Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:U mnie nie wiadomo co. Przed ciąża miałam.robione hormony i byly ok. Najprawdopodobniej wada płodu bo serce stanęło w 8 tc a dowiedziałam się w 9. Or 6tc plamiłam ale bobo się rozwijało i było serce. Któregoś dnia polecialo że mnie trochę więcej niż zwykł i w szpitalu się okazało że po ciąży. Dali tabsy na poronienie i sama się oczyscialam w ciągu dwóch dni.
Teraz jak.gadam ze znajomymi to rzeczywiście plaga poronien pierwszych ciąż. Dziwne
Trzeba iść do przodu i myśleć pozytywnie, żeby nie zwariować...Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Ibuprom uposledza owulacje. Coś w tym.jest bo zaszlam w cyklu w którym.unikalam ibupromu
-
JagodoweLove wrote:U mnie rowniez serduszko przestalo bic, ale wczesniej mialam krwiaka i plamienia
Faktycznie teraz bardzo duzo kobiet traci ciaze.
Ja to myślę, że takie czasy mamy... wszędzie pełno chemii... jeszcze 20-30 lat wstecz nie było takiej przetworzonej żywności.. co uhodowali to zjedli... a teraz czasy są szybkie to najlepiej zjeść na szybko... ponoć statystyczny Polak zjada rocznie 2 kg proszku do prania..;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 19:59
-
JagodoweLove wrote:U mnie rowniez serduszko przestalo bic, ale wczesniej mialam krwiaka i plamienia
Faktycznie teraz bardzo duzo kobiet traci ciaze.
daga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Super
) to działamy
oby się tylko udało
))
Co do tabletek to pierwsze słyszę. Ja i tak na ból miesiączkowy tylko Ketonal. Gon mi przepisał kiedyś. Niestety bolesne mam bardzo... Ponoć po ciąży to się zmienia. Mam nadzieję, że w końcu się zmieni i u mnieNadzieja umiera ostatnia! -
Wróciłam od taty i siostry padnięta po 21ej. Tak jak wcześniej pisałam byłam rowerem - 6km w jedną stronę. Droga do nich ok bo praktycznie z górki ale z powrotem masakra, raz że tym razem miałam pod górkę, dwa 20-to kilogramowy młody na foteliku z tyłu, trzy z przodu w koszyku z 15kg warzyw typu ogórki, pomidory, marchew, cebula, pietruszka i 20 jajek
Normalnie obładowana z tyłu i przodu, ale dałam radę
AniaŁ123 wrote:Widzę znaczną poprawę. Ale okazało się że to za dużo, więc teraz będę brała 3x1, myślę że wystarczy.
No ja mam taki jak Ty Oeparol (czyli ten zwykły) i zamierzam brać go w takiej dawce jak podałaś 3x1 i tak myślę że max do 10dc będę go brała.
Agatka ten z 15dc z popołudnia pozytyw i to piękny bo na moje oko to kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej. Także kochana proszę się serduszkować
Bella_Bella, Agatka89, Kim87 lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Bella_Bella wrote:Widzę, że pustki tutaj dzisiaj
Wszystkie serduszkują
Z chęciąja niestety w pracy na noc
jajnik prawy pobolewa więc chyba zaraz coś się wykluje
) Serduszkowanie Codziennie więc chyba musi się w końcu udać
życzę spokojnych snów dziewczynki :**
Nadzieja umiera ostatnia! -
daga_00 wrote:Szatynka zapytałam na fb mojego gina, czy jeśli torbiel czynnościowa nie zdąży się wchłonąć to czy nie przyblokuje owulki... gin powiedział, że normalnie może dojść do owulacji mimo torbieli czynnościowej..
dzięki że zapytałaś i dałaś znać, dobrze wiedzieć, bo już się zmartwiałam że torbiel może utrudnić.daga_00 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Agatka89 wrote:Z chęcią
ja niestety w pracy na noc
jajnik prawy pobolewa więc chyba zaraz coś się wykluje
) Serduszkowanie Codziennie więc chyba musi się w końcu udać
życzę spokojnych snów dziewczynki :**
Mi ginekolog powiedziała, że nie powinno się co dziennie bo to utrudniaNiby co dwa dni najlepiej.
-
dzień dobry wszystkim
ja od wczoraj mam brata z rodzinką u siebiechrześniak super, 1,5 roku już ma, 10 kg i ręka boli od noszenia
ale słodziak
do wieczora siedzieliśmy na wsi, w domu, który po naszych dziadkach kupuje brat z żonką, stawialismy ogrodzenie, był i grill
dzisiaj pogoda się nieco zepsuła, ale pracy jeszcze sporo
miłego weekendu, odezwę się zapewne jutro
Bella_Bella, Evelin, daga_00 lubią tę wiadomość