Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyś91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6831dced4385.jpg
Narobiłaś smakuOlciuska lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Ja nie chodzę do endo, ale może już czas żebym poszla.
Ja przez hashi chodzę już od lat.
Jeżeli masz problem z hormonami, to wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 14:13
-
LILITH.P wrote:tak jest zawsze
człowiek odkłada, a potem się dziwi, dlaczego
niestety nie mamy daru przewidywania przyszłości
Ja jestem zdania że nie warto niczego rozpamiętywać, lub żałować, że się czegoś nie zrobiło, widocznie tak miało być -
AniaŁ123 wrote:Ja jestem zdania że nie warto niczego rozpamiętywać, lub żałować, że się czegoś nie zrobiło, widocznie tak miało być
ja nie mam żalu do siebie, że tak późno... wiem,że mogłoby nam być bardzo ciężko ze zdolnością kredytową, z kupnem mieszkania
z jakichś powodów zdecydowaliśmy się na starania w tym wieku, w końcu nie wiem, czy gdybym zaczęła starania przed 30 byłoby ok. Jest jak jest -
LILITH.P wrote:Aniu, a jak Twoja "koleżanka" z pracy?
Jest dobrze, normalnie rozmawiamy i żartujemy, ale temat ciąży i moich starań już się nie pojawi -
AniaŁ123 wrote:Ja przez hashi chodzę już od lat.
Jeżeli masz problem z hormonami, to warto
Według wyników wszystko jest w normie. Mam trochę powiększona tarczyce i w dzieciństwie leczylam. Teraz zrobiłam tsh ft3 ft4 i wszystko w normie. Ale chyba się umowie na kontrolę.AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane. Wybaczcie moja nieobecność ale pracuje na nocki i mam zachwiany rytm. Od poniedziałku będę tu częściej
bylam dzisiaj na drugiej wizycie z monitoringiem
moj lekarz nie wziął ode mnie wcale pieniędzy
az aie zdziwiłam. Pecherzyk 21,5 mm, endo 8,5
kazal robic testy owu od dzisiaj i tempke mierzyć. Nastepna wizyta w poniedziałek. Mega stresa mam czy pęknie ten moj malutki skarbek... Co tam u Was? Jak samopoczucia? U mnie pogoda odpisuje tylko lekkie zmeczenie przez prace.
Nadzieja umiera ostatnia! -
Agatka89 wrote:Czesc kochane. Wybaczcie moja nieobecność ale pracuje na nocki i mam zachwiany rytm. Od poniedziałku będę tu częściej
bylam dzisiaj na drugiej wizycie z monitoringiem
az aie zdziwiłam. Pecherzyk 21,5 mm, endo 8,5
kazal robic testy owu od dzisiaj i tempke mierzyć. Nastepna wizyta w poniedziałek. Mega stresa mam czy pęknie ten moj malutki skarbek... Co tam u Was? Jak samopoczucia? U mnie pogoda odpisuje tylko lekkie zmeczenie przez prace.
To teraz łap faceta i do pracy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Hej dizewczeta jestem tu nowa czy moglaby mi ktoras wytlumaczyc o czemu mi pokazuje przypuszczalna owulacje skoro termin miesaiczki mialam 2 dni temu?
Dziekuje
wykres powinnien byc udostepniony ....
Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie!
Jeśli dobrze patrzę, to nie masz zaznaczonych żadnych temperatur, więc system nie może Ci wyznaczyć owulki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 16:17
Olciuska lubi tę wiadomość
-
Agatka89 wrote:bylam dzisiaj na drugiej wizycie z monitoringiem
az aie zdziwiłam.
faktycznie zaskoczenie, ale pozytywne. Ja jeszcze na żadnego takiego lekarza nie natrafiłam co by za wizytę nie wziął.
W takim razie życzę aby na następnym monitoringu lekarz stwierdził że owulka byłaPecherzyk 21,5 mm to kochana powinien niedługo pęknąć
bierz chłopa w obroty
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
JustyŚ aleś ciacho smakowicie wyglądające zrobiła, ślinka cieknie. Przydałby się choć kawałek bo właśnie kawkę piję tak bez niczego
Zaglądałam na neta czy mam wyniki, póki co jest info że moja krewka została przed godz. 14.00 zarejestrowana do badaniastrasznie jestem ciekawa ich
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:faktycznie zaskoczenie, ale pozytywne. Ja jeszcze na żadnego takiego lekarza nie natrafiłam co by za wizytę nie wziął.
W takim razie życzę aby na następnym monitoringu lekarz stwierdził że owulka byłaPecherzyk 21,5 mm to kochana powinien niedługo pęknąć
bierz chłopa w obroty
No ja też mega zdziwionakazał mi robić od dzisiaj testy owu i działać
zrobilam już jeden. Słaba druga kreska czyli ujemny. Czekam z nastepnym do jutra
a staranka juz wczoraj zaczęliśmy
kupilam specjalny żel wspomagający żywotność plemników (Conceive plus) bo moj sluz jakis ubogi w tym cyklu. Masakra. 30 ml 45 zł
ale czego się nie robi żeby pomóc naturze
))
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
mam wyniki ... kuźwa TSH mi podskoczyło ... dlaczego? Czyżby czerwcowe poronienie miało na to wpływ? Kurcze Gaduaaa by mi się przydała
18 kwietnia TSH miałam na poziomie 0,934 a dziś TSH 3,077 norma (0,350-4,940)
dawki nie zmieniałam, biorę taką samą już od bardzo dawna, więc skąd ten wzrost?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 16:55
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙