Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A Wy bierzecie jakies leki np. clo, pregnyl albo luteine?
Bo ja w porzednim cyklu z iui mialam wlasnie bole brzucha jak na okres juz 2-3 dni po owulce (jakos 16-17 dc) i mialam nadzieje, ze to fasolka no i klops wyszedltylko, ze ja bralam luteine od 18 dc, wiec to moglbyc skutek uboczny jej brania niestety...
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Bierka wrote:Yhy cos w tym jest. Jakie lubisz filmy? U nas horrorowo sie zrobiło
No ja horrorów nie lubię. Albo mnie śmieszą (tak negatywnie) albo zbyt przerażają. Oprócz Emily Rose drugi najstraszniejszy film dla mnie to był Paranormal Activity. Mój (wtedy jeszcze nie mąż) tak mnie potrafił później straszyć, że stanął przy łóżku w nocy i się nie ruszał, a ja w ryk. O matko...aż do tej pory mam dreszcze. -
AniaŁ123 wrote:No ja horrorów nie lubię. Albo mnie śmieszą (tak negatywnie) albo zbyt przerażają. Oprócz Emily Rose drugi najstraszniejszy film dla mnie to był Paranormal Activity. Mój (wtedy jeszcze nie mąż) tak mnie potrafił później straszyć, że stanął przy łóżku w nocy i się nie ruszał, a ja w ryk. O matko...aż do tej pory mam dreszcze.
-
Bierka wrote:Ahahahaha nooo ja pamietam jeszcze ring jakie schizy miałam jak tel stacjonarny dzwonił
Na Ring nigdy się nie zdecydowałam.
Ale to mi się tak niedawno zmieniło. Tak w gimnazjum i liceum bardzo lubiłam horrory, na początku studiów chyba też. Wydaje mi się że za ciężkie dla mnie były te dwa filmy Emily i Paranormal Activity i tutaj był mój przełom. To było naprawdę ciężkie przeżycieMusiałam spać z lampką!
-
KarolinaSeven wrote:A Wy bierzecie jakies leki np. clo, pregnyl albo luteine?
Bo ja w porzednim cyklu z iui mialam wlasnie bole brzucha jak na okres juz 2-3 dni po owulce (jakos 16-17 dc) i mialam nadzieje, ze to fasolka no i klops wyszedltylko, ze ja bralam luteine od 18 dc, wiec to moglbyc skutek uboczny jej brania niestety...
Ja biorę luteinę od 16dc i bromergon. Po luteinie nie czułam takich skutków, wydaje mi się jedynie że byłam bardziej nerwowa przed @. Teraz odkąd biorę Niepokalanka to też mi przeszło, więc w sumie luz. Do bromka też się już przyzwyczaiłam, chociaż na początku było ciężko. -
W takim razie ja też zmykam. Ciekawe jaką jutro będę miała temperaturę. Mam nadzieję że wzrost się utrzyma
Dobrej nocki -
nick nieaktualnyTuliska wrote:A ja z babcią oglądam ojca Mateusza hehe
Ja może i się nie odzywałam, ale to przez cyto"manie"ale jestem na bieżąco, czytałam cały czas :*
Na temat tarczycy ja niestety nie wiem nic:) ale o LUFie coś tam wiem jakby ktoś pytał
Tuli rzuć jakimś info na temat LUFu, jak to się diagnozuje, jak leczy jakie są rokowania co pomaga,
Nie wiem czy kojarzysz moją historie staram się 4 cykl wiec niedługo ale obawiam się że mam problem z pękaniem pęcherzyków- mam nadzieje ze nie ale..miałam torbiel w marcu teraz w czerwcu też nie do konca poprawna owu.
Jak wolisz możesz mi na prov napisać -
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Tuli rzuć jakimś info na temat LUFu, jak to się diagnozuje, jak leczy jakie są rokowania co pomaga,
Nie wiem czy kojarzysz moją historie staram się 4 cykl wiec niedługo ale obawiam się że mam problem z pękaniem pęcherzyków- mam nadzieje ze nie ale..miałam torbiel w marcu teraz w czerwcu też nie do konca poprawna owu.
Jak wolisz możesz mi na prov napisać
Poproszę o info tutaj. Ja to mogę mieć -
Jak tam dziewczyny? Widzę, że część już łóżkuje
Ja mam jakoś dziwnie... Wczoraj miałam krwawienie (wkładka nie wystarczyła), dzisiaj rano też było a ze czekała mnie podróż 6h to O.B. poszedł w ruch. Wróciłam do domu, wzięłam prysznic i od 18:00 zero krwawienia
ale temperatura spada więc myślę że to @ tylko jakaś słaba
Może jutro się rozkręci.