X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    teraz na to lunatykowanie średnio reaguje, mówię żeby się położył albo zapalam światło. Ale jak się poznaliśmy to nie wiedziałam o co kaman. Śpie sobie spokojnie a ten siada nagle i wali tekstem : Przyjdź na siłownie to ci wpierd..... ! i się położył. Tiaaaa wymknęłam się do drugiego pokoju po cicho bo pomyślałam psychol :P
    Ahahaahhahahahaahhahahhahahaa śmieje sie w głos!!! Mistrz. Moj zgrzyta zębami. Tez na początku myślałam ze go poduszka uduszę. Ale chyba do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić ;-)

marciaa lubi tę wiadomość

<3
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    teraz na to lunatykowanie średnio reaguje, mówię żeby się położył albo zapalam światło. Ale jak się poznaliśmy to nie wiedziałam o co kaman. Śpie sobie spokojnie a ten siada nagle i wali tekstem : Przyjdź na siłownie to ci wpierd..... ! i się położył. Tiaaaa wymknęłam się do drugiego pokoju po cicho bo pomyślałam psychol :P

Hahha i z tym czubkiem teraz jestes? :)
    Moj pierwszy raz gdy zostal u mnie na noc, jebnol takiego bąka, ze w zimie przy - 20 stopni otwarte okno :) ale i tak zgonil na mnie :)

Kim87, marciaa lubią tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Dla mnie cudowny <3
    Kazda minuta tego filmu jest nagrana tak idealnie, ze wymiekam :)
    Nagrany dobrze... Oczywiście.. Tylko fabuła ciężka.. Bynajmniej dla mnie, zbyt wrażliwa na choroby i cierpienie

Kim87 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaRadzia wrote:
    Nie bede na razie bo jutro mam do pracy i w sobote tez i dopiero we wtorek wolne. Wizytę i tak bede miala pewnie dopiero za tydzień chyba ze dostane okresu do tego czasu, czego bym nie chciala. Jutro jednak chyba kupie ten test bo zwariuje. Ciagle mnie ciągnie w dole i tak w ogóle dziwnie.

A mierzysz temp?

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Pamiętam :P Albo Bloody Mery przed lustrem i potem gapisz się przez ramię czy czasem nie wyłazi jak ta babeczka z Kręgu :P

Widze ze nie tylko ja mam takie odbicia :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Ahahaahhahahahaahhahahhahahaa śmieje sie w głos!!! Mistrz. Moj zgrzyta zębami. Tez na początku myślałam ze go poduszka uduszę. Ale chyba do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić ;-)
    tak już nie raguje jak pisałam , jak ma cieżki dzień to gada i widzi rzeczy. Wyskoczył mi oststnio z łóżka tak że dostała zawału i wrzeszczy : Kasia szczury uciekaj! Musiałam mu światło zapalić aby go utwierdzić w przekonaiu że nie ma w sypialni żadnego szczura. Takich historyjek mam kilka :)

Bierka lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • KarolinaSeven Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh Gwiazd Naszych Wina... co za film, ryczalam jak bobr! Polecam z pewnoscia! ;)
    a horrory bleah ;d potem mam schizy boje sie isc nawet siku ;d

KamilaRadzia
    trzymam kciuki! Powodzenia w testowaniu! :) (bobo test strumieniowy ponoc ma czulosc 10;))

Kim87, Evelin lubią tę wiadomość

bl9ci09kxvg5tkmx.png
    bfarxzdvab0ihkjr.png
    20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! :)
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Widze ze nie tylko ja mam takie odbicia :)
    nie nie tylko ty :P

Evelin lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Moj pierwszy raz gdy zostal u mnie na noc, jebnol takiego bąka, ze w zimie przy - 20 stopni otwarte okno :) ale i tak zgonil na mnie :)
    nie tylko jestem ale i zaobrączkowałam się z nim :P chociaż mam czasem atrakcyjne życie nocne :P

Evelin lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    kużwa bąki mojego to mogłyby zasilić nie jedną elektrownie . Znam bolączkę . Je to samo co ja no ale kużwa jego jelita są inne i mieszają tak że nie można wytrzymać :P

Evelin lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    tak już nie raguje jak pisałam , jak ma cieżki dzień to gada i widzi rzeczy. Wyskoczył mi oststnio z łóżka tak że dostała zawału i wrzeszczy : Kasia szczury uciekaj! Musiałam mu światło zapalić aby go utwierdzić w przekonaiu że nie ma w sypialni żadnego szczura. Takich historyjek mam kilka :)

To opowiadaj :)
    Ja tez Wam cos powiem, kiedys sie przebudzialam, ten odwraca sie w moja strone i sie przytula, mysle " jaki on slodki" , a ten kurwa mnie opluł, ale to taka mela, ze myslalam ze mu zajebie :)
    Na drugi dzien mi opowiada, ze snilo mu sie ze bylismy na pustyni i dlugo dlugo szlismy bez jedzenia.. I nagle ja mowie, o cos tam lezy i zaczelam jesc.. A on, zostaw to, to gówno..tfu tfu tfu.. I wszystko w tym temacie :)

Kim87, Kingulla, AniaŁ123 lubią tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaSeven wrote:
    Ahh Gwiazd Naszych Wina... co za film, ryczalam jak bobr! Polecam z pewnoscia! ;)
    a horrory bleah ;d potem mam schizy boje sie isc nawet siku ;d

KamilaRadzia
    trzymam kciuki! Powodzenia w testowaniu! :) (bobo test strumieniowy ponoc ma czulosc 10;))

I ktos mnie rozumie :) <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    kużwa bąki mojego to mogłyby zasilić nie jedną elektrownie . Znam bolączkę . Je to samo co ja no ale kużwa jego jelita są inne i mieszają tak że nie można wytrzymać :P

Buhaha :) teraz to bez wstydu wszystko robi, najbardziej mnie wkur** jak sniadanie je w lozku,a jedzenie nie trafia do buzi :)

Ale nocne zycie tez mam odlotowe :)

Kim87 lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    To opowiadaj :)
    Ja tez Wam cos powiem, kiedys sie przebudzialam, ten odwraca sie w moja strone i sie przytula, mysle " jaki on slodki" , a ten kurwa mnie opluł, ale to taka mela, ze myslalam ze mu zajebie :)
    Na drugi dzien mi opowiada, ze snilo mu sie ze bylismy na pustyni i dlugo dlugo szlismy bez jedzenia.. I nagle ja mowie, o cos tam lezy i zaczelam jesc.. A on, zostaw to, to gówno..tfu tfu tfu.. I wszystko w tym temacie :)
    :D :D :D :D

Kiedyś jak był mały ( opowiadał mi o tym ) był z rodzicami na działce. W nocy teściu wyszedł na fajke. Patrzy ktoś zapalił światło w kuchni potem na ganku , mój wychodzi zdziera z siebie pidzamę i zaczyna biegać wkoło domku. Zrobił trzy rundy ubrał się pogasił światła i wrócił do łóżka.

innym razem śniło mu się że goni go potwór i że znalazł wielki głaz bierze ten głaz i już ma rzucić w potwora i się budzi a w rękach trzyma monitor od kompa. Taki stary ciężki. To było zanim się poznaliśmy

Najśmieszniejsze z tego jest to że on lunatykuje i gada z tobą sensowanie wiec trudno jest odróznić czy śpi czy nie. Miałam kiedyś z nim taką rozmowe nocną i lałam w porty ale nie powiem wam o co chociało bo nie pamietam. Jak coś sobie przypomne to napisze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 21:42

Evelin, AniaŁ123 lubią tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa, dziewczyny myslalam ze przyszla.. @..o jaaa..
    Dostalam taki bol lewego jajnika i mi polecialo, naszczescie nie krew, ale mam mega mokro

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin widzę podobny gust filmowy B-) "Gwiazd naszych wina" piękny, przepiękny film. Ryczałam i ryczałam.. A horrory uwielbiam!

U W I E L B I A M <3

A ogladalyscie może "Sinister"? 1 i 2? Petarda B-)

Kim87 lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    :D :D :D :D

Kiedyś jak był mały ( opowiadał mi o tym ) był z rodzicami na działce. W nocy teściu wyszedł na fajke. Patrzy ktoś zapalił światło w kuchni potem na ganku , mój wychodzi zdziera z siebie pidzamę i zaczyna biegać wkoło domku. Zrobił trzy rundy ubrał się pogasił światła i wrócił do łóżka.

innym razem śniło mu się że goni go potwór i że znalazł wielki głaz bierze ten głaz i już ma rzucić w potwora i się budzi a w rękach trzyma monitor od kompa. Taki stary ciężki. To było zanim się poznaliśmy

Najśmieszniejsze z tego jest to że on lunatykuje i gada z tobą sensowanie wiec trudno jest odróznić czy śpi czy nie. Miałam kiedyś z nim taką rozmowe nocną i lałam w porty ale nie powiem wam o co chociało bo nie pamietam. Jak coś sobie przypomne to napisze :)

Hehehe no takie lunatykowanie, to naprawde musi byc kosmos :)

Moj tez jest udany :)
    Tesciowa opowiadala jak byl maly to robil ognisko z kielbaskami :)
    Ze stodoly nosil słome na srodek podworka, kielbase wbil na patyk i rozpalil, moze i by mu wyszlo gdyby se Sciezki nie zrobil i prawie nie spalil gospodarstwa :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Evelin widzę podobny gust filmowy B-) "Gwiazd naszych wina" piękny, przepiękny film. Ryczałam i ryczałam.. A horrory uwielbiam!

U W I E L B I A M <3

A ogladalyscie może "Sinister"? 1 i 2? Petarda B-)

Musze zobaczyc :)
    Skoro masz taki sam gust, musi byc dobry, ufam Ci <3

Caro, Kingulla lubią tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz Was spróbuję nadrobić :-)

boli mnie gdzieś od 15 brzuch jak na okres /;
    a to 22dc

• Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    zaraz Was spróbuję nadrobić :-)

boli mnie gdzieś od 15 brzuch jak na okres /;
    a to 22dc

Mnie teraz zaczelo..

mhsvi09ksakq2zvz.png
‹‹ 2546 2547 2548 2549 2550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ