Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bierka wrote:Dzisiejszy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db5101472850.jpg
Wczorajszy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66cb3f96565e.jpg
Evelin co sadzisz? Chyba ciemniejszy dzisiaj? Myslisz ze owu sie zbliża?
Na to wskazuje
Tak myslalam ze tak bedzie
Teraz wykorzystajcie odpowiednio dzisiejsza noc :* -
Evelin wrote:Na to wskazuje
Tak myslalam ze tak bedzie
Teraz wykorzystajcie odpowiednio dzisiejsza noc :*śmiać mi sie chce bo ze względu na malowanie sypialni dzis na harcerza bedzie w salonie na podłodze spimy
oczywiscie 2 h przed chłopaczyna ogarnie coffee i colę tak na wszelki wypadek
-
Bierka wrote:Ojjj tak
śmiać mi sie chce bo ze względu na malowanie sypialni dzis na harcerza bedzie w salonie na podłodze spimy
oczywiscie 2 h przed chłopaczyna ogarnie coffee i colę tak na wszelki wypadek
No to super, tak na luzie i wg
Pamietaj, ze po zalaniu formy niech nie wychodzi z Ciebienajlepiej jak usniecie w takiej pozycji, skonczcie w takiej na lezaco od tylu, mnie pomoglo
zadne tam nogi w gorze
Bierka lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:No to super, tak na luzie i wg
Pamietaj, ze po zalaniu formy niech nie wychodzi z Ciebienajlepiej jak usniecie w takiej pozycji, skonczcie w takiej na lezaco od tylu, mnie pomoglo
zadne tam nogi w gorze
Evelin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Nogi w górze u mnie zadzialaly i u kilku dziewczyn;)
Wiem ze nogi pomagaja
Ale gdy tak zasypiasz z ukochanym to jest tak super uczucie, czujesz sie taka wolna, kochana.. A ponoc przyjemnosc w staraniach jest waznaa uwierzcie, ze to jest przyjemne
dobuska lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Ale chodzi o sam ten luz itd
Wiem ze nogi pomagaja
Ale gdy tak zasypiasz z ukochanym to jest tak super uczucie, czujesz sie taka wolna, kochana.. A ponoc przyjemnosc w staraniach jest waznaa uwierzcie, ze to jest przyjemne
Nogi w górze pomagają sperme zalać wejście do macicy = plemniory szybciej się do niej dostają i szukają jajaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ja bym nie dała rady aby mój na mnie czy coś. Ja mam swoją przestrzeń w naszym lozku i gryze jak mi.ktos.ja zabiera
Nogi w górze pomagają sperme zalać wejście do macicy = plemniory szybciej się do niej dostają i szukają jaja
Haha uwielbiam Cie
Ale w tej pozycji on nie jest na Tobielezysz bokiem, on za Toba i Cie tam wiesz..
ale oczywiscie w odpowiednia dziure hahaha
Po wszystkim przytula Cie i jest pieknie
Niech raz Bierka sprobuje tak,
A raz takWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 19:36
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Haha uwielbiam Cie
Ale w tej pozycji on nie jest na Tobielezysz bokiem, on za Toba i Cie tam wiesz..
ale oczywiscie w opdowiednia dziure hahaha
A raz takMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Evelin wrote:Haha uwielbiam Cie
ale oczywiscie w odpowiednia dziure hahaha
A raz takKim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Aaaa na łyżeczkę. No.u mnie nie działa za duży tyłek mam. Ale to prawda eksperymenty w łóżku to podstawa jeżeli chodzi o zadowolenie
Idz Ty! Duzy tylek,!!
Zaraz sie do Ciebie przejde!
Ja kiedys z moim to akrobacje robilismy takie, ze lozko stanelo pionowo, pies sie obudzil wystraszony, ugryzl go , ten sie przewrocil, skrecil kostke a ja musialam mu gacie zakladac i wiesc do szpitalaahh te stare czasy i tapczany
dobuska lubi tę wiadomość