Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:witam
u mnie beta 30 zł
marcia ładnie tempka podskoczyła ... trzymam kciuki
evelin daj znać jak po wizycie
Jutro 3dc więc wybieram się na badania hormonów, lista ich długa i droga
więc zrobię tylko część tj. tsh, lh, fsh, estriadol, testosteren, betę i morfologię. Póki co rezygnuję w tym cyklu z FT3 FT4 prolaktyny i cytomegalii.
U mnie 35...
Ale warto :* dla takiej chwili..
Dobrze, wieczorem Wam dam znac :*
-
Cześć Kochane! Ja się dopiero witam.
Na początek gratuluję skoku Marciaa
To bardzo dobry znak.
Mnie od kilku dni męczy nieznośny ból pleców, głównie między łopatkami, ale przechodzi też na kark i szczękę, do tego uczucie nacisku na klatkę
Dzisiaj rano już nie wytrzymałam i pojechałam do lekarza. Ten oczywiście stwierdził, że nic mi nie jest (to że mnie boli jak diabli to nie jest ważne..) i dał mi jakieś tabsy na rozluźnienie mięśni. Ja mu mówię, że jest może jakieś 10% szans, że jestem w ciąży, czy w takim wypadku mogę to brać. A on: czemu sobie pani nie zrobi testu? Można się od razu dowiedzieć... Tylko że ja mam 21dc i co ja się teraz dowiem... Więc właściwie wizyta niepotrzebna, a ból pozostał
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Kochane! Ja się dopiero witam.
Na początek gratuluję skoku Marciaa
To bardzo dobry znak.
Mnie od kilku dni męczy nieznośny ból pleców, głównie między łopatkami, ale przechodzi też na kark i szczękę, do tego uczucie nacisku na klatkę
Dzisiaj rano już nie wytrzymałam i pojechałam do lekarza. Ten oczywiście stwierdził, że nic mi nie jest (to że mnie boli jak diabli to nie jest ważne..) i dał mi jakieś tabsy na rozluźnienie mięśni. Ja mu mówię, że jest może jakieś 10% szans, że jestem w ciąży, czy w takim wypadku mogę to brać. A on: czemu sobie pani nie zrobi testu? Można się od razu dowiedzieć... Tylko że ja mam 21dc i co ja się teraz dowiem... Więc właściwie wizyta niepotrzebna, a ból pozostał 
nie dziękuję kochana ...
ale lekarz konował ;p
najlepiej od razu testuj po stosunku haha -
jak tam dziewczyny dzień mija???
ja na pobranie czekałam prawie 2 godziny ;(
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Ja znowu mam dzisiaj doła
Już zjadłam chałwę i nie pomogła, tylko teraz jest mi niedobrze 
Najgorsze jest to, że czeka nas z mężem kilkudniowa rozłąka, bo dzisiaj wieczorem jadę zastąpić mojego tatę w sklepie hydraulicznym, bo pojechali na wakacje. Na szczęście sklep jest przy domu, a klientów dużo nie chodzi, więc przy okazji trochę odpocznę. Ale będę tęsknić za moim Misiem
-
AniaŁ123 wrote:Ja znowu mam dzisiaj doła
Już zjadłam chałwę i nie pomogła, tylko teraz jest mi niedobrze 
Najgorsze jest to, że czeka nas z mężem kilkudniowa rozłąka, bo dzisiaj wieczorem jadę zastąpić mojego tatę w sklepie hydraulicznym, bo pojechali na wakacje. Na szczęście sklep jest przy domu, a klientów dużo nie chodzi, więc przy okazji trochę odpocznę. Ale będę tęsknić za moim Misiem
też bym zjadła chałwę
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:też bym zjadła chałwę

Mam jeszcze czereśnie, ale strasznie mi się palce od nich brudzą. Muszę sprawdzać każdą z osobna, bo może być robal
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH