Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:U mnie jeszcze się nie zaczęła i mam nadzieję, że się nie zacznie. Rozczarowania mnie drażnią bardziej, gdy mi się wydaje, że się udało.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Czikosz wrote:Biorę Tardyferon-Fol dwie dziennie od dwóch tygodni, teraz mam brać po jednej. Jak myślicie, uzupełniłam coś?
Badanie zrobię 25 lipca na żelazo, opłaca się zrobić też wtedy betę?
Ja to żelazo brała w ciąży przy dość dużej anemii
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Bella_Bella wrote:Evelin Kochana, zapewne już wspominałaś, ale za którym razem udało się Wam?
Za 4...
Tylko wczesniej za kazdym razem doszukiwalam sie czegos..
Sprawdzalam zylki na piersiach, czy sluz bialy.. itd a teraz odpuscilam.
Mierzylam tylko temp.
Nawet zbytnio sie nie przytulalismy.
Szczerze to szykowalam sie juz na badania w Sierpniu.. I do tej pory nie mam zadnych objaw.. czasem cycki, czasem brzuch jak na @ i to wszystko.. nawet nie wiem czy to normalne
-
Evelin wrote:Za 4...
Mierzylam tylko temp.
Szczerze to szykowalam sie juz na badania w Sierpniu.. I do tej pory nie mam zadnych objaw.. czasem cycki, czasem brzuch jak na @ i to wszystko.. nawet nie wiem czy to normalne
Jak najbardziej normalne i zdrowe
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Evelin wrote:Za 4...
Mierzylam tylko temp.
to ja się nie doszukuję...
temperaturę mierzę, cycki bolą - tego nie da się ukryć ale na @ zawsze mnie bolą
do tego nic... no i wczoraj wymiotowałam a dziś mnie mdli... jednak czasem mam takie akcje szczególnie jak się denerwuje (chociaż teraz się nie stresuje)
a poprzedni cykl to się doszukiwałam ;p -
marciaa wrote:to ja się nie doszukuję...
temperaturę mierzę, cycki bolą - tego nie da się ukryć ale na @ zawsze mnie bolą
do tego nic... no i wczoraj wymiotowałam a dziś mnie mdli... jednak czasem mam takie akcje szczególnie jak się denerwuje (chociaż teraz się nie stresuje)
a poprzedni cykl to się doszukiwałam ;p
Mnie zemdlilo dzien przed spodziewana, wtedy zrobilam test, 32 dc. Ale jednorozowe to bylo.
Mam ogromny apetyt.
Ty za ile powinnas miec @ ? -
Evelin wrote:Mnie zemdlilo dzien przed spodziewana, wtedy zrobilam test, 32 dc. Ale jednorozowe to bylo.
Mam ogromny apetyt.
Ty za ile powinnas miec @ ?
czwartek lub sobota
Evelin, u Ciebie od razu wyszła piękna krechaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:55
-
Evelin wrote:Pierwszy zrobiony w sobote rano
Drugi z moim, wieczorem
Trzeci w niedziele po obiedzie, u siostry jak bylam w odwiedzinach
A ostatni wczoraj, dla pewnisci chyba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/71d76ebbe1fd.jpg
Łapie wiruski i taki jeden test u siebie chcę!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
marciaa wrote:Wcześniej też wyglądało i nic z tego :p
Nie zawsze te obiecujące są szczęśliwe
Jest ładny skok temperatury, a lipiec tu taki groszkowy, że teraz tylko trzymać &&& ! Może i dla Ciebie będzie szczęśliwy, oby!Evelin lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
witam
Czikosz wrote:U mnie 10,00 zł za betę, więc wydaje mi się, że to tanio.
u mnie beta 30 zł
marcia ładnie tempka podskoczyła ... trzymam kciuki
evelin daj znać jak po wizycie
Jutro 3dc więc wybieram się na badania hormonów, lista ich długa i drogawięc zrobię tylko część tj. tsh, lh, fsh, estriadol, testosteren, betę i morfologię. Póki co rezygnuję w tym cyklu z FT3 FT4 prolaktyny i cytomegalii.
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙