Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moje wczorajsze badania sporo mi wyjaśniły, szczególnie ch...kondycję moich włosów. Ich wypadanie, łamanie się. Każdy stawiał na brak cynku, żelaza, a to zasrany testosteron. Herbatka mięta z lukrecją Pukka poszła w ruch
-
LILITH.P wrote:Moje wczorajsze badania sporo mi wyjaśniły, szczególnie ch...kondycję moich włosów. Ich wypadanie, łamanie się. Każdy stawiał na brak cynku, żelaza, a to zasrany testosteron. Herbatka mięta z lukrecją Pukka poszła w ruch
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Zołza:) wrote:To co się wczoraj działo na ulicach to był Armagedon...
Gaduaaa współczuję ja w Pl będę pod koniec sierpnia i mam nadzieję że się pogoda ogarnie bo w góry jadeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:No u mnie dziś ostatni dzień w pracy... i urlop. Przecież nie może być ladnie... słonecznie...
Zołza:) lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
LILITH.P wrote:hej hej :*
toxo i cyto negatywne
Gaduaaa ja też śledzę pogodę na meteo i zapowiada się ch... brat za tydzień przylatuje do PL, tydzień w Gdańsku i raczej deszczowo. Właściwie to jakby jesień była, wczoraj tak lało... masakraFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
co to był wczoraj za dzień. Pekny i pełen emocji . Wczoraj 3 testy popołudniu pozytywne, dziś rano tez i po 12 mają dzwonić z kliniki jaki jest wynik. Jeśli pozytywny to w pon znów na krew i za 2,5 tyg na USG.
Kingulla, Kim87, AniaŁ123, Evelin lubią tę wiadomość
-
Nutka88 wrote:Cześć dziewczyny
co to był wczoraj za dzień. Pekny i pełen emocji . Wczoraj 3 testy popołudniu pozytywne, dziś rano tez i po 12 mają dzwonić z kliniki jaki jest wynik. Jeśli pozytywny to w pon znów na krew i za 2,5 tyg na USG.
Czekamy na wieściNutka88 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
witam
wczoraj nagle zniknęłam bo mąż mnie wysiudał z przed kompa. Niby coś sobie chciał sprawdzić szybko ale panisko rozsiadło się o i tyle, więc poszłam spać.
Evelin wrote:Hehe, Zbaw nas od zlego, naprawde warty obejrzenia
właśnie miałam go wczoraj obejrzeć, nawet znalazłam go na cda.pl no ale cóż mąż przejął kompa.
U mnie dziś zimno. W nocy padało. A na 12.30 jestem umówiona z moją koleżanką fryzjerkąma mi coś z kłakami zrobić bo zrobiły mi się pyrze, chyba za ostro cieniowane i dlatego.
Dziś 28dc i póki co nima @ ino brzuch boli
Zaraz doczytam coś ta napisały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 09:02
Kim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Kim87 wrote:ja mam jeden problem mój chłop lunatykuje i najbardziej robi się aktywny po horrorach więc on ogląda ze mną , Znaczy się siedzi obok z nosem w kompie. W nocy mam jazdy z nim bo zawsze mu sie coś ubzdura.
no to masz wesoło
mój za to przez noc mówi, czasem to kupa śmiechu z niego jakie potrafi bzdety wygadywaćKim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
AniaŁ123 wrote:A jaką przyczynę może mieć słabe libido? U mnie niestety też kiepsko
Tak samo, kiedyś to mi się bardziej chciało..
może chora tarczyca ma na to wpływ, ale czy ja wiem bo ja na nią choruję od szkoły podstawowej. Kilka lat wstecz miałam spore libido, średnio seks 3-4 razy dziennie, a teraz cienko z tym.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙