Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom pięknie, pięknie rośnie!! Gratuluje
AniaŁ Oj tam to dopiero spadek kilka dni po, więc spokojnie, jeszcze odbijeAniaŁ123, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
AniaŁ123 wrote:Cześć Laseczki!
U mnie średnio od rana, bo temperatura znowu w dółDzisiaj już wzięłam luteinę, więc jeśli jutro wzrośnie, to już nie będę wiedziała czy sama tak chciała czy przez luteinę
Obawiam się właśnie tego LUFu, bo tak właśnie u mnie jest
Najgorsze że czytałam na ten temat i tak naprawdę ot nie wiadomo dlaczego się tak dzieje
może w takim razie warto brać Ovarin, Inofem czy coś w ten deseńmyślę, że nie zaszkodzi, a pomoże
u mnie dziś w ruch niepokalanekta moja prolaktyna dosyć wysoko, więc nie zaszkodzi brać
inofem też w ruch
-
KarolinaSeven wrote:Hejka
Nutka
nie mozliwe, zeby tyle testow sie mylilo, dziewczynki maja racjegratulacje!
Parsleyek
a jak dlugie sa Twoje cykle? Ja mak 28-29 dniowe. Swoja owulacje mialam w 11-13 dc zazwyczaj, ale zawsze bo jeden pecherzyk, wiec tez bralam Clo od 3 dc przez 5 dni i urosly 2 na lewym jajniku i myslalam, ze owulka bedzie szybciej a byla 14-15 dc
ja dzisiaj mam 3 dc i tez zaczelam wlasnie Clo.. pani doktor sie zdzwilia ze sie nie udalo, bo mialam 2 dominujace pecherzyki i endo 12 mm, owulka po iui, wiec wydawalo sie ze bedzie git a tu dupa... no i teraz sie zastanawiala co zrobic zeby jeszcze zwiekszyc szanse, al stwierdzila, ze nie ma co zmieniac bo w tamtym m-cu bylo ladnie, wiec dzisiaj mam wziac 2 tabletki Clo i potem po jednej przez kolejne 4 dni... zobaczymy, obiecalam sobie ze nie bede tak fiksowac jak w poprzednim miesiacu, bo tylko nerwy i nerwy... aj trzymajcie kciuki oby udalo mi sie wytrwac w tym postanowieniubo to jest najtrudniejsze...
Moje cykle od stycznia trochę nierówne od 24 do 29 dni, średnia wychodzi 26.. Ja brałam clo pierwszy raz od 5 do 9dc, no i jutro czeka mnie monitoring. Więc okaże się czy coś tam urosło. Wg temperatury ovu wyznacza mi owulację, ale tak na prawdę to ja już nic nie wiem i tak jak powiedziałaś są tylko nerwy. Zamiast przyjemności..
W tym cyklu jestem jakaś cała rozdrażniona a i mój mi nie pomaga29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Cherry_Blossom wrote:Rozsylam!!!!
Łapię!
Serdeczne gratulacje, aż miło patrzeć na takie wyniki29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyMarciaa, Kingulek , Karolinka Seven - dziękuję Kochane, właśnie mnie sie przykimało na kanapie
I obudził mnie telefon z kliniki ,że jestem w ciąży
Słyszałąm w głosie Pani doktor radość
AniaŁ123, Kim87, Parsleyek, Bella_Bella, Pączek, Evelin, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Nutka88 wrote:Marciaa, Kingulek , Karolinka Seven - dziękuję Kochane, właśnie mnie sie przykimało na kanapie
gratuluję!!!!!
spokojnej ciążyNutka88 lubi tę wiadomość
-
Nutka88 wrote:Marciaa, Kingulek , Karolinka Seven - dziękuję Kochane, właśnie mnie sie przykimało na kanapie
O proszę, same dobre wieści ostatnio.
Gratulujępoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:może w takim razie warto brać Ovarin, Inofem czy coś w ten deseń
myślę, że nie zaszkodzi, a pomoże
u mnie dziś w ruch niepokalanekta moja prolaktyna dosyć wysoko, więc nie zaszkodzi brać
inofem też w ruch
Właśnie kończę femibion i przerzucę się na jeden z nich, ale który? Ovarin czy Inofem? Czy trzeba bać obydwa? Niepokalanek już biorę -
Bella_Bella wrote:Dzień dobry :*
U mnie dziwnie. Skok temperatury, lekki ból brzucha, plamienie malutkie póki co... Może @ się z tego rozwinie. Tylko skąd skok temperatury?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Emillcia wrote:Hej dziewczyny
Byłam dzisiaj na Becie. Mój wynik to 85.86 mIU/ml ostatni okres miałam 17.06. Do wizyty u ginekologa jeszcze trochę, a ja odchodzę od zmysłów. Czy możecie mi napisać czy jest wszystko ok?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Właśnie kończę femibion i przerzucę się na jeden z nich, ale który? Ovarin czy Inofem? Czy trzeba bać obydwa? Niepokalanek już biorę
Aniu, ja pije inofolic czyli inofem. Mają one chyba więcej tego składniku myo-inozytolu niż oravin porównaj sobie.
Ale wypiłam dopiero 19 saszetek więc nie mam jakiegoś zdania ale ponoć spoko, reguluje cykl i poprowia jakość pęcherzyków ponoć po 4 miesiącach już widać jakies efekty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 13:22
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Babeczki ja dzisiaj nieobecna. Urwanie d... Jak to w pt. Już po badaniach jestem wyników nie dostanę bo tu tylko lekarz może je widzieć. Abym nienadinterpretowała
takie prawo w belgii. Będę wieczorem
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat