Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    teraz na to lunatykowanie średnio reaguje, mówię żeby się położył albo zapalam światło. Ale jak się poznaliśmy to nie wiedziałam o co kaman. Śpie sobie spokojnie a ten siada nagle i wali tekstem : Przyjdź na siłownie to ci wpierd..... ! i się położył. Tiaaaa wymknęłam się do drugiego pokoju po cicho bo pomyślałam psychol :P
    Ahahaahhahahahaahhahahhahahaa śmieje sie w głos!!! Mistrz. Moj zgrzyta zębami. Tez na początku myślałam ze go poduszka uduszę. Ale chyba do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić ;-)

marciaa lubi tę wiadomość

<3
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    teraz na to lunatykowanie średnio reaguje, mówię żeby się położył albo zapalam światło. Ale jak się poznaliśmy to nie wiedziałam o co kaman. Śpie sobie spokojnie a ten siada nagle i wali tekstem : Przyjdź na siłownie to ci wpierd..... ! i się położył. Tiaaaa wymknęłam się do drugiego pokoju po cicho bo pomyślałam psychol :P

Hahha i z tym czubkiem teraz jestes? :)
    Moj pierwszy raz gdy zostal u mnie na noc, jebnol takiego bąka, ze w zimie przy - 20 stopni otwarte okno :) ale i tak zgonil na mnie :)

Kim87, marciaa lubią tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Dla mnie cudowny <3
    Kazda minuta tego filmu jest nagrana tak idealnie, ze wymiekam :)
    Nagrany dobrze... Oczywiście.. Tylko fabuła ciężka.. Bynajmniej dla mnie, zbyt wrażliwa na choroby i cierpienie

Kim87 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaRadzia wrote:
    Nie bede na razie bo jutro mam do pracy i w sobote tez i dopiero we wtorek wolne. Wizytę i tak bede miala pewnie dopiero za tydzień chyba ze dostane okresu do tego czasu, czego bym nie chciala. Jutro jednak chyba kupie ten test bo zwariuje. Ciagle mnie ciągnie w dole i tak w ogóle dziwnie.

A mierzysz temp?

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Pamiętam :P Albo Bloody Mery przed lustrem i potem gapisz się przez ramię czy czasem nie wyłazi jak ta babeczka z Kręgu :P

Widze ze nie tylko ja mam takie odbicia :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Ahahaahhahahahaahhahahhahahaa śmieje sie w głos!!! Mistrz. Moj zgrzyta zębami. Tez na początku myślałam ze go poduszka uduszę. Ale chyba do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić ;-)
    tak już nie raguje jak pisałam , jak ma cieżki dzień to gada i widzi rzeczy. Wyskoczył mi oststnio z łóżka tak że dostała zawału i wrzeszczy : Kasia szczury uciekaj! Musiałam mu światło zapalić aby go utwierdzić w przekonaiu że nie ma w sypialni żadnego szczura. Takich historyjek mam kilka :)

Bierka lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • KarolinaSeven Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh Gwiazd Naszych Wina... co za film, ryczalam jak bobr! Polecam z pewnoscia! ;)
    a horrory bleah ;d potem mam schizy boje sie isc nawet siku ;d

KamilaRadzia
    trzymam kciuki! Powodzenia w testowaniu! :) (bobo test strumieniowy ponoc ma czulosc 10;))

Kim87, Evelin lubią tę wiadomość

bl9ci09kxvg5tkmx.png
    bfarxzdvab0ihkjr.png
    20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! :)
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Widze ze nie tylko ja mam takie odbicia :)
    nie nie tylko ty :P

Evelin lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Moj pierwszy raz gdy zostal u mnie na noc, jebnol takiego bąka, ze w zimie przy - 20 stopni otwarte okno :) ale i tak zgonil na mnie :)
    nie tylko jestem ale i zaobrączkowałam się z nim :P chociaż mam czasem atrakcyjne życie nocne :P

Evelin lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    kużwa bąki mojego to mogłyby zasilić nie jedną elektrownie . Znam bolączkę . Je to samo co ja no ale kużwa jego jelita są inne i mieszają tak że nie można wytrzymać :P

Evelin lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    tak już nie raguje jak pisałam , jak ma cieżki dzień to gada i widzi rzeczy. Wyskoczył mi oststnio z łóżka tak że dostała zawału i wrzeszczy : Kasia szczury uciekaj! Musiałam mu światło zapalić aby go utwierdzić w przekonaiu że nie ma w sypialni żadnego szczura. Takich historyjek mam kilka :)

To opowiadaj :)
    Ja tez Wam cos powiem, kiedys sie przebudzialam, ten odwraca sie w moja strone i sie przytula, mysle " jaki on slodki" , a ten kurwa mnie opluł, ale to taka mela, ze myslalam ze mu zajebie :)
    Na drugi dzien mi opowiada, ze snilo mu sie ze bylismy na pustyni i dlugo dlugo szlismy bez jedzenia.. I nagle ja mowie, o cos tam lezy i zaczelam jesc.. A on, zostaw to, to gówno..tfu tfu tfu.. I wszystko w tym temacie :)

Kim87, Kingulla, AniaŁ123 lubią tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaSeven wrote:
    Ahh Gwiazd Naszych Wina... co za film, ryczalam jak bobr! Polecam z pewnoscia! ;)
    a horrory bleah ;d potem mam schizy boje sie isc nawet siku ;d

KamilaRadzia
    trzymam kciuki! Powodzenia w testowaniu! :) (bobo test strumieniowy ponoc ma czulosc 10;))

I ktos mnie rozumie :) <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    kużwa bąki mojego to mogłyby zasilić nie jedną elektrownie . Znam bolączkę . Je to samo co ja no ale kużwa jego jelita są inne i mieszają tak że nie można wytrzymać :P

Buhaha :) teraz to bez wstydu wszystko robi, najbardziej mnie wkur** jak sniadanie je w lozku,a jedzenie nie trafia do buzi :)

Ale nocne zycie tez mam odlotowe :)

Kim87 lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    To opowiadaj :)
    Ja tez Wam cos powiem, kiedys sie przebudzialam, ten odwraca sie w moja strone i sie przytula, mysle " jaki on slodki" , a ten kurwa mnie opluł, ale to taka mela, ze myslalam ze mu zajebie :)
    Na drugi dzien mi opowiada, ze snilo mu sie ze bylismy na pustyni i dlugo dlugo szlismy bez jedzenia.. I nagle ja mowie, o cos tam lezy i zaczelam jesc.. A on, zostaw to, to gówno..tfu tfu tfu.. I wszystko w tym temacie :)
    :D :D :D :D

Kiedyś jak był mały ( opowiadał mi o tym ) był z rodzicami na działce. W nocy teściu wyszedł na fajke. Patrzy ktoś zapalił światło w kuchni potem na ganku , mój wychodzi zdziera z siebie pidzamę i zaczyna biegać wkoło domku. Zrobił trzy rundy ubrał się pogasił światła i wrócił do łóżka.

innym razem śniło mu się że goni go potwór i że znalazł wielki głaz bierze ten głaz i już ma rzucić w potwora i się budzi a w rękach trzyma monitor od kompa. Taki stary ciężki. To było zanim się poznaliśmy

Najśmieszniejsze z tego jest to że on lunatykuje i gada z tobą sensowanie wiec trudno jest odróznić czy śpi czy nie. Miałam kiedyś z nim taką rozmowe nocną i lałam w porty ale nie powiem wam o co chociało bo nie pamietam. Jak coś sobie przypomne to napisze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 21:42

Evelin, AniaŁ123 lubią tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa, dziewczyny myslalam ze przyszla.. @..o jaaa..
    Dostalam taki bol lewego jajnika i mi polecialo, naszczescie nie krew, ale mam mega mokro

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin widzę podobny gust filmowy B-) "Gwiazd naszych wina" piękny, przepiękny film. Ryczałam i ryczałam.. A horrory uwielbiam!

U W I E L B I A M <3

A ogladalyscie może "Sinister"? 1 i 2? Petarda B-)

Kim87 lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    :D :D :D :D

Kiedyś jak był mały ( opowiadał mi o tym ) był z rodzicami na działce. W nocy teściu wyszedł na fajke. Patrzy ktoś zapalił światło w kuchni potem na ganku , mój wychodzi zdziera z siebie pidzamę i zaczyna biegać wkoło domku. Zrobił trzy rundy ubrał się pogasił światła i wrócił do łóżka.

innym razem śniło mu się że goni go potwór i że znalazł wielki głaz bierze ten głaz i już ma rzucić w potwora i się budzi a w rękach trzyma monitor od kompa. Taki stary ciężki. To było zanim się poznaliśmy

Najśmieszniejsze z tego jest to że on lunatykuje i gada z tobą sensowanie wiec trudno jest odróznić czy śpi czy nie. Miałam kiedyś z nim taką rozmowe nocną i lałam w porty ale nie powiem wam o co chociało bo nie pamietam. Jak coś sobie przypomne to napisze :)

Hehehe no takie lunatykowanie, to naprawde musi byc kosmos :)

Moj tez jest udany :)
    Tesciowa opowiadala jak byl maly to robil ognisko z kielbaskami :)
    Ze stodoly nosil słome na srodek podworka, kielbase wbil na patyk i rozpalil, moze i by mu wyszlo gdyby se Sciezki nie zrobil i prawie nie spalil gospodarstwa :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Evelin widzę podobny gust filmowy B-) "Gwiazd naszych wina" piękny, przepiękny film. Ryczałam i ryczałam.. A horrory uwielbiam!

U W I E L B I A M <3

A ogladalyscie może "Sinister"? 1 i 2? Petarda B-)

Musze zobaczyc :)
    Skoro masz taki sam gust, musi byc dobry, ufam Ci <3

Caro, Kingulla lubią tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz Was spróbuję nadrobić :-)

boli mnie gdzieś od 15 brzuch jak na okres /;
    a to 22dc

• Evelin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    zaraz Was spróbuję nadrobić :-)

boli mnie gdzieś od 15 brzuch jak na okres /;
    a to 22dc

Mnie teraz zaczelo..

mhsvi09ksakq2zvz.png
‹‹ 2546 2547 2548 2549 2550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ