Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Od razu 100 to strasznie dużo. Ja wprowadzałam bardzo powoli, tak że nie odczułam w ogóle negatywnych skutków, wręcz przeciwnie, odżyłam
I właśnie dlatego nie powinno się leczyć wyników tylko zwracać uwagę na samopoczucie
A waga bardzo mi się waha. Niestety muszę się bardzo pilnować. Ostatnio czuję się strasznie spuchnięta. Waga nawet aż tak bardzo nie skoczyła, ale czuję się taka ociężała. Może to przez te wszystkie hormony. Może bromek lub luteina. Wie ktoś coś na ten temat? -
Miesiąc temu miałam w normie, tak po środku, nie pamietam dokładnych wartości. Ale te kilka lat temu przy TSH 34 to był kosmos! Dosłownie. Mam dość tych cholernych lekarzy, proszenia sie o badania. Postanowiłam ze nie bede miała spokoju póki nie przebadaj sie na wszystkie możliwe strony. Niby to 4 miesiąc starań ale za duzo mnie to wszystko kosztuje i zdecydowanie za duzo myśle o tym wszystkim.
-
Bierka wrote:Miesiąc temu miałam w normie, tak po środku, nie pamietam dokładnych wartości. Ale te kilka lat temu przy TSH 34 to był kosmos! Dosłownie. Mam dość tych cholernych lekarzy, proszenia sie o badania. Postanowiłam ze nie bede miała spokoju póki nie przebadaj sie na wszystkie możliwe strony. Niby to 4 miesiąc starań ale za duzo mnie to wszystko kosztuje i zdecydowanie za duzo myśle o tym wszystkim.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
U mnie ta choroba to istna sinusoida, przez kilka miesięcy miałam wszytsko idealnie, a teraz sie znowu zaczyna jazda. Poszło mi TSH do gory musiałam zwiekszyć euthyrox i podobno ten najwyższy pułap mam za sobą i ma mi spadać znowu. Usg mam małe guzki za 2 tyg ide kontrolnie zbadać i sprawdzić czy sa jakies zmiany. Moja mama i siostra traz maja hashi. Większość moich koleżanek. Poczarnobylowski shit.
-
witam
Tuliś bardzo się cieszę że jednak nie ma tej cytomegalii, kamień z serca spadłsuper
witam nowe koleżanki
czekam na @ powinna dziś się zjawić a najpóźniej jutro. Normalnie czekam na nią z utęsknieniemnawet prezent jej kupiłam ... paczuszkę podpasek może ją tym skuszę
Tuliska, AniaŁ123, Evelin, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
LILITH.P wrote:ja mam brata z chorą tarczycą, tsh miał ponad 20.... leczy się... mamy to po babci zapewne
moja świętej pamięci Mama miała nadczynność a ja z kolei niedoczynność + hashimoto. Siostra na szczęście tarczycę ma zdrową, ona ogólnie w całym swym 40 letnim życiu miała jedynie jako dziecko problem z pęcherzem a tak to okaz zdrowia co mnie bardzo cieszy. Ma dwójkę dzieci i każde ze złotego strzału. Tylko ja taka jakaś wybrakowana, w sensie że mnie się niemalże wsio czepia
Kingulla piękny przyrost bety ... GRATULACJE
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:moja świętej pamięci Mama miała nadczynność a ja z kolei niedoczynność + hashimoto. Siostra na szczęście tarczycę ma zdrową, ona ogólnie w całym swym 40 letnim życiu miała jedynie jako dziecko problem z pęcherzem a tak to okaz zdrowia co mnie bardzo cieszy. Ma dwójkę dzieci i każde ze złotego strzału. Tylko ja taka jakaś wybrakowana, w sensie że mnie się niemalże wsio czepia
Kingulla piękny przyrost bety ... GRATULACJEdo pażdziernika daje nam czas i bedziemy obie z dwaoma krechami
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliska wrote:Kobietki mam wspaniałe wiadomości! Odebralam wyniki na tą przeklętą cytomelie!
Sa najlepsze jakie mogłyby byc
Chorowalam ale dawno temu, mam przecieciala więc jestem bezpiecznaa w tym labo nawet IgM wyszło negatywne więc najprawdopodobniej to było zwykle przeziębienie.
Tyle strachu się najadlam przez ten tydzień że poryczalam się ze szczęścia
CudownieTuliska lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Poczarnobylowski shit.
Bierka skąd jesteś? I ile masz lat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 20:29