na samopoczucie a ono pośrednio może wpłynąć na okres. Mam znajomą która tak miała. Nie chodzi mi że sam wirus wpływa na płodność.
Ja jak miałam skąpe okresy to zazwyczaj u mnie wiązało się z przemeczeniam, ćwiczeniami zmian diety, szczególnie na uboga w tłuszcze bo one odpowiadają za hormony u kobietyFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:a FT 4 i FT 3 badała?
oczywiście że wysokie TSH ma wpływ na @... jej zanik i krótkie @.....
brak owulacji...
ah mozna by było wymieniać bardzo długo...
Oczywiście, że badała :)anty TPO i Tg rówież, nie widać hashimoto
Wszystko w normie w miarę. Usg też nie pokazuje żadnych zmian świadczących o hashi wieć mam subkliniczną niedoczynność.
Jestś pewna,że to ma wpływ na okres i owulke?
Endo mi powiedziała, że nie do końca tak jest -
Gaduaaa wrote:możliwe.. ale nie wiązałabym jednak tego w tym przypadku...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
misia1989 wrote:Oczywiście, że badała :)anty TPO i Tg rówież, nie widać hashimoto
Wszystko w normie w miarę. Usg też nie pokazuje żadnych zmian świadczących o hashi wieć mam subkliniczną niedoczynność.
Jestś pewna,że to ma wpływ na okres i owulke?
Endo mi powiedziała, że nie do końca tak jest
jestem pewna na 100% że tak wysokie TSH ma wpływ na płodoność i owulkę....sama niedoczynnosć tutaj wystarczy...
pokaż mi swoje FT 4 i Ft wraz z normami...
co bierzesz na niedoczynność i w jakiej dawce?FabianCyprian
Tymuś
-
Kim87 wrote:Ja tylko rzucam pomysłami. Wiesz ja bym uderzyła w hormony i pełna morfo. Nie wiem jak dawno robiłaś badania.Może być tak jak Gaduaaa mówi
Kim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Justyś91 wrote:Jesteś kochana dziękuję za wsparcie. My kobietki musimy być silne i trzymać się razem taki gang jajników
Wizyta w następny czwartek 21 pójdę na przegląd czy wszystko okMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Normalnie jestem w szoku że są jeszcze tacy lekarze które mówią ludziom takie głupoty ! Boże.. jak można powiedzieć że TSH ponad 4 jest okey.. i nie wpływu na płodność i @ ... normalnie nie wierzę............
przykre to
nikt nie powiedział, że tsh 4 jest ok- znowu nie przesadzajmy
Zauważyłam, że sa dwa typy lekarzy, którzy mówią że nie do końca tarczyca ma duży wpływ na płodność a inni że owszem bo duże tsh pociąga za soba inne sprawy jak prolaktyna itp. Ja też uważam, że musi to mieć powiązanie jakieś.