Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szatynka wrote:
    też lubię horrory. Egzorcyzmy Emily Rose oglądałam ale tego pierwszego nie.
    No to już wiem jaki sobie dziś film zapodam, ino młody uśnie. Atmosferka dla horroru super, bo ciemno już i strasznie u mnie wieje, słychać jak wiatr huczy mało dachu nie zerwie :) aaaa
    ja mam jeden problem mój chłop lunatykuje i najbardziej robi się aktywny po horrorach więc on ogląda ze mną , Znaczy się siedzi obok z nosem w kompie. W nocy mam jazdy z nim bo zawsze mu sie coś ubzdura.

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Hehe, Zbaw nas od zlego, naprawde warty obejrzenia :)
    Polecam także :) Eric Bana wymiata :)

Evelin lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Kiedys ogladalam na HBO ale nie obejrzalam do konca, za bardzo sie balam :) ja tylko ogladam jak jestem sama. Bo moj tylko tvn turbo :) jak mi sie przypomni to polece Ci jakis dobry :)
    A z innej beczki, ogladalas film " Gwiazd naszych wina" ? Najpiekniejszy film jaki widzialam <3 I zawsze na nim placze :)
    Ojej niee nie widziałam. Super! Dodam do mojej listy, dzieki:-) ja polecam "w pogoni za szczęściem"

<3
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    ja mam jeden problem mój chłop lunatykuje i najbardziej robi się aktywny po horrorach więc on ogląda ze mną , Znaczy się siedzi obok z nosem w kompie. W nocy mam jazdy z nim bo zawsze mu sie coś ubzdura.

To u mnie zawal murowany :)
    Kiedys ogladam, poszlam w strachu do kibelka, wracam a na lozku zolte slepia, zaczelam sie drzec, a to kot sasiadow wszedl przez balkon :) jazde to mialam w chuj :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Ojej niee nie widziałam. Super! Dodam do mojej listy, dzieki:-) ja polecam "w pogoni za szczęściem"

Sciagne i zobacze <3

Bierka lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • KamilaRadzia Debiutantka

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witajcie :) 30 czerwca powinnam dostać okresu. Nie dostalam. Od 11 lipca dostalam plamien, które trwaly 4 dni ale nie ciągle tylko tak lekko na wkładce lazdego dnia. W poniedziałek robilam test i negatywny. Plamienia sie skończyły ale podbrzusze boli. Piersi momentami pieką. Do gina zapisuje sie jutro bo wypłata a nie chce ciągle testów kupować. Dodam ze teraz mam dużo przeźroczystego śluzu. Od 1roku i 7 msc staramy sie o dzidzię ale niestety narzeczony kierowca ciężarówki i mamy utrudnienia bo często go nie ma...

KamilkaRadzia
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Kiedys ogladam, poszlam w strachu do kibelka, wracam a na lozku zolte slepia, zaczelam sie drzec, a to kot sasiadow wszedl przez balkon :) jazde to mialam w chuj :)
    O matko!!! Umarłabym :-D

<3
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    mój kolega oglądał kiedyś Klątwe wraca do domu pada deszcz i wchodzi do pokoju a tam czarno w kącie . Zapalił światło po kilku minutach jak się upewnił że nic nie warczy. A to parasol stał :D

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaRadzia wrote:
    Dziewczyny witajcie :) 30 czerwca powinnam dostać okresu. Nie dostalam. Od 11 lipca dostalam plamien, które trwaly 4 dni ale nie ciągle tylko tak lekko na wkładce lazdego dnia. W poniedziałek robilam test i negatywny. Plamienia sie skończyły ale podbrzusze boli. Piersi momentami pieką. Do gina zapisuje sie jutro bo wypłata a nie chce ciągle testów kupować. Dodam ze teraz mam dużo przeźroczystego śluzu. Od 1roku i 7 msc staramy sie o dzidzię ale niestety narzeczony kierowca ciężarówki i mamy utrudnienia bo często go nie ma...

Powodzenia <3 oby wszystko bylo dobrze :)

KamilaRadzia lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaRadzia wrote:
    kochana to tylko gin ci pomoże bo skoro nie ma poz i nie ma okresu to albo młoda ciąża albo coś się popsuło. A bete mozesz zrobić?

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    O matko!!! Umarłabym :-D

Hehehe :) ogladala ktoras " 3 metry nad niebem" ?

Gwiazd naszych wina wygrywa we wszystkim, obejrzyjcie mowie Wam <3

Kim87, Kingulla lubią tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    mój kolega oglądał kiedyś Klątwe wraca do domu pada deszcz i wchodzi do pokoju a tam czarno w kącie . Zapalił światło po kilku minutach jak się upewnił że nic nie warczy. A to parasol stał :D

Hahahaha to dopiero :)
    Ja jak bylam mala ogladalam " :-) Kendimen" trzeba bylo 5 razy powiedziec jego imie, powiedzialam z kolezanka to potem przejebane pol dziecinstwa :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Bardzo ciężki film... Wzruszający... I przytlaczajacy hihi

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz na to lunatykowanie średnio reaguje, mówię żeby się położył albo zapalam światło. Ale jak się poznaliśmy to nie wiedziałam o co kaman. Śpie sobie spokojnie a ten siada nagle i wali tekstem : Przyjdź na siłownie to ci wpierd..... ! i się położył. Tiaaaa wymknęłam się do drugiego pokoju po cicho bo pomyślałam psychol :P

3jgxflw1867zd36k.png
  • KamilaRadzia Debiutantka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bede na razie bo jutro mam do pracy i w sobote tez i dopiero we wtorek wolne. Wizytę i tak bede miala pewnie dopiero za tydzień chyba ze dostane okresu do tego czasu, czego bym nie chciala. Jutro jednak chyba kupie ten test bo zwariuje. Ciagle mnie ciągnie w dole i tak w ogóle dziwnie.

KamilkaRadzia
  • Bierka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Hehehe :) ogladala ktoras " 3 metry nad niebem" ?

Gwiazd naszych wina wygrywa we wszystkim, obejrzyjcie mowie Wam <3
    Nie oglądałam ale koleżanka czytała ksiazke o tym samym tytule i podobno piekna!!

Evelin lubi tę wiadomość

<3
  • Evelin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Bardzo ciężki film... Wzruszający... I przytlaczajacy hihi

Dla mnie cudowny <3
    Kazda minuta tego filmu jest nagrana tak idealnie, ze wymiekam :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Hahahaha to dopiero :)
    Ja jak bylam mala ogladalam " :-) Kendimen" trzeba bylo 5 razy powiedziec jego imie, powiedzialam z kolezanka to potem przejebane pol dziecinstwa :)
    Pamiętam :P Albo Bloody Mery przed lustrem i potem gapisz się przez ramię czy czasem nie wyłazi jak ta babeczka z Kręgu :P

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaRadzia wrote:
    Nie bede na razie bo jutro mam do pracy i w sobote tez i dopiero we wtorek wolne. Wizytę i tak bede miala pewnie dopiero za tydzień chyba ze dostane okresu do tego czasu, czego bym nie chciala. Jutro jednak chyba kupie ten test bo zwariuje. Ciagle mnie ciągnie w dole i tak w ogóle dziwnie.
    to zrób test ale kup o czułosći 10 nie 25

3jgxflw1867zd36k.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaRadzia wrote:
    Ooo Kamila wiem co czujesz, też mam męża kierowcy :) na gwałt go sciagalam jak było trzeba ;)

8p3ovfxm8uset94e.png
‹‹ 2545 2546 2547 2548 2549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ