X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    <3 dziekuje kochana <3

Dostalam od Niego tel, kolo 15,
    Z pretensjami, czemu obiadu nie zrobiłam, zniwa sa i robi tam u rodzicow. Powiedzialam, ze ma siostre.. do tej pory sie nie odzywa.. jego matula dzwonila, ale nie odbieralam.
    A chuj, powiem ze wymioty mialam.. niech cymbal sie pomartwi, jesli wg sie dzis odezwie, bo ja nie mam zamiaru.. I tak jestem na Niego zla i napewno pierwsza reki nie wyciagne. Ten tydzien tak przeginal, ze szok. Szkoda ze nie ma Go obok, to bym mu jebla..
    Sorry, za teksty .. ja tak odreagowuje :)

ma siostrę i mamę do zrobienia obiadu, jak im pomaga podczas żniw... sama mam w rodzinie sporo rolników i zawsze jak pomagamy, pani domu z córkami dba o jedzenie, wodę... nie wyobrażam sobie żeby było inaczej ;) tak samo podczas wykopków :D

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin, jak to mawiam... jebnąć patelnią to za mało :D

AniaŁ123, Evelin lubią tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    A duzo osob bedzie?
    I gdzie to bedzie sie odbywac?

7 osób, ta osoba co organizuje chce wynająć apartament.

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    <3 dziekuje kochana <3

Dostalam od Niego tel, kolo 15,
    Z pretensjami, czemu obiadu nie zrobiłam, zniwa sa i robi tam u rodzicow. Powiedzialam, ze ma siostre.. do tej pory sie nie odzywa.. jego matula dzwonila, ale nie odbieralam.
    A chuj, powiem ze wymioty mialam.. niech cymbal sie pomartwi, jesli wg sie dzis odezwie, bo ja nie mam zamiaru.. I tak jestem na Niego zla i napewno pierwsza reki nie wyciagne. Ten tydzien tak przeginal, ze szok. Szkoda ze nie ma Go obok, to bym mu jebla..
    Sorry, za teksty .. ja tak odreagowuje :)

Ale jeśli chodzi o szwagierkę to Cię bardzo dobrze rozumiem. Największa księżniczka świata. Tak wypieszczona, potrafi krzyczeć do matki żeby jej zrobiła herbatę, a matka zmęczona po pracy, ale leci i robi... Ja jestem trochę inaczej wychowana. I też pomagam tam tylko w wyjątkowych sytuacjach, tak normalnie się nie biorę, bo uważam że jest tam komu pracować.

Teście też mnie denerwują. Byliśmy tam dzisiaj na chwilę i teść już się tak dopytuje a kiedy rodzice wrócą z urlopu, a co tak długo itd..a oni nigdzie nie pojadą, i najlepiej żeby inni też nie jeździli bo to strata pieniędzy...
    Dawniej się przez nich stale kłóciliśmy. Wystarczyło jedno słowo o nich i już były krzyki, a co dopiero jak tam jechaliśmy. Później całą drogę do Krakowa się nie odzywaliśmy. Na szczęście też trochę się poprawiło. Mąż zrozumiał wiele rzeczy.

Myślę że to dobry pomysł, abyś mu nagadała że się źle czujesz lub coś w tym stylu, bo myślę że trzeba nim porządnie wstrząsnąć, żeby zaczął brać odpowiedzialność za swoje dzieło. Trochę to chamskie z jego strony, że w Twoim stanie zostawia Cię samą. A teściowa gdyby była mądra, to by go kopła w tyłek i kazała jechać do żony. A nie wcinała się jeszcze.
    Mam nadzieję że się opamięta.

preg.png

Starania od I 2020
    VII 2020 ciąża biochemiczna 😪
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
    O córkę starałam się 20 cykli
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, Teściowa się nie opamięta... Ma darmowego parobka... To On musi zrozumieć, że jest wykorzstywany, że ma swoją rodzinę. I że teraz ona jest najważniejsza.

Rodzicom trzeba pomagać, ale z głową...

Evelin lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    7 osób, ta osoba co organizuje chce wynająć apartament.

Jest dużo typowych zabaw.Np. trzeba najpierw zadać listę pytań przyszłemu mężowi, a później podczas wieczoru panieńskiego panna młoda odpowiada. Mi później przygotowały certyfikat znajomości przyszłego męża i wystawiły ocenę. Dostałam = 3 ;)
    Zrobiły też zdjęcia części ciała (tylko takich cenzurowanych) mężowi, jego braciom, kolegom, np. nos, usta, ręka, stopa, dowolnie wg fantazji i miałam zgadywać które należą do niego. Oczywiście za każdą złą odpowiedź musiała iść bania :P
    Później pojechałyśmy do knajpy i miałam listę zadań do wykonania, np jakiś facet miał mi postawić drinka, miałam napisać inicjały narzeczonego na lustrze męskiej toalety szminką, lub dać buziaki w policzek kilku facetom. Też miały kartę zadań i odznaczały co było wykonane ;) Jest wszystko na necie. I jedną wymyśliłyśmy same. Każda miała balona i miała się nim opiekować podczas drogi do knajpy. To miała być wróżba, której pierwszej pęknie balonik, ta pierwsza zaciąży :P
    Koleżanka też mi opowiadała, że wcześniej organizatorki przykleiły pod krzesła jakieś karteczki z różnymi zadaniami, później jak goście się rozsiedli, to każda miała sprawdzić co tam ma i wykonać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 21:49

Bella_Bella lubi tę wiadomość

preg.png

Starania od I 2020
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Ania, Teściowa się nie opamięta... Ma darmowego parobka... To On musi zrozumieć, że jest wykorzstywany, że ma swoją rodzinę. I że teraz ona jest najważniejsza.

Rodzicom trzeba pomagać, ale z głową...

Dokładnie, ale rodzice powinni zrozumieć że ich dziecko już do nich "nie należy", tylko ma żonę i to ona jest dla niego najważniejsza. Naprawdę teście mogą tak namieszać, że to się źle kończy. Teściowa rozwaliła małżeństwo mojej kuzynki, ale tylko dlatego że jej synuś był w nią wpatrzony jak w obrazek i nie widział co ona robi, że jest niezrównoważona.

preg.png

Starania od I 2020
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Dokładnie, ale rodzice powinni zrozumieć że ich dziecko już do nich "nie należy", tylko ma żonę i to ona jest dla niego najważniejsza. Naprawdę teście mogą tak namieszać, że to się źle kończy. Teściowa rozwaliła małżeństwo mojej kuzynki, ale tylko dlatego że jej synuś był w nią wpatrzony jak w obrazek i nie widział co ona robi, że jest niezrównoważona.

dlatego ja doceniam swoją Teściową, która wychodzi z założenia, że żona jest najważniejsza :) dobrze to wpływa na nasze relacje, taki wzajemny szacunek :)

ona ma taką Teściową, więc nauczona doświadczeniem, nie popełnia błędów innych

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • Agatka89 Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia każda myślała, że pójdzie jak z płatka. A tu niestety... Dziękuję ;* już bym chciała wiedzieć :/

Bella tu masz stronkę z fajnymi pomysłami ;)

http://slubomania.pl/index.php/wieczor-kawalerski-i-panieski/54-zabawy-na-wieczor-panieski

Bella_Bella lubi tę wiadomość

Nadzieja umiera ostatnia!
  • KingaJulia91 Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko nam się już raz tak udało "jak z płatka" więc drugim razem pewnie przyjdzie nam troche poczekać... :/
    Też bym już chciała wiedzieć

https://www.maluchy.pl/li-72610.png

Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07
  • Agatka89 Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba zająć głowę czymś innym. Jutro rano do pracy więc trochę się oderwę. O 3 pobudka więc uciekam pomalutku ;* odezwę się jak wrócę jutro od gina. Miłego wieczoru kochane :***

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 22:10

AniaŁ123, Evelin lubią tę wiadomość

Nadzieja umiera ostatnia!
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Jest dużo typowych zabaw.Np. trzeba najpierw zadać listę pytań przyszłemu mężowi, a później podczas wieczoru panieńskiego panna młoda odpowiada. Mi później przygotowały certyfikat znajomości przyszłego męża i wystawiły ocenę. Dostałam = 3 ;)
    Zrobiły też zdjęcia części ciała (tylko takich cenzurowanych) mężowi, jego braciom, kolegom, np. nos, usta, ręka, stopa, dowolnie wg fantazji i miałam zgadywać które należą do niego. Oczywiście za każdą złą odpowiedź musiała iść bania :P
    Później pojechałyśmy do knajpy i miałam listę zadań do wykonania, np jakiś facet miał mi postawić drinka, miałam napisać inicjały narzeczonego na lustrze męskiej toalety szminką, lub dać buziaki w policzek kilku facetom. Też miały kartę zadań i odznaczały co było wykonane ;) Jest wszystko na necie. I jedną wymyśliłyśmy same. Każda miała balona i miała się nim opiekować podczas drogi do knajpy. To miała być wróżba, której pierwszej pęknie balonik, ta pierwsza zaciąży :P
    Koleżanka też mi opowiadała, że wcześniej organizatorki przykleiły pod krzesła jakieś karteczki z różnymi zadaniami, później jak goście się rozsiedli, to każda miała sprawdzić co tam ma i wykonać.

Dziękuję :D Pytania dla Pana młodego już mamy. Tr zdjęcia to super pomysł! Muszę to wykorzystać :D

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za zrozumienie. Dziewczynki <3 jeju, zeby moj byl taki bystry jak Wy, zycie by bylo piekniejsze.. moje rzecz jasna :*

No tak jest, wykorzystuja go a on nie widzi nic w tym zlego..A dodam, ze jeszcze dwoch braci ma..

Wyobrazcie sobie, ze tesciowa kiedys potrafila zadzwonic do mojego pol godz po tym jak do mnie przyjechal, zeby przywiozl jej napoj, lody czy inne bzdety.. A reszta rodzenstwa jezdzi gdzie chce na cale weekendy, a tylko moj ma ciagle telefony..
    Nie cierpie tego..

Oczywiscie zadzwonil i jeszcze bardziej sie poklocilismy, powiedzial ze pojebalo mi sie w bani.. no tego mu nie daruje..

Bella, jutro Ci poszukam fajnych pomyslow, przepraszam dzis nie mam glowy..

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • stokrotka666 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test mi pokazuje owulacje a sluz jakiś taki byle jaki:-/

0d1yqqmzw64bbzm4.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka666 wrote:

Zrob fotke :*

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Dziekuje za zrozumienie. Dziewczynki <3 jeju, zeby moj byl taki bystry jak Wy, zycie by bylo piekniejsze.. moje rzecz jasna :*

No tak jest, wykorzystuja go a on nie widzi nic w tym zlego..A dodam, ze jeszcze dwoch braci ma..

Wyobrazcie sobie, ze tesciowa kiedys potrafila zadzwonic do mojego pol godz po tym jak do mnie przyjechal, zeby przywiozl jej napoj, lody czy inne bzdety.. A reszta rodzenstwa jezdzi gdzie chce na cale weekendy, a tylko moj ma ciagle telefony..
    Nie cierpie tego..

Oczywiscie zadzwonil i jeszcze bardziej sie poklocilismy, powiedzial ze pojebalo mi sie w bani.. no tego mu nie daruje..

Bella, jutro Ci poszukam fajnych pomyslow, przepraszam dzis nie mam glowy..

Ewelinka niestety nie żyjemy na wyspie lesbos, nie ma tak dobrze :P
    Mam tylko nadzieję, że oni nie mieszają mu tam jeszcze w głowie...bo to już jest niepokojące. A tak naprawdę, to radziłabym Ci pogadać z teściową. Wygarnąć jej. Myślę że potrafisz ;) Zapytać się jak ona może pozwalać synowi na to, że traktuje swoją kobietę w ciąży w taki sposób. Ciekawe co by na to odpowiedziała.
    Pisz jak tylko będziesz potrzebować pocieszenia. Ja jutro będę od rana <3

preg.png

Starania od I 2020
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka666 wrote:

A w środku badałaś? Na zewnątrz może być byle jaki, ale w środku może być całkiem dobry.

preg.png

Starania od I 2020
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Ewelinka niestety nie żyjemy na wyspie lesbos, nie ma tak dobrze :P
    Mam tylko nadzieję, że oni nie mieszają mu tam jeszcze w głowie...bo to już jest niepokojące. A tak naprawdę, to radziłabym Ci pogadać z teściową. Wygarnąć jej. Myślę że potrafisz ;) Zapytać się jak ona może pozwalać synowi na to, że traktuje swoją kobietę w ciąży w taki sposób. Ciekawe co by na to odpowiedziała.
    Pisz jak tylko będziesz potrzebować pocieszenia. Ja jutro będę od rana <3

He to kobieta, gdzie wszystko po niej splywa.. gadanie nie pomoze. Ona zawsze jest najmodrzejsza, ale ma najgorzej, w zyciu tyle sie narobila ze ho ho..
    Nie mam nic do niej. Ale niech zrozumie, ze jej syn dorosl..

Gdy moj cymbal sie urodzil, jego ojciec ich zostawil.. gdy mial dwa latka poznala tescia.. Z ktorym ma trojke.. moze dlatego ze pierwszy itp tak go traktuje..

A moj to wyzywa sie ,bo sie okazlo drogie Panie, ze kombajn sie popsul i dwie godzinki stal, a dzis akurat kosil po ludziach.. przykro mi :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • stokrotka666 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz rzuce fotke

Evelin lubi tę wiadomość

0d1yqqmzw64bbzm4.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin, właśnie widzę, jak Ci przykro :D :D

Evelin lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
‹‹ 2643 2644 2645 2646 2647 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ