Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:witam
u mnie beta 30 zł
marcia ładnie tempka podskoczyła ... trzymam kciuki
evelin daj znać jak po wizycie
Jutro 3dc więc wybieram się na badania hormonów, lista ich długa i drogawięc zrobię tylko część tj. tsh, lh, fsh, estriadol, testosteren, betę i morfologię. Póki co rezygnuję w tym cyklu z FT3 FT4 prolaktyny i cytomegalii.
U mnie 35...
Ale warto :* dla takiej chwili..
Dobrze, wieczorem Wam dam znac :* -
Cześć Kochane! Ja się dopiero witam.
Na początek gratuluję skoku MarciaaTo bardzo dobry znak.
Mnie od kilku dni męczy nieznośny ból pleców, głównie między łopatkami, ale przechodzi też na kark i szczękę, do tego uczucie nacisku na klatkęDzisiaj rano już nie wytrzymałam i pojechałam do lekarza. Ten oczywiście stwierdził, że nic mi nie jest (to że mnie boli jak diabli to nie jest ważne..) i dał mi jakieś tabsy na rozluźnienie mięśni. Ja mu mówię, że jest może jakieś 10% szans, że jestem w ciąży, czy w takim wypadku mogę to brać. A on: czemu sobie pani nie zrobi testu? Można się od razu dowiedzieć... Tylko że ja mam 21dc i co ja się teraz dowiem... Więc właściwie wizyta niepotrzebna, a ból pozostał
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Kochane! Ja się dopiero witam.
Na początek gratuluję skoku MarciaaTo bardzo dobry znak.
Mnie od kilku dni męczy nieznośny ból pleców, głównie między łopatkami, ale przechodzi też na kark i szczękę, do tego uczucie nacisku na klatkęDzisiaj rano już nie wytrzymałam i pojechałam do lekarza. Ten oczywiście stwierdził, że nic mi nie jest (to że mnie boli jak diabli to nie jest ważne..) i dał mi jakieś tabsy na rozluźnienie mięśni. Ja mu mówię, że jest może jakieś 10% szans, że jestem w ciąży, czy w takim wypadku mogę to brać. A on: czemu sobie pani nie zrobi testu? Można się od razu dowiedzieć... Tylko że ja mam 21dc i co ja się teraz dowiem... Więc właściwie wizyta niepotrzebna, a ból pozostał
nie dziękuję kochana ...
ale lekarz konował ;p
najlepiej od razu testuj po stosunku haha -
jak tam dziewczyny dzień mija???
ja na pobranie czekałam prawie 2 godziny ;(
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Ja znowu mam dzisiaj doła
Już zjadłam chałwę i nie pomogła, tylko teraz jest mi niedobrze
Najgorsze jest to, że czeka nas z mężem kilkudniowa rozłąka, bo dzisiaj wieczorem jadę zastąpić mojego tatę w sklepie hydraulicznym, bo pojechali na wakacje. Na szczęście sklep jest przy domu, a klientów dużo nie chodzi, więc przy okazji trochę odpocznę. Ale będę tęsknić za moim Misiem -
AniaŁ123 wrote:Ja znowu mam dzisiaj doła
Już zjadłam chałwę i nie pomogła, tylko teraz jest mi niedobrze
Najgorsze jest to, że czeka nas z mężem kilkudniowa rozłąka, bo dzisiaj wieczorem jadę zastąpić mojego tatę w sklepie hydraulicznym, bo pojechali na wakacje. Na szczęście sklep jest przy domu, a klientów dużo nie chodzi, więc przy okazji trochę odpocznę. Ale będę tęsknić za moim Misiem
też bym zjadła chałwę
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:też bym zjadła chałwę
Mam jeszcze czereśnie, ale strasznie mi się palce od nich brudzą. Muszę sprawdzać każdą z osobna, bo może być robal