Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:Biorę Tardyferon-Fol dwie dziennie od dwóch tygodni, teraz mam brać po jednej. Jak myślicie, uzupełniłam coś?
Badanie zrobię 25 lipca na żelazo, opłaca się zrobić też wtedy betę?Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Biorę Tardyferon-Fol dwie dziennie od dwóch tygodni, teraz mam brać po jednej. Jak myślicie, uzupełniłam coś?
Badanie zrobię 25 lipca na żelazo, opłaca się zrobić też wtedy betę?
Wychodzi na to że przez 2 pierwsze tygodni to leczenie a potem mniejsza dawka dla profilaktyki.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evelin wrote:Hey czasem poradzam sie takiej Ginki w necie, napisalam jej ze wkoncu mi sie udalo i wyniki bety, odpisala tak :
Witam. Serdecznie gratuluję! Przy taki poziomie beta hCG widzimy już pęcherzyk w jamie macicy. Za ok. 7 dni prawdopodobnie będzie już widoczny zarodek. Zapraszamy na wizytę!
Juuupi, dzis ide
A co to za pani gin do porad? -
bry wszystkim!!
czytałam zza krzaczora
mam teraz napięty grafik, ogarniam zlecenia do czwartku a potem długi weekend. Przyjeżdża brat z rodzinką z UKz chrześniakiem
będę ciotkować przez 2 tyg.
u mnie dzisiaj 9 dc, jakoś tak bez zapału, mierzenia,bo tak czy siak wysoka prolaktyna wszystko uniemożliwia
odezwę się jakoś w sierpniu po wizycie u endo :*
miłego dnia!!!!!Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Waldi jak lubisz kiszone zrób sobie na hemoglobinę kwaszony sok z buraczków
jest meeeeeeeeeegamożna też brać buraka w tabletkach, moja Mama podczas chemii brała i super się sprawdzał
żelazo masz piękne
Przepis na sok:
http://agnieszkamaciag.pl/genialny-zakwas-z-burakow-domowej-roboty/WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny