Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaSeven wrote:Hej
Ale u Was szczesliwiegratulacje do zafasolkowanych!
Pomyslalam ze dolacze moze zaraze sie troszke dobra aura zafasolkowania
U nas pierwsze IUI niestety nieudane, nastepne pod koniec lipca
witaj, zapraszamy
tu zawsze wesoło
trzymam kciuki za pozytywne IUI09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Bierka wrote:Hej dziewczyny potrzebowałam sie troche zdystansować bo strasznie liczyłam ze @ nie przyjdzie. Ale jak widać tak miało byc. Witam wszystkie nowe koleżanki :-*
tulęBierka lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Gaduaaa wrote:eh ale ja też nie mam niewiadomo jakich objawów
ja też mam niedoczynność hashi ale jakoś nigdy nie doszukiwałam się na siłę objawów, jedynie co z łatwością zaobserwowałam to potliwość, niskie ciśnienie, uczucie zimna, wypadanie włosów, sucha skóra, czasem mam stany depresyjne, senność ale nie wiem czy to wszystko jest z powodu chorej tarczycy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 20:36
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:ja też mam niedoczynność hashi ale jakoś nigdy nie doszukiwałam się na siłę objawów, jedynie co z łatwością zaobserwowałam to potliwość, niskie ciśnienie, uczucie zimna, wypadanie włosów, sucha skóra ale nie wiem czy to wszystko jest z powodu chorej tarczycy.
to chyba tyle... heehe ale jak mam niskie tsh ok 1.0 to cisnienie jest znośne.. i reszta też znośna hehe
FabianCyprian
Tymuś
-
A ja z babcią oglądam ojca Mateusza hehe
Ja może i się nie odzywałam, ale to przez cyto"manie"ale jestem na bieżąco, czytałam cały czas :*
Na temat tarczycy ja niestety nie wiem nic:) ale o LUFie coś tam wiem jakby ktoś pytałWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 20:46
-
Kim87 wrote:szatynka kochanie damy rade
do pażdziernika daje nam czas i bedziemy obie z dwaoma krechami
podoba mi się Twoja teoria
jak ja bym chciała zobaczyć dwie krechy we wrześniu i oby tym razem było dobrze to byłby cudowny prezent na 11 rocznicę ślubu.Kim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Tuliska wrote:A ja z babcią oglądam ojca Mateusza hehe
Ja może i się nie odzywałam, ale to przez cyto"manie"ale jestem na bieżąco, czytałam cały czas :*
Na temat tarczycy ja niestety nie wiem nic:) ale o LUFie coś tam wiem jakby ktoś pytał
Tate ogladasz? Fajny on jest
Ja tez w tych sprawach zielona
Jak w niedziele przyjdzie @ to na poczatki Sierpnia ide na badania i bede madrzejsza -
Kim87 wrote:Tell me about it
ja tez czekam wypatruje etc
w takim razie oby przylazły do nas jak najszybciej
mnie wczoraj brzuch popoblewał, dziś rano i teraz tak od godziny ale póki co zero krwi, plamień tylko niewiele lepkiego gęstego białego09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:podoba mi się Twoja teoria
jak ja bym chciała zobaczyć dwie krechy we wrześniu i oby tym razem było dobrze to byłby cudowny prezent na 11 rocznicę ślubu.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO