X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szatynka wrote:
    też lubię horrory. Egzorcyzmy Emily Rose oglądałam ale tego pierwszego nie.
    No to już wiem jaki sobie dziś film zapodam, ino młody uśnie. Atmosferka dla horroru super, bo ciemno już i strasznie u mnie wieje, słychać jak wiatr huczy mało dachu nie zerwie :) aaaa
    ja mam jeden problem mój chłop lunatykuje i najbardziej robi się aktywny po horrorach więc on ogląda ze mną , Znaczy się siedzi obok z nosem w kompie. W nocy mam jazdy z nim bo zawsze mu sie coś ubzdura.

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Hehe, Zbaw nas od zlego, naprawde warty obejrzenia :)
    Polecam także :) Eric Bana wymiata :)

Evelin lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Kiedys ogladalam na HBO ale nie obejrzalam do konca, za bardzo sie balam :) ja tylko ogladam jak jestem sama. Bo moj tylko tvn turbo :) jak mi sie przypomni to polece Ci jakis dobry :)
    A z innej beczki, ogladalas film " Gwiazd naszych wina" ? Najpiekniejszy film jaki widzialam <3 I zawsze na nim placze :)
    Ojej niee nie widziałam. Super! Dodam do mojej listy, dzieki:-) ja polecam "w pogoni za szczęściem"

<3
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    ja mam jeden problem mój chłop lunatykuje i najbardziej robi się aktywny po horrorach więc on ogląda ze mną , Znaczy się siedzi obok z nosem w kompie. W nocy mam jazdy z nim bo zawsze mu sie coś ubzdura.

To u mnie zawal murowany :)
    Kiedys ogladam, poszlam w strachu do kibelka, wracam a na lozku zolte slepia, zaczelam sie drzec, a to kot sasiadow wszedl przez balkon :) jazde to mialam w chuj :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Ojej niee nie widziałam. Super! Dodam do mojej listy, dzieki:-) ja polecam "w pogoni za szczęściem"

Sciagne i zobacze <3

Bierka lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • KamilaRadzia Debiutantka

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witajcie :) 30 czerwca powinnam dostać okresu. Nie dostalam. Od 11 lipca dostalam plamien, które trwaly 4 dni ale nie ciągle tylko tak lekko na wkładce lazdego dnia. W poniedziałek robilam test i negatywny. Plamienia sie skończyły ale podbrzusze boli. Piersi momentami pieką. Do gina zapisuje sie jutro bo wypłata a nie chce ciągle testów kupować. Dodam ze teraz mam dużo przeźroczystego śluzu. Od 1roku i 7 msc staramy sie o dzidzię ale niestety narzeczony kierowca ciężarówki i mamy utrudnienia bo często go nie ma...

KamilkaRadzia
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Kiedys ogladam, poszlam w strachu do kibelka, wracam a na lozku zolte slepia, zaczelam sie drzec, a to kot sasiadow wszedl przez balkon :) jazde to mialam w chuj :)
    O matko!!! Umarłabym :-D

<3
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    mój kolega oglądał kiedyś Klątwe wraca do domu pada deszcz i wchodzi do pokoju a tam czarno w kącie . Zapalił światło po kilku minutach jak się upewnił że nic nie warczy. A to parasol stał :D

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaRadzia wrote:
    Dziewczyny witajcie :) 30 czerwca powinnam dostać okresu. Nie dostalam. Od 11 lipca dostalam plamien, które trwaly 4 dni ale nie ciągle tylko tak lekko na wkładce lazdego dnia. W poniedziałek robilam test i negatywny. Plamienia sie skończyły ale podbrzusze boli. Piersi momentami pieką. Do gina zapisuje sie jutro bo wypłata a nie chce ciągle testów kupować. Dodam ze teraz mam dużo przeźroczystego śluzu. Od 1roku i 7 msc staramy sie o dzidzię ale niestety narzeczony kierowca ciężarówki i mamy utrudnienia bo często go nie ma...

Powodzenia <3 oby wszystko bylo dobrze :)

KamilaRadzia lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaRadzia wrote:
    kochana to tylko gin ci pomoże bo skoro nie ma poz i nie ma okresu to albo młoda ciąża albo coś się popsuło. A bete mozesz zrobić?

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    O matko!!! Umarłabym :-D

Hehehe :) ogladala ktoras " 3 metry nad niebem" ?

Gwiazd naszych wina wygrywa we wszystkim, obejrzyjcie mowie Wam <3

Kim87, Kingulla lubią tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    mój kolega oglądał kiedyś Klątwe wraca do domu pada deszcz i wchodzi do pokoju a tam czarno w kącie . Zapalił światło po kilku minutach jak się upewnił że nic nie warczy. A to parasol stał :D

Hahahaha to dopiero :)
    Ja jak bylam mala ogladalam " :-) Kendimen" trzeba bylo 5 razy powiedziec jego imie, powiedzialam z kolezanka to potem przejebane pol dziecinstwa :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Bardzo ciężki film... Wzruszający... I przytlaczajacy hihi

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz na to lunatykowanie średnio reaguje, mówię żeby się położył albo zapalam światło. Ale jak się poznaliśmy to nie wiedziałam o co kaman. Śpie sobie spokojnie a ten siada nagle i wali tekstem : Przyjdź na siłownie to ci wpierd..... ! i się położył. Tiaaaa wymknęłam się do drugiego pokoju po cicho bo pomyślałam psychol :P

3jgxflw1867zd36k.png
  • KamilaRadzia Debiutantka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bede na razie bo jutro mam do pracy i w sobote tez i dopiero we wtorek wolne. Wizytę i tak bede miala pewnie dopiero za tydzień chyba ze dostane okresu do tego czasu, czego bym nie chciala. Jutro jednak chyba kupie ten test bo zwariuje. Ciagle mnie ciągnie w dole i tak w ogóle dziwnie.

KamilkaRadzia
  • Bierka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Hehehe :) ogladala ktoras " 3 metry nad niebem" ?

Gwiazd naszych wina wygrywa we wszystkim, obejrzyjcie mowie Wam <3
    Nie oglądałam ale koleżanka czytała ksiazke o tym samym tytule i podobno piekna!!

Evelin lubi tę wiadomość

<3
  • Evelin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Bardzo ciężki film... Wzruszający... I przytlaczajacy hihi

Dla mnie cudowny <3
    Kazda minuta tego filmu jest nagrana tak idealnie, ze wymiekam :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Hahahaha to dopiero :)
    Ja jak bylam mala ogladalam " :-) Kendimen" trzeba bylo 5 razy powiedziec jego imie, powiedzialam z kolezanka to potem przejebane pol dziecinstwa :)
    Pamiętam :P Albo Bloody Mery przed lustrem i potem gapisz się przez ramię czy czasem nie wyłazi jak ta babeczka z Kręgu :P

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaRadzia wrote:
    Nie bede na razie bo jutro mam do pracy i w sobote tez i dopiero we wtorek wolne. Wizytę i tak bede miala pewnie dopiero za tydzień chyba ze dostane okresu do tego czasu, czego bym nie chciala. Jutro jednak chyba kupie ten test bo zwariuje. Ciagle mnie ciągnie w dole i tak w ogóle dziwnie.
    to zrób test ale kup o czułosći 10 nie 25

3jgxflw1867zd36k.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaRadzia wrote:
    Ooo Kamila wiem co czujesz, też mam męża kierowcy :) na gwałt go sciagalam jak było trzeba ;)

8p3ovfxm8uset94e.png
‹‹ 2545 2546 2547 2548 2549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ