Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:też lubię horrory. Egzorcyzmy Emily Rose oglądałam ale tego pierwszego nie.
No to już wiem jaki sobie dziś film zapodam, ino młody uśnie. Atmosferka dla horroru super, bo ciemno już i strasznie u mnie wieje, słychać jak wiatr huczy mało dachu nie zerwieaaaa
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelin wrote:Kiedys ogladalam na HBO ale nie obejrzalam do konca, za bardzo sie balam
ja tylko ogladam jak jestem sama. Bo moj tylko tvn turbo
jak mi sie przypomni to polece Ci jakis dobry
A z innej beczki, ogladalas film " Gwiazd naszych wina" ? Najpiekniejszy film jaki widzialamI zawsze na nim placze
-
Kim87 wrote:ja mam jeden problem mój chłop lunatykuje i najbardziej robi się aktywny po horrorach więc on ogląda ze mną , Znaczy się siedzi obok z nosem w kompie. W nocy mam jazdy z nim bo zawsze mu sie coś ubzdura.
To u mnie zawal murowany
Kiedys ogladam, poszlam w strachu do kibelka, wracam a na lozku zolte slepia, zaczelam sie drzec, a to kot sasiadow wszedl przez balkonjazde to mialam w chuj
-
Dziewczyny witajcie
30 czerwca powinnam dostać okresu. Nie dostalam. Od 11 lipca dostalam plamien, które trwaly 4 dni ale nie ciągle tylko tak lekko na wkładce lazdego dnia. W poniedziałek robilam test i negatywny. Plamienia sie skończyły ale podbrzusze boli. Piersi momentami pieką. Do gina zapisuje sie jutro bo wypłata a nie chce ciągle testów kupować. Dodam ze teraz mam dużo przeźroczystego śluzu. Od 1roku i 7 msc staramy sie o dzidzię ale niestety narzeczony kierowca ciężarówki i mamy utrudnienia bo często go nie ma...
KamilkaRadzia -
Evelin wrote:To u mnie zawal murowany
Kiedys ogladam, poszlam w strachu do kibelka, wracam a na lozku zolte slepia, zaczelam sie drzec, a to kot sasiadow wszedl przez balkonjazde to mialam w chuj
-
KamilaRadzia wrote:Dziewczyny witajcie
30 czerwca powinnam dostać okresu. Nie dostalam. Od 11 lipca dostalam plamien, które trwaly 4 dni ale nie ciągle tylko tak lekko na wkładce lazdego dnia. W poniedziałek robilam test i negatywny. Plamienia sie skończyły ale podbrzusze boli. Piersi momentami pieką. Do gina zapisuje sie jutro bo wypłata a nie chce ciągle testów kupować. Dodam ze teraz mam dużo przeźroczystego śluzu. Od 1roku i 7 msc staramy sie o dzidzię ale niestety narzeczony kierowca ciężarówki i mamy utrudnienia bo często go nie ma...
Powodzeniaoby wszystko bylo dobrze
KamilaRadzia lubi tę wiadomość
-
-
Kim87 wrote:mój kolega oglądał kiedyś Klątwe wraca do domu pada deszcz i wchodzi do pokoju a tam czarno w kącie . Zapalił światło po kilku minutach jak się upewnił że nic nie warczy. A to parasol stał
Hahahaha to dopiero
Ja jak bylam mala ogladalam "Kendimen" trzeba bylo 5 razy powiedziec jego imie, powiedzialam z kolezanka to potem przejebane pol dziecinstwa
-
teraz na to lunatykowanie średnio reaguje, mówię żeby się położył albo zapalam światło. Ale jak się poznaliśmy to nie wiedziałam o co kaman. Śpie sobie spokojnie a ten siada nagle i wali tekstem : Przyjdź na siłownie to ci wpierd..... ! i się położył. Tiaaaa wymknęłam się do drugiego pokoju po cicho bo pomyślałam psycholMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Nie bede na razie bo jutro mam do pracy i w sobote tez i dopiero we wtorek wolne. Wizytę i tak bede miala pewnie dopiero za tydzień chyba ze dostane okresu do tego czasu, czego bym nie chciala. Jutro jednak chyba kupie ten test bo zwariuje. Ciagle mnie ciągnie w dole i tak w ogóle dziwnie.KamilkaRadzia
-
Evelin wrote:Hahahaha to dopiero
Ja jak bylam mala ogladalam "Kendimen" trzeba bylo 5 razy powiedziec jego imie, powiedzialam z kolezanka to potem przejebane pol dziecinstwa
Albo Bloody Mery przed lustrem i potem gapisz się przez ramię czy czasem nie wyłazi jak ta babeczka z Kręgu
-
KamilaRadzia wrote:Nie bede na razie bo jutro mam do pracy i w sobote tez i dopiero we wtorek wolne. Wizytę i tak bede miala pewnie dopiero za tydzień chyba ze dostane okresu do tego czasu, czego bym nie chciala. Jutro jednak chyba kupie ten test bo zwariuje. Ciagle mnie ciągnie w dole i tak w ogóle dziwnie.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
na gwałt go sciagalam jak było trzeba