Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:TSH stanowczo za wysokie...
porlkatyna ? jakie masz normy... przypuszczam że do 50... jeśli tak to okey...
koniecznie ale to koniecznie musisz zbadać FT 4 I FT 3 no i mam nadzieję że bierzesz leki na tarczycę?
samo TSH niestety nic nie mówi....
chyba nie umiem do końca się poruszac po tym forum - dobrze odpisuje?
niestety prolaktyna do 29,93 a mam aż 47,28.
Czyli za wysokie tsh i prolaktyna też. Nie badałam jeszcze nic innego i nie biorę żadnych leków na tarczycę bo ja dopiero zaczynam kurację i nie znam nawet diagnozy choć już można przypuszczac ze to tarczyca? i co dalej? podleczenie tarczycy jest uciążliwe? leki na tarczyce poprawią ez prolaktyne? Długo trwa kuracja? zmartwiłam się... chcę bardzo mieć dziecko... -
Cherry_Blossom wrote:Ja się przyznam, że co chwilę wsadzam palucha w obawie, że będzie coś zabarwionego...
Pierdolca dostaniesz jak.cie śluz zacznie zalewac w ciąży co 5 minut sprawdzanie u mnie byłoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Jakoś wyjątkowo jestem spokojna
To dziwne, bo z natury jestem mega niecierpliwa
No i jakoś mam spokój wewnętrzny i się nie stresujeCherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Wogóle miałam Wam pisać, że wczoraj i w nocy miałam straszną biegunkę. Woda z tyłka
No i brzuch dziś nie boli nic a nicCherry_Blossom lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 ⏳
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔😞
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) ⏳ -
nick nieaktualnyBęde musiała za chwile uciekać.... zajrzę do Was wieczorem i jutro po lekarzu tez Wam napiszę co i jak. Ale żeby mnie lekko uspokoić w tym oczekiwaniu... odpisze mi któraś na mojego wcześniejszego posta odnośnie tej tarczycy? Prosze prosze proszę...
-
nick nieaktualnyJustyna123456789 wrote:Będe musiała za chwile uciekać.... zajrzę do Was wieczorem i jutro po lekarzu tez Wam napiszę co i jak. Ale żeby mnie lekko uspokoić w tym oczekiwaniu... odpisze mi któraś na mojego wcześniejszego posta odnośnie tej tarczycy? Prosze prosze proszę...
Jesteście tu? -
nick nieaktualny
-
Witam Kochane w ponurym nastroju
U mnie temperatura nadal w miejscu, a nawet minimalnie spadła, o owulce w tym cyklu nie ma mowy. Testy wychodzą bardzo blade, śluzu coraz mniej
Znowu łapie mnie to co miesiąc temu
Brak chęci do wszystkiego, tylko do płaczu jestem zawsze chętna, parszywy humor, który się odbija na najbliższych
Mam ochotę rzucić tymi wszystkimi lekami, testami, herbatkami w kosz i żyć sobie wygodnie jak do tej pory