Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatka89 wrote:Najbezpieczniej
kurde dostałaś w Rossmannie te tańsze testy? Ja pół miasta objezdzilam i nigdzie nie było. Musiałam kupic te z domowego lab. Za 28 zl/5 szt.
Tak, kupiłam za 16,99zlNie wiem skąd jesteś ale ja z Poznania, kupiłam bez problemu
-
Ja też mam dziwne przeczucia... A slyszalyscie o tym, że ponoc po zapłodnieniu (o ile do niego dojdzie) testy owu są nadal pozytywne bo nie spada poziom LH. Trochę dziwne, że to może być oznaka ciąży. Ale może jednak
Bella trzymam kciuki za piękna owu
Kinga a Ty który dc? Może coś zmajstrowaliscie jednak
Nadzieja umiera ostatnia! -
Hej Dziewczyny
Ja na momencie, bo pakowanie czeka.
Kimi wpisz mnie na testowanko na 17.08
Widziałam i Ciebie na tej liścieKim87 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Agatka89 wrote:Ja też mam dziwne przeczucia... A slyszalyscie o tym, że ponoc po zapłodnieniu (o ile do niego dojdzie) testy owu są nadal pozytywne bo nie spada poziom LH. Trochę dziwne, że to może być oznaka ciąży. Ale może jednak
Bella trzymam kciuki za piękna owu
Kinga a Ty który dc? Może coś zmajstrowaliscie jednakMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:Cześć Dziewczyny
Kupiłam dzisiaj pierwszy raz testy owulacyjne Facelle z Rossmanna, co o nich myślicie? Wzięłam te bo są 10zł tańsze od Domowego Laboratorium.
Ja tam je Sobie chwale
Od 8 dc testuje tymi z allegro( zawsze taniej) a jak już widzę ze coś sie dzieję to sikam na te z Rossmanna
Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny