Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:teraz na to lunatykowanie średnio reaguje, mówię żeby się położył albo zapalam światło. Ale jak się poznaliśmy to nie wiedziałam o co kaman. Śpie sobie spokojnie a ten siada nagle i wali tekstem : Przyjdź na siłownie to ci wpierd..... ! i się położył. Tiaaaa wymknęłam się do drugiego pokoju po cicho bo pomyślałam psychol
marciaa lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:teraz na to lunatykowanie średnio reaguje, mówię żeby się położył albo zapalam światło. Ale jak się poznaliśmy to nie wiedziałam o co kaman. Śpie sobie spokojnie a ten siada nagle i wali tekstem : Przyjdź na siłownie to ci wpierd..... ! i się położył. Tiaaaa wymknęłam się do drugiego pokoju po cicho bo pomyślałam psychol
Hahha i z tym czubkiem teraz jestes?
Moj pierwszy raz gdy zostal u mnie na noc, jebnol takiego bąka, ze w zimie przy - 20 stopni otwarte oknoale i tak zgonil na mnie
Kim87, marciaa lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Dla mnie cudowny
Kazda minuta tego filmu jest nagrana tak idealnie, ze wymiekamKim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
KamilaRadzia wrote:Nie bede na razie bo jutro mam do pracy i w sobote tez i dopiero we wtorek wolne. Wizytę i tak bede miala pewnie dopiero za tydzień chyba ze dostane okresu do tego czasu, czego bym nie chciala. Jutro jednak chyba kupie ten test bo zwariuje. Ciagle mnie ciągnie w dole i tak w ogóle dziwnie.
A mierzysz temp? -
Bierka wrote:Ahahaahhahahahaahhahahhahahaa śmieje sie w głos!!! Mistrz. Moj zgrzyta zębami. Tez na początku myślałam ze go poduszka uduszę. Ale chyba do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić
Bierka lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ahh Gwiazd Naszych Wina... co za film, ryczalam jak bobr! Polecam z pewnoscia!
a horrory bleah ;d potem mam schizy boje sie isc nawet siku ;d
KamilaRadzia
trzymam kciuki! Powodzenia w testowaniu!(bobo test strumieniowy ponoc ma czulosc 10;))
Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Evelin wrote:Hahha i z tym czubkiem teraz jestes?
Moj pierwszy raz gdy zostal u mnie na noc, jebnol takiego bąka, ze w zimie przy - 20 stopni otwarte oknoale i tak zgonil na mnie
chociaż mam czasem atrakcyjne życie nocne
Evelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Hahha i z tym czubkiem teraz jestes?
Evelin lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:tak już nie raguje jak pisałam , jak ma cieżki dzień to gada i widzi rzeczy. Wyskoczył mi oststnio z łóżka tak że dostała zawału i wrzeszczy : Kasia szczury uciekaj! Musiałam mu światło zapalić aby go utwierdzić w przekonaiu że nie ma w sypialni żadnego szczura. Takich historyjek mam kilka
To opowiadaj
Ja tez Wam cos powiem, kiedys sie przebudzialam, ten odwraca sie w moja strone i sie przytula, mysle " jaki on slodki" , a ten kurwa mnie opluł, ale to taka mela, ze myslalam ze mu zajebie
Na drugi dzien mi opowiada, ze snilo mu sie ze bylismy na pustyni i dlugo dlugo szlismy bez jedzenia.. I nagle ja mowie, o cos tam lezy i zaczelam jesc.. A on, zostaw to, to gówno..tfu tfu tfu.. I wszystko w tym temacieKim87, Kingulla, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
KarolinaSeven wrote:Ahh Gwiazd Naszych Wina... co za film, ryczalam jak bobr! Polecam z pewnoscia!
a horrory bleah ;d potem mam schizy boje sie isc nawet siku ;d
KamilaRadzia
trzymam kciuki! Powodzenia w testowaniu!(bobo test strumieniowy ponoc ma czulosc 10;))
I ktos mnie rozumie -
Kim87 wrote:kużwa bąki mojego to mogłyby zasilić nie jedną elektrownie . Znam bolączkę . Je to samo co ja no ale kużwa jego jelita są inne i mieszają tak że nie można wytrzymać
Buhahateraz to bez wstydu wszystko robi, najbardziej mnie wkur** jak sniadanie je w lozku,a jedzenie nie trafia do buzi
Ale nocne zycie tez mam odlotoweKim87 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:To opowiadaj
Ja tez Wam cos powiem, kiedys sie przebudzialam, ten odwraca sie w moja strone i sie przytula, mysle " jaki on slodki" , a ten kurwa mnie opluł, ale to taka mela, ze myslalam ze mu zajebie
Na drugi dzien mi opowiada, ze snilo mu sie ze bylismy na pustyni i dlugo dlugo szlismy bez jedzenia.. I nagle ja mowie, o cos tam lezy i zaczelam jesc.. A on, zostaw to, to gówno..tfu tfu tfu.. I wszystko w tym temacie
Kiedyś jak był mały ( opowiadał mi o tym ) był z rodzicami na działce. W nocy teściu wyszedł na fajke. Patrzy ktoś zapalił światło w kuchni potem na ganku , mój wychodzi zdziera z siebie pidzamę i zaczyna biegać wkoło domku. Zrobił trzy rundy ubrał się pogasił światła i wrócił do łóżka.
innym razem śniło mu się że goni go potwór i że znalazł wielki głaz bierze ten głaz i już ma rzucić w potwora i się budzi a w rękach trzyma monitor od kompa. Taki stary ciężki. To było zanim się poznaliśmy
Najśmieszniejsze z tego jest to że on lunatykuje i gada z tobą sensowanie wiec trudno jest odróznić czy śpi czy nie. Miałam kiedyś z nim taką rozmowe nocną i lałam w porty ale nie powiem wam o co chociało bo nie pamietam. Jak coś sobie przypomne to napiszeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 21:42
Evelin, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Evelin widzę podobny gust filmowy
"Gwiazd naszych wina" piękny, przepiękny film. Ryczałam i ryczałam.. A horrory uwielbiam!
U W I E L B I A M
A ogladalyscie może "Sinister"? 1 i 2? PetardaKim87 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Kim87 wrote:
Kiedyś jak był mały ( opowiadał mi o tym ) był z rodzicami na działce. W nocy teściu wyszedł na fajke. Patrzy ktoś zapalił światło w kuchni potem na ganku , mój wychodzi zdziera z siebie pidzamę i zaczyna biegać wkoło domku. Zrobił trzy rundy ubrał się pogasił światła i wrócił do łóżka.
innym razem śniło mu się że goni go potwór i że znalazł wielki głaz bierze ten głaz i już ma rzucić w potwora i się budzi a w rękach trzyma monitor od kompa. Taki stary ciężki. To było zanim się poznaliśmy
Najśmieszniejsze z tego jest to że on lunatykuje i gada z tobą sensowanie wiec trudno jest odróznić czy śpi czy nie. Miałam kiedyś z nim taką rozmowe nocną i lałam w porty ale nie powiem wam o co chociało bo nie pamietam. Jak coś sobie przypomne to napisze
Hehehe no takie lunatykowanie, to naprawde musi byc kosmos
Moj tez jest udany
Tesciowa opowiadala jak byl maly to robil ognisko z kielbaskami
Ze stodoly nosil słome na srodek podworka, kielbase wbil na patyk i rozpalil, moze i by mu wyszlo gdyby se Sciezki nie zrobil i prawie nie spalil gospodarstwa -
Caro wrote:Evelin widzę podobny gust filmowy
"Gwiazd naszych wina" piękny, przepiękny film. Ryczałam i ryczałam.. A horrory uwielbiam!
U W I E L B I A M
A ogladalyscie może "Sinister"? 1 i 2? Petarda
Musze zobaczyc
Skoro masz taki sam gust, musi byc dobry, ufam CiCaro, Kingulla lubią tę wiadomość