Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:w takim razie oby przylazły do nas jak najszybciej
mnie wczoraj brzuch popoblewał, dziś rano i teraz tak od godziny ale póki co zero krwi, plamień tylko niewiele lepkiego gęstego białegoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gaduaaa wrote:to takie typowe w sumie objawy tarczycowe... u mnie tez niskie ciśnienie... nerwowowsć, czasem odwrotnie bo senność i niemoc... huśtawki nastroju... skóra z wypryskami za to. .. też mam ciągle zimne stopy i dłonie.. i mi wiecznie zimno
to chyba tyle... heehe ale jak mam niskie tsh ok 1.0 to cisnienie jest znośne.. i reszta też znośna hehe
ooo ja tyż nerwowa kobitaaaa i słabe libido mam, czasem w dni płodne czuję że wzrasta ale na ogół to jest liche. Kiedyś było inaczej.
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Bierka wrote:Z wawy, poczarnobylowski w sensie ze ktos mi kiedys powiedział wybuch reaktora miał wpływ na tarczyce. Nie wiem czy to prawda, myślicie ze cos w tym jest?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:czyli @ za rogiem
no mam nadzieję, normalnie od samego początku (czyli ładne parę lat) mam cykle regularne 25-26 dni a dziś już 27dc i tylko ból @ no jak nie przyjdzie dziś albo jutro to zacznę się martwić czy czasem coś mi po tym poronieniu nie poprzestawiało się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 21:00
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Evelin wrote:Ja lubie takie o opentaniach, duchach itd, tylko potem spac nie moge
dobrych jest " Zbaw nas od zlego" lub Egzorcyzmy Emily Rose"
dobry film jest jeszcze Obecność
Kingulla lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Evelin wrote:Tez paczałam
I "klucz do koszmaru"Evelin, Kingulla, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Ja lubie takie o opentaniach, duchach itd, tylko potem spac nie moge
dobrych jest " Zbaw nas od zlego" lub Egzorcyzmy Emily Rose"
też lubię horrory. Egzorcyzmy Emily Rose oglądałam ale tego pierwszego nie.
No to już wiem jaki sobie dziś film zapodam, ino młody uśnie. Atmosferka dla horroru super, bo ciemno już i strasznie u mnie wieje, słychać jak wiatr huczy mało dachu nie zerwieaaaa
Evelin lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Bierka wrote:A widzialyscie obecność 2? To jest dopiero hardcore, bałam sie 2 dni po tym filmie spac akurat moj maz w delegacje wyjechał. Ale i tak emily rose jak dla mnie jest aboulutnie najstraszniejszym filmem jaki widziałam
nie zapuszczam się daleko w las
Jeszcze Zejście tak jaskinie już nie dla mnieEvelin, Bierka lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bierka wrote:A widzialyscie obecność 2? To jest dopiero hardcore, bałam sie 2 dni po tym filmie spac akurat moj maz w delegacje wyjechał. Ale i tak emily rose jak dla mnie jest aboulutnie najstraszniejszym filmem jaki widziałam
Kiedys ogladalam na HBO ale nie obejrzalam do konca, za bardzo sie balamja tylko ogladam jak jestem sama. Bo moj tylko tvn turbo
jak mi sie przypomni to polece Ci jakis dobry
A z innej beczki, ogladalas film " Gwiazd naszych wina" ? Najpiekniejszy film jaki widzialamI zawsze na nim placze
Caro lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:też lubię horrory. Egzorcyzmy Emily Rose oglądałam ale tego pierwszego nie.
No to już wiem jaki sobie dziś film zapodam, ino młody uśnie. Atmosferka dla horroru super, bo ciemno już i strasznie u mnie wieje, słychać jak wiatr huczy mało dachu nie zerwieaaaa
Hehe, Zbaw nas od zlego, naprawde warty obejrzeniaBierka, Caro lubią tę wiadomość