Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Może to nie okres
Myślę, że masz rację. Myślałam że okres bo krwawienie i ja miewam cykle 23 dniowe. No i był minimalny spadek temperatury. A teraz temperatura wzrosła no i krwawienia już nie ma. Mam cichą nadzieję...Kim87 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Myślę, że masz rację. Myślałam że okres bo krwawienie i ja miewam cykle 23 dniowe. No i był minimalny spadek temperatury. A teraz temperatura wzrosła no i krwawienia już nie ma. Mam cichą nadzieję...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek
a swoja owu zawsze w ktorym dc mniej wiecej mialas? Ja slyszalam ze wlasnie od 3dc jest najlepiej zaczynac, wiec staram sie umawiac wlasnie na ten dzien
Ale to w koncu bedziesz miala ten monit jutro, tak
Marciaa
gratulacje!
Bella bella
trzymam kciuki, zeby to jednak nie byla @!
Ah, jedna po drugiej w ciazypieknie! Lapie wiruskiiii
Bella_Bella lubi tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Parsleyek
aha! Zapomnialam Ci jeszcze napisac, ze wazne ze bedziesz miala ten monit w 10 dc, bo beedziesz wiedziala ile i jakie pecherzyki, ponoc rosna 1-2 mm na dobe, wiec mniej wiecej mozna obliczycja np
w 10 dc mialam pecherzyki 14 mm i 16 mm, a w 13 dc oba mialy 20 mm
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
KarolinaSeven wrote:Parsleyek
aha! Zapomnialam Ci jeszcze napisac, ze wazne ze bedziesz miala ten monit w 10 dc, bo beedziesz wiedziala ile i jakie pecherzyki, ponoc rosna 1-2 mm na dobe, wiec mniej wiecej mozna obliczycja np
w 10 dc mialam pecherzyki 14 mm i 16 mm, a w 13 dc oba mialy 20 mm
Tak ja jutro w 10dc będę miała, potem trzeba samemu liczyć bo gin urlopujedam znać jak się jutro czegoś dowiem. Boję się tylko, żeby mi się jakaś torbiel potem nie zrobiła z tego, ale już przestaję się martwić na zapas, bo nawet nie wiem jeszcze czy coś tam urosło!
Moje owulacje też rozstrzelone, ale mniej więcej około 14dc.
KarolinaSeven dzięki za odpowiedź, może dobrze, że będzie to 10dc niż 12 jak miałam mieć - wcześniej się czegoś dowiem29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Nutka88 wrote:Marciaa, Kingulek , Karolinka Seven - dziękuję Kochane, właśnie mnie sie przykimało na kanapie
I obudził mnie telefon z kliniki ,że jestem w ciąży
Słyszałąm w głosie Pani doktor radość
Bardzo, bardzo się cieszę !2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA3- 1:100
KIR AA
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀 -
Bella_Bella wrote:Czy można jakoś anulować bieżący cykl? Bo chyba za bardzo się pospieszylam z rozpoczęciem nowego i nie wiem jak go usunąć żeby kontynuować poprzedni cykl?
A jakbyś usunęła informację o krwawieniu? Próbowałaś?