Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Kobietki mam wspaniałe wiadomości! Odebralam wyniki na tą przeklętą cytomelie!
Sa najlepsze jakie mogłyby byc
Chorowalam ale dawno temu, mam przecieciala więc jestem bezpiecznaa w tym labo nawet IgM wyszło negatywne więc najprawdopodobniej to było zwykle przeziębienie.
Tyle strachu się najadlam przez ten tydzień że poryczalam się ze szczęścia
CudownieTuliska lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziewuchy Was nadrobic
Nats narazie nie gratuluję, czekamy na rozwój :*:*:*
Gwiazd nasxych wina... mega wyciskacz łez
Jutro robię powtórkę bety
No a potem fryzjer, bo 2 tygodnie do ślubu
Buziaki!Kim87 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Bella_Bella wrote:Eh... Mam jakiś placzliwy dzień
Ciężkie są pierwsze dni @, to uczucie rozczarowania...
Nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem... Ale spokojnie damy rade w następnym cyklu.
Tuliska też życzyłabym sobie ładniejszej pogody bo pierwszy tydzień urlopu to się czułam jak w lasach tropikalnychKaro. -
KarolinaSeven wrote:A Wy bierzecie jakies leki np. clo, pregnyl albo luteine?
Bo ja w porzednim cyklu z iui mialam wlasnie bole brzucha jak na okres juz 2-3 dni po owulce (jakos 16-17 dc) i mialam nadzieje, ze to fasolka no i klops wyszedltylko, ze ja bralam luteine od 18 dc, wiec to moglbyc skutek uboczny jej brania niestety...
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:No ja horrorów nie lubię. Albo mnie śmieszą (tak negatywnie) albo zbyt przerażają. Oprócz Emily Rose drugi najstraszniejszy film dla mnie to był Paranormal Activity. Mój (wtedy jeszcze nie mąż) tak mnie potrafił później straszyć, że stanął przy łóżku w nocy i się nie ruszał, a ja w ryk. O matko...aż do tej pory mam dreszcze.
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Jak tam dziewczyny? Widzę, że część już łóżkuje
Ja mam jakoś dziwnie... Wczoraj miałam krwawienie (wkładka nie wystarczyła), dzisiaj rano też było a ze czekała mnie podróż 6h to O.B. poszedł w ruch. Wróciłam do domu, wzięłam prysznic i od 18:00 zero krwawienia
ale temperatura spada więc myślę że to @ tylko jakaś słaba
Może jutro się rozkręci.
-
Witam was babeczki piątkowo
lista leci
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33af442085b3.jpg
19.07 - Caro,
20.07 - MMadziula, Evelin
24.07 - Gaduaaa
25.07 - Czikosz
26.07 - marciaa
27.07 - AniaŁ123
30.07 - misia1989
ZAFASOLKOWAŁY
6.07 - Madera2000 - pozytywny
12.07 - Cherry_Blossom - pozytywny
12.07 - Kingulla - pozytywny
14.07 - Nutka88 - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b16f1eb471c.jpg
Kim87
margerit@
1.08 - margaret87
4.08 - Justyś91
5.08 - Parsleyek
9.08 - Bella_Bella
Bierka
LILITH.P
Im się udałoUda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Tuliska - TP -> 06.03.2017
Kingulla - TP -> 21.03.2017
Elunia
Cherry_Blossom -TP -> 22.03.2017
-
Tuliska wrote:Doberek :*
Gadułka nie kracz bo ja od poniedziałku zaczynam urlopbędzie pogoda jak na Jamajce
w Irlandii pada codziennie !!!! obecnie 8 stopni.... jeseń czuć..FabianCyprian
Tymuś
-
Co do LUFu dzioszki moje...
Jest to zespół luteinizacji niepekajacego pęcherzyka. Oznacza to że pecherzyk rośnie i rośnie ale nie pęka właściwie. U mnie pecherzyki dochodziły ok. 28 mm. Zdarza się że robią się z tego jeszcze większe torbiele. Ale u mnie na szczęście tak się nie działo. Jak diagnozowac? Monitoringi prowadzić. Miałam 5 czy sześć z rzędu. U mnie wogole cykle była bardzo długie. Przy okazji prolaktynemie czynnosciowa się pojawila ale Bromka bralam tylko od poczatku szczesliwego cyklu wiec to chyba nie to. Co do diagnozy powiem wam jeszcze ze co lekarz, to opinia. Raz trafiłam do innej ginekolozki, bo mój się urlopowal, i ona uznała że wszystko jest w porzadku, ciałko żółte widziała. Hmmm... mój spojrzał na zdjecie i z miejsca powiedział że to raczej napekniety jedynie pecherzyk. Mówił mi że może się zdarzyć że w jakiś sposobów jajeczko może się wydostać, ale jego zdaniem w takim stanie rzeczy raczej możliwości takiej brak. Na wyregulowanie cyklu kazal mi brać Ovarin. Śmiałam się z niego, bo to suplement. A przy trzecim opakowaniu zauwazylam różnice. Po pierwsze owu pierwszy raz w życiu była w 15 dc. Dotąd minimum 21 dc. No i kolejny monit i niespodzianką o 22:30, gin mi mówi że warto było, bo widzi piękny pęknięty pecherzykpo 9 miesiącach jeden jedyny raz pękł i zaskoczyło. Roznica na zdjęciach usg: nipekniete dalej miały dość symetryczny kształt, dalej były dość okragle ale mniejsze. A peknietego ciężko znaleźć bo jest rozmazany i rozlany. Aaaa u mnie były piekne wzrosty temperatur, testy ovu idealnie pozytywne, śluz, szyjka wysoko więc to tylko pozory, że wszystko się zgadza. Więc ja ubostwiam monitoringi, bo to jedyny sposób żeby owu potwierdzic badz raczej jej zaprzeczyć. U mnie gin ,jak widać w efektach, był bezbledny.
3 miesiące bralam castagnusa wiec moze on moze tez prolaktyne wyregulowal troszke.
Nie wiem o czym zapomniałam. Jeśli macie jeszcze pytania to piszcie ale z góry przepraszam odpisze dopiero wieczorem bo w pracy młyn a jeszcze do gina muszę się wyrwać w międzyczasieściskam kochane, nie ma sytuacji bez wyjścia, tam do gory ktoś nad nami czuwa
dzidzie szukają odpowiedniego momentu żeby "zaatakowac" i nas zaskoczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 07:36
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Dzien dobry
:*
Jak tam Bella ?
Gaduaaa bedzie ladnie, juz od jutraco Ty Polskiego telewizora nie masz?
I czesc Wam
Kim
Tulis
Cherry
Kinia
Marcia
U mnie temp dalej wysoko
i trojmiasto to jest chłodno i ma padać.. od poniedziałku prawie cały tydzień..FabianCyprian
Tymuś
-
hej hej :*
toxo i cyto negatywne
Gaduaaa ja też śledzę pogodę na meteo i zapowiada się ch... brat za tydzień przylatuje do PL, tydzień w Gdańsku i raczej deszczowo. Właściwie to jakby jesień była, wczoraj tak lało... masakraKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny