Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:No to super, tak na luzie i wg
Pamietaj, ze po zalaniu formy niech nie wychodzi z Ciebienajlepiej jak usniecie w takiej pozycji, skonczcie w takiej na lezaco od tylu, mnie pomoglo
zadne tam nogi w gorze
Myślisz, że to jest aż takie ważne? Nigdy o tym nie myślałam. -
Bella_Bella wrote:Myślisz, że to jest aż takie ważne? Nigdy o tym nie myślałam.
Evelin, dobuska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Myślisz, że to jest aż takie ważne? Nigdy o tym nie myślałam.
My tak zrobilismy dwa razy, gdy testy owu wyszly.. od tego czasu nic...
Wyluzowalismy na maksa, cieszylismy sie bliskoscia.. wazniejsze bylo aby sie przytulic niz robic swiece..
Nie wiem, czy to akurat pomoglo..
Ale zawsze po wytrysku, czesc spremy i tak wylatuje,a ze ja juz w zaden sposob sie nie ruszalam az do rana, a ptaszek korkowal to moze jest cus na rzeczy -
Kim87 wrote:Któraś z dziewczyn wybadala sobie ze ma.ssyjke zakrecajaca w lewo i tyłek pod kątem trzymała aby sperma łatwiej wyleciała. Zadziałało. Nie pamiętam która
Wlasnie o tym wspomnialam
Ja cos tam mam krzywe, ale akurat wtedy nie myslalam o tymKim87 lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Boooosko!!! A swoją droga czy zastanawiałyscie sie kiedys jak my wyglądamy w ogóle? Ja np mam takie obrazy Evelin wysoka brunetka z długimi włosami a Kim niska blondynka
Co do avatara wysoka brunetka z dużym.tylkiemBierka lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Boooosko!!! A swoją droga czy zastanawiałyscie sie kiedys jak my wyglądamy w ogóle? Ja np mam takie obrazy Evelin wysoka brunetka z długimi włosami a Kim niska blondynka
Ja kilka osob mam na fb, to juz znam buziulez wlosami trafilas, ale za wysoka to nie jestem
Bierka lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Ja kilka osob mam na fb, to juz znam buziule
z wlosami trafilas, ale za wysoka to nie jestem
-
Kim87 wrote:A i ważne aby się nie spinac. Luz blues i tyle. Nie zmieniajcie życia bo może jesteście w ciąży. To nie ma.semsu a jajo na początku i tak jest chronione.
schizuje, zupełnie niepotrzebnie. Pamietam jak w 1 cyklu przesadziłam kwiaty bez rękawiczek i juz po 2 min miałam wszystkie objawy toxo oczywiscie wkręciłam sobie je. Albo z alko niezbędne Piła bo moze jestem w ciazy. Bzdura, bylam kiedys u takiej starszej pani gin i śmiała sie ze mnie tak życzliwie ale nie mogła sie opanować. Powiedziała mi ze mam żyć normalnie i nie robic sobie jazd. I tak robię. Staram sie przynajmniej
Evelin, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:To tak do 4 tygodnia nie?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat