Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Oooo od początku? Mi pani na kursie mówiła, że podczas krwawienia mogę odpuścić mierzenie, a ja mierzę dopochwowo więc podczas krwawienia tak się trochę .... brzydzę
Muszę mojemu powiedzieć o serduszkowaniu!
Aha, ja mierzę podjęzykowo, więc nie wiem jak to jest
Dziewczyny jak Wy mierzycie? Od którego dnia? -
Ulepiłam sobie pierogi bezglutenowe z truskawkami
Ciekawe jakie wyjdą
dobuska lubi tę wiadomość
-
Ja pierwszy cykl mierzyłam pod językiem ale miałam wahania , prawdopodobnie dlatego , że śpię z otwartą papą
Teraz mierze dowcipnie i jest pewna stabilność, o ile nie zaśpie; -)
dobuska, Evelin lubią tę wiadomość
-
Pierożki wyszły
Mniaaam
Marciaa ja biorę zwykły Oeparol i biorę wg zaleceń 6 kapsułek (3x2)
Ja też od nowego cyklu zacznę mierzyć dowcipnie. A niech stracę..dobuska lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Pierożki wyszły
Mniaaam
Marciaa ja biorę zwykły Oeparol i biorę wg zaleceń 6 kapsułek (3x2)
Ja też od nowego cyklu zacznę mierzyć dowcipnie. A niech stracę..
bo właśnie wyczytałam że jedna tabletka ma 500mg wiesiołka a ktoś tu pisał że trzeba 1500mg zażyć -
marciaa wrote:bo właśnie wyczytałam że jedna tabletka ma 500mg wiesiołka a ktoś tu pisał że trzeba 1500mg zażyć
A to ja nawet nie liczyłam, tylko zastosowałam się do ulotkiDobrze by było brać mniej, bo na dłużej starczy
-
dobuska wrote:Niedługo razem otworzymy temat ciążowy! będzie dobrze!Ja w to wierzę!
kochana temat już utworzony i czekają tam na nas, więc innej opcji nie ma jak rychłe dołączenie tam do nich na fioletową stronę mocy
Kim no mnie też się tak zdaje że powinna się sama wchłonąć, z resztą lekarze też tak w szpitalu mi mówili. Wszystko okaże się w sierpniu na USGdobuska lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
MMadziula wrote:A to od dziś działam z Microlife
też go używami większość tu dziewczyn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 13:49
daga_00 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
AniaŁ123 wrote:A to ja nawet nie liczyłam, tylko zastosowałam się do ulotki
Dobrze by było brać mniej, bo na dłużej starczy
a nie. 500mg ale oleju z wiesiołka i lnu w stosunku 2:1
ale w sumie olej lniany też działa na ,śluzWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 13:50
-
marciaa wrote:dziewczyny zażywające opearol femina: bierzecie 5 tabletek jak w zaleceniu czy 3?
ja mam Oeparol (bez tego drugiego członu "Femina") jedna tabletka zawiera 510mg oleju z nasion wiesiołka i mam zamiar brać trzy razy dziennie po jednej tabletce aż do owulacji, czyli będzie to w sumie 1530mg w ciągu dnia.
Kim mówiła że właśnie dobrze brać tak 1500mg na dzień wiec zobacz ile w Twoim Oeparol Femina jest tego wiesiołka w jednej tabletce i tak bierz aby w sumie wyszło Ci 1500
A mimo to dodatkowo mam zamiar chociaż raz na dzień robić kisiel z siemia lnianego
Kurcze najadłam się czereśni borówek i teraz mi w brzuchu strasznie bulgocze i to tak głośno09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Zastanawia mnie tylko czy dalej jest ta torbiel czynnościowa (lutealna) którą na USG widziano w czerwcu na lewym jajniku. Lekarze twierdzą że powinna się sama wchłonąć po pierwszej @ Ciekawe bo u mnie już po drugiej @ i czasem czuję kłucie w lewym jajniku oby to nie ona. A tak w ogóle czy możne być jajeczkowanie z jajnika na którym jest torbiel czynnościowa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 14:03