Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:hej hej
mam problem z netem w polsce wiec nie ogarniam polowy..
beta z dzia 41, 9 tsh 0, 16 bylam i endo dzis bo akurat tak sie złożyło i mowi ze nie mam sie martwic.. ze wszystko wskazuje na ciążę. . dzięki wszystkim za gratulacjepozdrawiam
Kochana, poprostu sie cieszeGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:hej hej
mam problem z netem w polsce wiec nie ogarniam polowy..
beta z dzia 41, 9 tsh 0, 16 bylam i endo dzis bo akurat tak sie złożyło i mowi ze nie mam sie martwic.. ze wszystko wskazuje na ciążę. . dzięki wszystkim za gratulacjepozdrawiam
Gaduaaa trzymam kciuki za piękny wzrost betyTSH w I trymestrze może być poniżej normalnej normy, więc jest dobrze
Urlopuj i ciesz się z fasolki, bo to oczywiście będzie ona
Evelin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Mam okropny dołek... ;(
Nie wiem jak się od tego odciąć i wyluzować... ;(
BellaChyba nie ma złotego sposobu, samo musi przyjść. Ja w poprzednim cyklu miałam nieustanny dół przez 2 tygodnie
W końcu samo przeszło, nawet nie wiem kiedy.
Pewnie trzeba się czymś zająć, ja np bardzo lubię piec ciasta i później je jeść
Kochana wszystko będzie dobrze, zobaczysz!Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Ksiunia889kw wrote:Witam! Chcialabym sie dolaczyc
Rowniez staram sie o maluszka
Juz drugiego! Bo mam synka Oliver 5 lat
Witaj KsiuniaZapraszamy! Jak długo się staracie?
-
Ja mam takie odczucia jakbym już na dniach miała dostać @, a dopiero 22dc. Ostatnio miewałam ok 28dni. A może bromek mi skrócił cykl.
Normalnie mam kilka symptomów takich jakby małpa miała się jutro pojawićNie chcę..
-
AniaŁ123 wrote:Bella
Chyba nie ma złotego sposobu, samo musi przyjść. Ja w poprzednim cyklu miałam nieustanny dół przez 2 tygodnie
W końcu samo przeszło, nawet nie wiem kiedy.
Pewnie trzeba się czymś zająć, ja np bardzo lubię piec ciasta i później je jeść
Kochana wszystko będzie dobrze, zobaczysz!
DziękujęWyplakalam się i trochę mi lepiej...
Chyba też muszę znaleźć jakąś odskocznie. -
AniaŁ123 wrote:Ja mam takie odczucia jakbym już na dniach miała dostać @, a dopiero 22dc. Ostatnio miewałam ok 28dni. A może bromek mi skrócił cykl.
Normalnie mam kilka symptomów takich jakby małpa miała się jutro pojawićNie chcę..
Może jednak nie przyjdzie.
Który masz dzień po owu? -
AniaŁ123 wrote:Ja mam takie odczucia jakbym już na dniach miała dostać @, a dopiero 22dc. Ostatnio miewałam ok 28dni. A może bromek mi skrócił cykl.
Trzymam kciuki żeby to nie był zwiastun @ :-* :-*
Ja w tym miesiącu od owulacji miałam bóle w podbrzuszu, raz jeden jajnik, raz drugi potem cycki a na koniec @... a zanim przyszła @ zemdlałam i mąż próbował mnie dobudzic na chodniku - taki cykl, że nie życzę nikomu ;-(
-
Bella_Bella wrote:Dziękuję
Wyplakalam się i trochę mi lepiej...
Chyba też muszę znaleźć jakąś odskocznie.jeszcze troszkę
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Trzymam kciuki żeby to nie był zwiastun @ :-* :-*
Ja w tym miesiącu od owulacji miałam bóle w podbrzuszu, raz jeden jajnik, raz drugi potem cycki a na koniec @... a zanim przyszła @ zemdlałam i mąż próbował mnie dobudzic na chodniku - taki cykl, że nie życzę nikomu ;-(
Oby więcej się nie powtórzył. Może badania zrób?