Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Szatynka jaki ekspres właśnie dostałam okres. Co to turbo kurier?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 11:40
AniaŁ123, Parsleyek, daga_00, szatynka, dobuska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cześć kochane
Tak dużo piszecie że nie mogę was nadrobić
Bylam wczoraj u gina i wszystko jest ok. Czyściutko jest po biochemicznej.
A i wyniki tez mam ok TSH mam 1,22 przy odbiorze pani w lab wydala mi nie mój wyniki zbieżność imię i nazwisko a adresy inne dopiero mój mąż to zauważył i na prędko do lab po moje. Babka strasznie sie zmieszałaAniaŁ123, Evelin, daga_00, dobuska lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:no ja mam takie głupie cykle, ok 8 dni mam miesiączkę i dwa dni przegapiłam mierzenia, bo nie zakupiłam dobrego termometru.
Wyluzuuuuje troszkę
Mój mąż też widzę bardzo by chciał, wczoraj kręcił nosem jak poprosiłam o drinka wieczorem, a byliśmy strasznie zmęczeni i zasypiałam na stojąco. Mówię mu, żebyśmy poszli spać, a on oczy na siłę otworzył i "a seks?!"
Musiałam mu wytłumaczyć, że lepiej co 2 dni, żeby plemniki się zregenerowały (chciałam po prostu spać), a on się po męsku oburzył, że on plemniki ma silne !faceci....
Dobrze jest mierzyć od 1dc
No jak mogłaś tak obrazić żołnierzyki
Mój mnie rozbraja jak się pyta czy będziemy "serduszkować" podłapał z naszego forumdaga_00 lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Cześć kochane
A i wyniki tez mam ok TSH mam 1,22 przy odbiorze pani w lab wydala mi nie mój wyniki zbieżność imię i nazwisko a adresy inne dopiero mój mąż to zauważył i na prędko do lab po moje. Babka strasznie sie zmieszała
Piękne TSHSuper że wszystko jest ok
-
daga_00 wrote:Cześć szatynka
Uroki państwowej służby zdrowia... współczuje.. mam nadzieje, że to załatwisz. A w jakim wieku masz Synka?
6 lat
na szczęście dodzwoniłam się do szpitala, Pani powiedziała że jest długaaa kolejka do rezonansu, masę dzieci. Sprawdziła listę i mój jest zapisany ale dużo dzieciaków jeszcze przed nim ... jejciu 5 m-cy już czekam ciekawe ile jeszcze potrwa. Pani nie jest w stanie powiedzieć ile. Mówiła że segregują dzieci, pierwszeństwo mają nagłe przypadki i te zagrażające życiu. Na to wygląda że mojego zakwalifikowali do grupy dzieci z niegroźnym przypadkiem ... eh. Ja się z tym nie zgadzam że on taki nie ważny przypadek no ale kłócić się z nimi nie będę. Powiedziałam Pani co i jak i kazała przypominać się we wrześniu.
Objadłam się czereśnidaga_00 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
MMadziula wrote:Kupiłam sobie termometr microlife - mogę zmienić
termometr w trakcie cyklu ? Dziś mam 6 dzień cyklu.
no niby w trakcie cyklu nie powinno się zmieniać ani termometra ani miejsca pomiaru. Myślę jednak że jeśli to dopiero 6dc czyli początek to zmień.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Parsleyek wrote:Witam Was wszystkie w ten słoneczny dzień!
Z mężem postanowiliśmy na weekend wyjechać do rodziców, więc na wsi cisza spokój i grillowanie będzie. Jestem już po owulacji, więc tam może nie będę doszukiwać się objawów i oderwę się od tego choć na chwilę
Zabieram się za pakowanie i miłego weekendu Wam życzę :*
bardzo dobry pomysł.
Miłego grillowania
Ja po obiedzie jadę z młodym do mojego domku rodzinnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 11:55
Kim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Justyś91 wrote:Cześć kochane
A i wyniki tez mam ok TSH mam 1,22 przy odbiorze pani w lab wydala mi nie mój wyniki zbieżność imię i nazwisko a adresy inne dopiero mój mąż to zauważył i na prędko do lab po moje. Babka strasznie sie zmieszała
no to super wieści, także zielone światełko włączone możesz spokojnie na nowo się strać. Wynik TSH masz dobry więc wszytko do roboty kochana09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Kim87 wrote:Hej Szatynka A jak wyglądał twój okres po przebojach? Jakiś inszy był?
ten wcześniejszy z 18 czerwca po poronieniu był inny bardziej obfity i dłuższy, takie farfocle leciały. A ten był już normalny tj. 3 dni lekkiego krwawienia. No i temperatura w pierwszej fazie cyklu obniżyła się, czyli moim zdaniem od tej strony wszystko wróciło do normy.
Jeszcze tylko po kolejnej @ umówię się na kontrolne USG bo tak ustaliłam z ginkiem w dniu wypisu ze szpitala że pokażę się w sierpniu. Inny w szpitalu mówił że 2 tygodnie po pierwszej @ no ale skoro mój gin inaczej twierdzi to się go posłucham.
A w przyszły wtorek jadę do innego gina na te badanie na czystość pochwy bo czuję że coś we mnie siedzi, jak coś wyjdzie nie tak to dostanę ja i mąż lek i zdążymy się jeszcze przeleczyć nim kolejna @ przylezie (tak bynajmniej myślę i tego się trzymam) Mam nadzieję że nic mi na drodze już nie stanie. No chyba że znów @ w kolejnym cyklu się opóźni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 12:10
Kim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Zastanawia mnie tylko czy dalej jest ta torbiel czynnościowa (lutealna) którą na USG widziano w czerwcu na lewym jajniku. Lekarze twierdzą że powinna się sama wchłonąć po pierwszej @ Ciekawe bo u mnie już po drugiej @ i czasem czuję kłucie w lewym jajniku oby to nie ona. A tak w ogóle czy możne być jajeczkowanie z jajnika na którym jest torbiel czynnościowa?09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Zastanawia mnie tylko czy dalej jest ta torbiel czynnościowa (lutealna) którą na USG widziano w czerwcu na lewym jajniku. Lekarze twierdzą że powinna się sama wchłonąć po pierwszej @ Ciekawe bo u mnie już po drugiej @ i czasem czuję kłucie w lewym jajniku oby to nie ona. A tak w ogóle czy możne być jajeczkowanie z jajnika na którym jest torbiel czynnościowa?
-
dobuska wrote:Szatynka poza tym właśnie mnie bardzo rozbawiłaś, bo Twoja żabka skacze w rytm piosenki w radiu.....
humor poprawiony:P
cieszę się, że moje żabcie poprawiły Ci nastrój
wiesz one się cieszą że coraz bliżej do wznowy starańi skaczą wariatki, to moje czirliderki
a jeśli chodzi o torbiel to jak będę w sierpniu na kontrolnej wizycie to spytam o to ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 12:26
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:
Niedługo razem otworzymy temat ciążowy! będzie dobrze!Ja w to wierzę! -
szatynka wrote:Zastanawia mnie tylko czy dalej jest ta torbiel czynnościowa (lutealna) którą na USG widziano w czerwcu na lewym jajniku. Lekarze twierdzą że powinna się sama wchłonąć po pierwszej @ Ciekawe bo u mnie już po drugiej @ i czasem czuję kłucie w lewym jajniku oby to nie ona. A tak w ogóle czy możne być jajeczkowanie z jajnika na którym jest torbiel czynnościowa?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO