Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Żelazo wyszło 101 FT3 podajże 1,7 bo nie mam wyników przy sobie
-
LILITH.P wrote:Aniu, a bierzesz takie suplementy jak Ovarin??
Zamówiłam wczoraj, pewnie przyjdzie początkiem przyszłego tygodniaMam nadzieję że on coś pomoże.
Do tej pory 3 cykle brałam Femibion Natal 1, ale kilka dni temu mi się skończyłWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 10:50
-
marciaa wrote:Kurczę akurat w te dni jest weekend i jestem poza domem
Marciaa w poniedziałek nie zdążysz przed pracą?
Bardzo mi przykroŁączę się z Tobą w smutku
Jeszcze nie ma @, ale czuję że ten cykl jest identyczny jak poprzednie, więc nie mam złudzeń..
-
AniaŁ123 wrote:Zamówiłam wczoraj, pewnie przyjdzie początkiem przyszłego tygodnia
Mam nadzieję że on coś pomoże.
Do tej pory 3 cykle brałam Femibion Natal 1, ale kilka dni temu mi się skończył
Ja cały czas się zastanawiam nad suplementami, nad tym Ovarinem ale czytałam, że bez konsultacji z lekarzem też nie jest dobrze brać -
Bella_Bella wrote:Ja cały czas się zastanawiam nad suplementami, nad tym Ovarinem ale czytałam, że bez konsultacji z lekarzem też nie jest dobrze brać
Mam wizytę 5.08 więc się zapytam -
Bella_Bella wrote:Ja cały czas się zastanawiam nad suplementami, nad tym Ovarinem ale czytałam, że bez konsultacji z lekarzem też nie jest dobrze brać
Bella, nie zaszkodzi nikomuja rozmawiałam z moim ginem i mówił, że można brać
to jakby suplement diety, dostępny bez recepty, więc... bezpieczny
AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki, głowa do góry ja zaczęłam nowy cykl i jakoś mi lżej już jest, chociaż wiem jak to boli kiedy jest się pewnym, że nadchodzi @
Dziś po 14 będę miała wyniki prolaktyny (robiłam z obciążeniem),zrobiłam też estradiol i progesteron (powtórzę w 7-8 dpo)
Oczywiście z całością zwrócę się ponownie do szanownego grona ekspertek i liczę na Waszą opinie
za tydzień w środę polecę ze wszystkimi badaniami do mojego gin -
marciaa wrote:Dzięki dziewczyny :* bardzo mi smutno
Powiedzcie, ktore hormony na początek najlepiej zrobić i które kiedy się robi ?
tulę
jedyne, co może pocieszyć, to Twój 2 cykl starań, a do pół roku jeszcze kilka miesięcy
badania warto zrobić, ja bym się starała i starała, a tsh i prolaktyna... lepiej zrobić niż czekać -
marciaa wrote:Powiedzcie, ktore hormony na początek najlepiej zrobić i które kiedy się robi ?
prolaktyna TSH FT3 FT4 w każdym dniu cyklu można zrobić
a między 3-5dc FSH LH ja dodatkowo estriadol zrobiłam
i jeszcze raz mocno tulę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 11:36
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Hej dziewczyny,
Mam do was pytanie czy miałyście kiedys tak, ze śluz był płodny- białko kurze a tempki nie wskazują na owulacje. No i troche jakby za wczesnie jak na okres plodny bo to dopiero 9 DC. Szyjki nie badam, kompletnie tego nie czuje. Kupiłam dzis testy owulacyjne. Zobaczymy. -
LILITH.P wrote:Bella, nie zaszkodzi nikomu
ja rozmawiałam z moim ginem i mówił, że można brać
to jakby suplement diety, dostępny bez recepty, więc... bezpieczny
AchaA ten Ovarin o którym piszecie jest najlepszy? Jaki ma skład? Bierzecie dodatkowo kwas foliowy? Bo ja cały czas Folik biorę.
-
Witam Was dziewczyny nieśmiało.
Miesiąc temu wyszłam za mąż i to jest nasz pierwszy cykl starań. Według moich obserwacji, pomiarów temperatury owulacja się zbliża słoniowatymi krokami. Mierzę temperaturę, obserwuję śluz i szyjkę i dodatkowo robie testy owulacyjne, które kupiłam za grosze. Kreska codziennie coraz ciemniejsza, ale jeszcze negatywny test.
Działamy:)
Długo szukałam aktywnego i fajnego forum i myślę, że w końcu trafiłam.
Magdama lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Acha
A ten Ovarin o którym piszecie jest najlepszy? Jaki ma skład? Bierzecie dodatkowo kwas foliowy? Bo ja cały czas Folik biorę.
Ovarin ma w składzie kwas foliowyja np. biorę Inofem, grunt, żeby produkt miał Inozytol, ale to jest w proszku i rozpuszcza się najlepiej w letniej wodzie. A tabletkę połykasz i git
z tym, że Ovarin bierzesz wg instrukcji 2 tabl dziennie, a Inofem wystarczy jedna saszetka, przy pcos zaleca się 2
Inofem wychodzi taniej jednak 52 zł na 2 m-ceBella_Bella lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:Witam Was dziewczyny nieśmiało.
Miesiąc temu wyszłam za mąż i to jest nasz pierwszy cykl starań. Według moich obserwacji, pomiarów temperatury owulacja się zbliża słoniowatymi krokami. Mierzę temperaturę, obserwuję śluz i szyjkę i dodatkowo robie testy owulacyjne, które kupiłam za grosze. Kreska codziennie coraz ciemniejsza, ale jeszcze negatywny test.
Działamy:)
Długo szukałam aktywnego i fajnego forum i myślę, że w końcu trafiłam.
jak masz testy z allegro to one przeważnie wychodzą słabe, jakby nie były tak czułe, jak droższe...
witaj w naszym skromnym, rozgadanym groniedobuska lubi tę wiadomość