Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyś91 wrote:Siedzę w firmie ale dziś zastój totalny nic się nie dzieje
Powoli wracam do formy
Wczoraj nawet wybrałam się troszkę na rowerek.
A co tam u Ciebie kochana ?u mnie ok. Wróciłam do normalnego życia. Ładna pogoda jest więc i żyć się chce
czekam na @ z utęsknieniem
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witajcie wszystkie dziewczynki
te które już znam i te które dołączyły. Jak widać problem z zajściem w ciąże jest dość spory, bo osób tu przybywa...
I dobrze że istnieje forum, bo jestem tu też od niedawna a zdążyłam się sporo dowiedzieć! No i podobno rozsyłane są tu wiruski ciążowe, więc na pewno się stąd nie ruszam
No i kolejne moje pytanie kiedy najlepiej wykonać badania prolaktyny i progesteronu tj. w jakieś konkretne dni cyklu??
Miłego dnia dla Was, choć u mnie też dziś ponuro i deszczowo29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Żabcia Real one wrote:czesc wszystkim ...a wiec troszke o mnie i moim przypadku , od zawsze mam problemy z jajnikami , na pocztku spozniely sie miesiaczki lub ich wogole nie bylo teraz po latach sa zawsze ale cykle trwaja do 35 dni , nie mam jednego janika z powodu torbieli ktore w nim urosla ......ciagle robia sie nowe torbiele w pozostalym jajniku ....mam przeczucie ze nigdy nie bede mama , moje cialo nie funkcjonuje prawidlowo , czy biore hormony ..? tak biore luteine w 2 fazie cyklu , lekarze mowia ze nie mam owulacji ....nikt nie chce sie zajac sparwa portzadnie zeby sprawdzic co jest nie tak a mi samej juz sie odechcialo boje sie prawdy ;( pomocyyyy
musiałabyś znaleźć dobrego gina i spróbawać monitoringu cyklu...FabianCyprian
Tymuś
-
Żabcia Real one wrote:czesc wszystkim ...a wiec troszke o mnie i moim przypadku , od zawsze mam problemy z jajnikami , na pocztku spozniely sie miesiaczki lub ich wogole nie bylo teraz po latach sa zawsze ale cykle trwaja do 35 dni , nie mam jednego janika z powodu torbieli ktore w nim urosla ......ciagle robia sie nowe torbiele w pozostalym jajniku ....mam przeczucie ze nigdy nie bede mama , moje cialo nie funkcjonuje prawidlowo , czy biore hormony ..? tak biore luteine w 2 fazie cyklu , lekarze mowia ze nie mam owulacji ....nikt nie chce sie zajac sparwa portzadnie zeby sprawdzic co jest nie tak a mi samej juz sie odechcialo boje sie prawdy ;( pomocyyyy
Na pewno coś kochana spróbujemy poradzić
A meeeeeegaaaaa wsparcie masz gwarantowane z mojej strony -
Justyś91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Jak pewnie widziałaś ogarniam listę
u mnie ok. Wróciłam do normalnego życia. Ładna pogoda jest więc i żyć się chce
czekam na @ z utęsknieniem
-
Żabcia Real one wrote:jestem z warszawy , tarczyca ok .... monitorig cyklu wygladal tak ze lekarz zrobil mi badanie 13 dnc i powiedzil nie bedzie owulacji prosze przyjsc jak bedzie pani krwawic ..... odechciewa sie zyc i starac ;(
Ja już walczę 5 rok i nie mam zamiaru sie poddać
Cycki do przodu i dasz radę
Musisz znaleźć dobrego profesora najlepiej ginekolog endokrynolog i na pewno się tobą zajmie odpowiednio -
Żabcia Real one wrote:jestem z warszawy , tarczyca ok .... monitorig cyklu wygladal tak ze lekarz zrobil mi badanie 13 dnc i powiedzil nie bedzie owulacji prosze przyjsc jak bedzie pani krwawic ..... odechciewa sie zyc i starac ;(Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyDzień dobry Bratnie Dusze
Własnie wrociłam z badania krwi - tym razem na polecenie Gaduuuły ft3 i ft4 (będzie na poniedziałkową wizyte do endo jak znalazł). Teraz tylko czekac na wyniki, moze będą po południu na necie to wrzuce i rzucicie mi diagnozeKim87, Caro, Evelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻabcia Real one wrote:jestem z warszawy , tarczyca ok .... monitorig cyklu wygladal tak ze lekarz zrobil mi badanie 13 dnc i powiedzil nie bedzie owulacji prosze przyjsc jak bedzie pani krwawic ..... odechciewa sie zyc i starac ;(
-
nick nieaktualny
-
Justyś91 wrote:Czekam na wizytę żeby sprawdzić czy jest czysto. Ale gdzie tam przyszły czwartek. Dzwonilam do gina i potwierdził że to było poronienie na wczesnym etapie ciąży czyli biochema.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Nutka88 wrote:Wygrzebalam z kosza test. Jest pozytywny. Serce mi wyskoczy.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana to powiem.ci że teraz serduszkuj ile wlezie. Po biochem łatwiej zajść. Nasz Waldi zaraz zszedł po biochem
Mierze temp więc powinnam się wstrzelić w odpowiedni czas:)Kim87 lubi tę wiadomość