Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Trzymajcie mnie
Jeszcze pisalysmy wiadomoscibuziam i nie obrażaj się
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Średnio no. Wiesz chyba chodzi.o.to że jak.sie zagniezdzi to łączy się z krwiobiegiem w większym bądź mniejszym stopniu. Wyksztwlaca się połączenie i chodzi o to aby było dobre a używki mogą na to wpłynąć
Aha.. no cos tam czytalam, zaraz to znajdeKim87 lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:A to kim jest bardO mądre myśle ze duzo lasek w tym ja
schizuje, zupełnie niepotrzebnie. Pamietam jak w 1 cyklu przesadziłam kwiaty bez rękawiczek i juz po 2 min miałam wszystkie objawy toxo oczywiscie wkręciłam sobie je. Albo z alko niezbędne Piła bo moze jestem w ciazy. Bzdura, bylam kiedys u takiej starszej pani gin i śmiała sie ze mnie tak życzliwie ale nie mogła sie opanować. Powiedziała mi ze mam żyć normalnie i nie robic sobie jazd. I tak robię. Staram sie przynajmniej
-
Ja piernicze Ewelina już wiem. Pochrzaniłaś mi sie z Sandra. Dlatego buziam bejbe teraz wpatrując się w wasze zdjęcie aby mój mózg zakodowal cie pod dobrym.imieniem
czuj się obserwowana
-
Nie znajde tego, ale podobno pod koniec 6tyg slychac serce dziecka, ktore sie rozwija i wtedy dziecko zostaje "podlaczone" do mamy.
Przeciez czasem kobieta dowiaduje sie o ciazy dwa tyg po spoznionej @ a w nieswiadomosci pali, pije itd i dzidzi nic nie jest..moze sie myle, ale tak slyszalam -
Evelin wrote:Nie znajde tego, ale podobno pod koniec 6tyg slychac serce dziecka, ktore sie rozwija i wtedy dziecko zostaje "podlaczone" do mamy.
Przeciez czasem kobieta dowiaduje sie o ciazy dwa tyg po spoznionej @ a w nieswiadomosci pali, pije itd i dzidzi nic nie jest..moze sie myle, ale tak slyszalamnie ogarniam takich babek. Jasne jedna będzie miała problemy inna nie. Zależy od ciała.mamy i od ciąży
-
Kim87 wrote:Są takie co dowiadują się o ciąży w dniu porodu
nie ogarniam takich babek. Jasne jedna będzie miała problemy inna nie. Zależy od ciała.mamy i od ciąży
Sasiadka moja nie miala nawet brzucha, plaska w chuj
Smieszne to bylo, bo nikt nie wiedzialjej tata dowiedzial sie po porodzie
-
Evelin wrote:Sasiadka moja nie miala nawet brzucha, plaska w chuj
Smieszne to bylo, bo nikt nie wiedzialjej tata dowiedzial sie po porodzie
-
Jejku dziewczyny mialam napisac jak Was nadrobie ale nie ma szans :p
u mnie niespodzianka... iui mialam miec dzisiaj planowo (14 dc), ale w piatek po badaniu w 10 dc okazalo sie ze mam dwa pecherzyki po 19mm na lewym i prawym, wiec iui w sobote na wariatajeszcze mielismy wesele w sobote i do niego 3 godziny drogi
iui o 10.30 a wesele o 15 takze na styk sie wyrobilam :p w dniu iui pecherzyki mialy po 21mm i endo 12 mm, dzisiaj bylam na monicie i oba pekly, dostalam lutke i za 10 dni (5.08) beta
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
KarolinaSeven wrote:Jejku dziewczyny mialam napisac jak Was nadrobie ale nie ma szans :p
u mnie niespodzianka... iui mialam miec dzisiaj planowo (14 dc), ale w piatek po badaniu w 10 dc okazalo sie ze mam dwa pecherzyki po 19mm na lewym i prawym, wiec iui w sobote na wariatajeszcze mielismy wesele w sobote i do niego 3 godziny drogi
iui o 10.30 a wesele o 15 takze na styk sie wyrobilam :p w dniu iui pecherzyki mialy po 21mm i endo 12 mm, dzisiaj bylam na monicie i oba pekly, dostalam lutke i za 10 dni (5.08) beta
KibicujeKim87 lubi tę wiadomość
-
KarolinaSeven wrote:Jejku dziewczyny mialam napisac jak Was nadrobie ale nie ma szans :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 20:23
Evelin, Bierka lubią tę wiadomość