Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
misia1989 wrote:ja zapłaniłam za wszystkie 180 zł ale może jest u ciebie centermed? tam mają korzystniejsze ceny badan niż to co ja zapłaciłam.
A co do lekarza zgadzam się!!
Ja za wszystkie dałam 260zl a moja siostra robiła też ten drogi dodatkowo za 300zl. -
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:ja zapłaniłam za wszystkie 180 zł ale może jest u ciebie centermed? tam mają korzystniejsze ceny badan niż to co ja zapłaciłam. A co do lekarza zgadzam się!!Gaduaaa wrote:warto zbadać od razu przeciwciała... tylko już nie są takie tanie.. za oba płacę dobrze ponad 100zł.. nie pamiętam dokładnie ile ...
skąd jesteś? może doradzimy z dobrym endo dla Ciebie ?
Niestety u mnie nie ma centermedu, jestem z Rzeszowa. Według cennika który znalazłam to za tsh,ft3 i ft4 - 32 zł a za anty tg i anty tpo po 50 zł za każdy.
Pytałam też koleżanki i ona z Rzeszowa leczyła się u jakiegoś z Krakowa. Więc chyba kiepsko tu z dobrym endo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 13:06
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
misia1989 wrote:właśnie w centerMed na łazarza, tam mają jedne z korzystniejszych cen w okolicy sprawdzone prze zemnie i kuzynke
Tam mi nie po drodzepoza tym punkt pobrań od 8.00 i w sobotę nieczynne
Ja pracuję od 7, więc du... Robię w diagnostyce bo najwygodniej i najbliżej, ale na pewno nie najtaniej
-
witam
justyś tulę mocno
klaudyś zdrówka
Kim87 wrote:Nic w pt lece na krew sprawdzić betę proga i morfo zrobić. Zobaczymy czy owu była
ja planuję w poniedziałek iść do labo. I też sprawdzę betę, morfologię, FSH LH estriadol, cytomegalię. Chciałabym też TSH FT3 FT4 ale przeraża mnie łączna cena tych wszystkich badań.
Coś mnie od wczoraj gardło kości i mięśnie bolą
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Tam mi nie po drodze
poza tym punkt pobrań od 8.00 i w sobotę nieczynne
Ja pracuję od 7, więc du... Robię w diagnostyce bo najwygodniej i najbliżej, ale na pewno nie najtaniej
To szkoda, ja mam akurat bliziutko.
Wiem, diagnostyka jest bardziej dostępna. Teraz mam wakacje, bez pracy wieć moge łazić na 8 ale jak rok szkolny to też lipa... -
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Niestety u mnie nie ma centermedu, jestem z Rzeszowa. Według cennika który znalazłam to za tsh,ft3 i ft4 - 32 zł a za anty tg i anty tpo po 50 zł za każdy.
Pytałam też koleżanki i ona z Rzeszowa leczyła się u jakiegoś z Krakowa. Więc chyba kiepsko tu z dobrym edno...
A koleżanka poleca tego lekarza z krk?
Najlepiej bym chiała gino-endo ale do jednej terminy dopiero na październik prywatnie
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Tam mi nie po drodze
poza tym punkt pobrań od 8.00 i w sobotę nieczynne
Ania a słyszałaś cos o dr szalachcicu z krk? to endo-gin ponoć dobry ale drogi.. -
misia1989 wrote:Ania a słyszałaś cos o dr szalachcicu z krk? to endo-gin ponoć dobry ale drogi..
Nie słyszałam -
Parsleyek wrote:Niestety u mnie nie ma centermedu, jestem z Rzeszowa. Według cennika który znalazłam to za tsh,ft3 i ft4 - 32 zł a za anty tg i anty tpo po 50 zł za każdy.
Pytałam też koleżanki i ona z Rzeszowa leczyła się u jakiegoś z Krakowa. Więc chyba kiepsko tu z dobrym endo...https://www.znanylekarz.pl/renata-stepien-dutka/endokrynolog/krakow
a Lublin Ci nie bliżej? jesli tak to polecany jest ten :
https://www.znanylekarz.pl/marek-niewiedziol/endokrynolog/lublinFabianCyprian
Tymuś
-
misia1989 wrote:Ania a słyszałaś cos o dr szalachcicu z krk? to endo-gin ponoć dobry ale drogi..
Aaaa.. on w Macierzyństwie przyjmuje. Daję sobie jeszcze kilka miesięcy i tam idę , niech mnie to kosztuje -
Gaduaaa wrote:polecana w Krakowie
https://www.znanylekarz.pl/renata-stepien-dutka/endokrynolog/krakow
a Lublin Ci nie bliżej? jesli tak to polecany jest ten :
https://www.znanylekarz.pl/marek-niewiedziol/endokrynolog/lublin
Kto był u tej dr z Krakowa? -
Zołza:) wrote:Aaa to dobrze.. dobrze..
Przerazila mnie ilość tego... i wielkość..
Ciotka.. A Ty to nie wiesz.. Ale ja każdą @ pierwsze 3 dni umierałam.. Bo.. Z racji że jestem posiadaczką endometriozy to ta choroba powoduje tworzenie się zrostow w całym organizmie.. I u mnie padło na układ pokarmowy.. I wyobraź sobie że te objawy endometriozy w momencie przyjścia @ uaktywniają się.. A więc pierwsze 3 dni sram z bólu żołądka i jelit.. Tak mnie potwornie kłuje wtedy że ani zjeść ani się wyprostować bo ciągnie ani zrobić kroku bo boli bardziej ani się wysrać za przeproszeniem ani wziąć coś przeciwbólowego bo ból większy.. Nie życzę nikomu..
Ale wyobraź sobie że zdziwienie było jak zaczęłam przygodę z bromkiem bole całkowicie zniknęły.. Więc jak dla mnie mimo samopoczucia złego był cudem..
U Ciebie po nim się łuszczy a więc też idzie w dobrym kierunku..Zołza:), Evelin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szatynka wrote:witam
justyś tulę mocno
klaudyś zdrówka
ja planuję w poniedziałek iść do labo. I też sprawdzę betę, morfologię, FSH LH estriadol, cytomegalię. Chciałabym też TSH FT3 FT4 ale przeraża mnie łączna cena tych wszystkich badań.
Coś mnie od wczoraj gardło kości i mięśnie boląMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Ciotka.. A Ty to nie wiesz.. Ale ja każdą @ pierwsze 3 dni umierałam.. Bo.. Z racji że jestem posiadaczką endometriozy to ta choroba powoduje tworzenie się zrostow w całym organizmie.. I u mnie padło na układ pokarmowy.. I wyobraź sobie że te objawy endometriozy w momencie przyjścia @ uaktywniają się.. A więc pierwsze 3 dni sram z bólu żołądka i jelit.. Tak mnie potwornie kłuje wtedy że ani zjeść ani się wyprostować bo ciągnie ani zrobić kroku bo boli bardziej ani się wysrać za przeproszeniem ani wziąć coś przeciwbólowego bo ból większy.. Nie życzę nikomu..
Ale wyobraź sobie że zdziwienie było jak zaczęłam przygodę z bromkiem bole całkowicie zniknęły.. Więc jak dla mnie mimo samopoczucia złego był cudem..
U Ciebie po nim się łuszczy a więc też idzie w dobrym kierunku..
Mejbi bejbi...Zobaczymy póki co lipnie się czuję
jeszcze trochę i z górki
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Mejbi bejbi...
Zobaczymy póki co lipnie się czuję
jeszcze trochę i z górki
No no.. I do przodu..
A ja ze stołu proszę konfitury jeśli jeszcze zostały i maliny..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Ty lepiej teraz się wychoruj aby potem kropka była zdrowa.
biorę leki więc mam nadzieję że choróbsko szybko zniknie i tak szybko nie wróci a najlepiej niech wcale nie wraca. Być chorym w lato to masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 13:28
-
Wiem jaka pora ale witam.. Kurwa.. Zaczyna się.. Dziś zamiast luteiny wzięłam Luttagen.. Świat mi się kręci.. I ja bym miała to ćpac?? Wolę się męczyć z luteina..
A Sory że się nie udzielam ale na endo się nie znam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
AniaŁ123 wrote:Kto był u tej dr z Krakowa?
ja jestem w Grupie Hashimoteki tam się wszystkie wymieniamy dobrymi lekarzami pod względem właśnie leczenia tarczycy Hashi, Basedov itp...
i najcześciej pada własnie jej nazwisko podobno jest nieocenionaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś