Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bierka wrote:Z wawy, poczarnobylowski w sensie ze ktos mi kiedys powiedział wybuch reaktora miał wpływ na tarczyce. Nie wiem czy to prawda, myślicie ze cos w tym jest?
No właśnie dlatego pytam skąd i ile masz lat. W różnych częściach Polski było różne stężenie, w Warszawie chyba było dość spore. Najbardziej podatne były matki w ciąży i małe dzieci, więc wszystko się zgadza. To nie przypadek że wśród nas aż tyle ma problemy z tarczycą -
Caro wrote:Evelin widzę podobny gust filmowy
"Gwiazd naszych wina" piękny, przepiękny film. Ryczałam i ryczałam.. A horrory uwielbiam!
U W I E L B I A M
A ogladalyscie może "Sinister"? 1 i 2? PetardaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:ooo ja tyż nerwowa kobita
aaa i słabe libido mam, czasem w dni płodne czuję że wzrasta ale na ogół to jest liche. Kiedyś było inaczej.
A jaką przyczynę może mieć słabe libido? U mnie niestety też kiepskoTak samo, kiedyś to mi się bardziej chciało..
-
AniaŁ123 wrote:No właśnie dlatego pytam skąd i ile masz lat. W różnych częściach Polski było różne stężenie, w Warszawie chyba było dość spore. Najbardziej podatne były matki w ciąży i małe dzieci, więc wszystko się zgadza. To nie przypadek że wśród nas aż tyle ma problemy z tarczycą
-
Evelin wrote:Ja lubie takie o opentaniach, duchach itd, tylko potem spac nie moge
dobrych jest " Zbaw nas od zlego" lub Egzorcyzmy Emily Rose"
O matko Evelka! Ja po Emily nie mogłam spać chyba 2 lata! Poważnie. Budziłam się w nocy i bałam się spojrzeć na zegarek. Od tej pory nie oglądam w ogóle tego typu filmów -
Powiem Wam jeszcze cus z czego do tej pory sie smieje
Kiedys sie wyglupialismy. I Adam ma straszne laskotki i cos mi tam cisnol zaczelam go laskotac i mowie mu - powiedz slowo na "p" i bedzie po bolu, on - przestansama zaczelam sie smiac z niego chyba z pol godziny, a chodzilo mi o przepraszam
teraz gdy mnie przeprasza za cos, mowi " przestan" dlatego nasze klotnie sa chwilowe
Druga rzecz. Kiedys zle sie czul, pojechal do lekarza. Ja bylam w pracy. Dzwoni do mnie wkurzony i mowi, ze chyba jakies przedszkole przyjechalo bo jest tyle dzieciakow ze nie moze sie ruszyc i musi czekac, ja taka zdziwiona pytam - jakie dzieciaki? A on mowi - no takie do kolanhahaha
A trzecie. Boi sie dentysty jak cholera, gdy widzi igle, mldleje, serio.. kiedys z bolem jedziemy do przychodni a ten z miejsca mowi - ja do ginekologa, facetka w smiech, zobaczyla go zapuchnietego i zajarzyla, upieral sie ze wejdzie sam. Minelo 3 minuty a ona krzyczy - i juz mi zemdlalteraz wchodze z nim i jakos daje rade, ale te lekarki juz go tak znaja, ze za pierwszym razem gdy udalo mu sie nie fiknac bily brawo
.
Zreszta on tak dziala na kobiety ze czasem mnie to wkurwia
Przez ten jego wieczny banan na gębie
Sie rozpisalamAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Powiem Wam jeszcze cus z czego do tej pory sie smieje
Kiedys sie wyglupialismy. I Adam ma straszne laskotki i cos mi tam cisnol zaczelam go laskotac i mowie mu - powiedz slowo na "p" i bedzie po bolu, on - przestansama zaczelam sie smiac z niego chyba z pol godziny, a chodzilo mi o przepraszam
teraz gdy mnie przeprasza za cos, mowi " przestan" dlatego nasze klotnie sa chwilowe
Druga rzecz. Kiedys zle sie czul, pojechal do lekarza. Ja bylam w pracy. Dzwoni do mnie wkurzony i mowi, ze chyba jakies przedszkole przyjechalo bo jest tyle dzieciakow ze nie moze sie ruszyc i musi czekac, ja taka zdziwiona pytam - jakie dzieciaki? A on mowi - no takie do kolanhahaha
A trzecie. Boi sie dentysty jak cholera, gdy widzi igle, mldleje, serio.. kiedys z bolem jedziemy do przychodni a ten z miejsca mowi - ja do ginekologa, facetka w smiech, zobaczyla go zapuchnietego i zajarzyla, upieral sie ze wejdzie sam. Minelo 3 minuty a ona krzyczy - i juz mi zemdlalteraz wchodze z nim i jakos daje rade, ale te lekarki juz go tak znaja, ze za pierwszym razem gdy udalo mu sie nie fiknac bily brawo
.
Zreszta on tak dziala na kobiety ze czasem mnie to wkurwia
Przez ten jego wieczny banan na gębie
Sie rozpisalamDzieciaki do kolan
Leje z tego
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:O matko Evelka! Ja po Emily nie mogłam spać chyba 2 lata! Poważnie. Budziłam się w nocy i bałam się spojrzeć na zegarek. Od tej pory nie oglądam w ogóle tego typu filmów
Do tej pory pamietam te slowa, ze demony przychodza o godzinie 3 w nocy, bo w ten sposob smieja sie z Trojcy Swietej..
Tez mialam schizy. Oj takk.. -
marciaa wrote:dzisiaj taki głupi dzień..
przyszedł szef tylko na godzinę i już podniósł ciśnienie
niby spoko facet, ale jak tylko przychodzi temat grafiku to jest nie do zniesienia
Ja tez mialam kiepski dzien, dadza nowe osoby ktore nic nie kminia a ja musze robic poprawki, jutro znow nadgodziny. Jak pomysle to mi sie zygac chce, ale to juz nie urojona ciaza -
Evelin wrote:Ja tez mialam kiepski dzien, dadza nowe osoby ktore nic nie kminia a ja musze robic poprawki, jutro znow nadgodziny. Jak pomysle to mi sie zygac chce, ale to juz nie urojona ciaza
ehhw tych czasach ciężko o normalną pracę : p
a ja jutro przed idę na rozmowę do innego
zobaczymy co tam zaproponują