X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • daga_00 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parsleyek wrote:
    Hej wszystkim :*
    Ja nie testowałam dziś. Czekam spokojnie.. temperatura znów się obniżyła więc zobaczę jak będzie jutro. Of na jutro przewiduje @. Ja widzę małe plamienie na papierze..
    Humor do niczego :/
    Kochana jeszcze się nie dołuj.. może to tylko plamienie... zobaczysz do jutra..

zem3anlixz38accb.png
    Pracujemy nad rodzeństwem...
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Kochana @ nie ma jest nadzieja. Plamienia Sue zdarzają w ciąży

Tylko zwykle takie brązowe plamienia miałam dwa dni przed okresem. Teraz jestem pierwszy cykl na clo i widać w tym cyklu różnice. Niestety znam to plamienie... tylko myślę że @ przyjdzie szybciej niż za 2 dni, niestety :(

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • stokrotka666 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    Stokrotka a te testy na bank są pozytywyne wszystkie? Ja wczoraj miałam druga kreskę ciemną ale jeszcze nie ciemniejszą od kontrolnej i uznaje taki test za negatywny.. bo tak dziwne że wszystkie poztytwne..
    Na forum wstawalam zdjęcia z kilku dni

0d1yqqmzw64bbzm4.png
  • daga_00 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie musze wygadać... pokłóciłam się z moim chłopem.. jak zawsze o perdołyo... i jakaś taka jestem rozbita.. na 10.00 mam szkolenie jakiś dwóch typów w jednej gminie, potem jadę na wizję terenową do jednej szkoły... ten gin o 17.40.. ni w pizdę ni w oko.. bo inna godzina mu nie pasowała.. a ja muszę krecić miedzy Blachownią a Czestochową..bo Filipa musze do Niani bo mój ma fuche, do Galerii jeszcze musze jechać bo się okazało, że (nie wiem jakim cudem) bluzke wziełam 40 a nie 36... musze wymienić.. chyba jak odwieszałam. A potem jeszcze musze do mamy jechać zroić jej paznokcie u stóp bo jej obiecałam.. nie wspomnę że na juro mam papierów full do szykowania... myślałam, ze chociaż piątek sobie zrobie wolne przed tym wyjazdem a tu dupa... eh..

zem3anlixz38accb.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    A ja sie musze wygadać... pokłóciłam się z moim chłopem.. jak zawsze o perdołyo... i jakaś taka jestem rozbita.. na 10.00 mam szkolenie jakiś dwóch typów w jednej gminie, potem jadę na wizję terenową do jednej szkoły... ten gin o 17.40.. ni w pizdę ni w oko.. bo inna godzina mu nie pasowała.. a ja muszę krecić miedzy Blachownią a Czestochową..bo Filipa musze do Niani bo mój ma fuche, do Galerii jeszcze musze jechać bo się okazało, że (nie wiem jakim cudem) bluzke wziełam 40 a nie 36... musze wymienić.. chyba jak odwieszałam. A potem jeszcze musze do mamy jechać zroić jej paznokcie u stóp bo jej obiecałam.. nie wspomnę że na juro mam papierów full do szykowania... myślałam, ze chociaż piątek sobie zrobie wolne przed tym wyjazdem a tu dupa... eh..
    Kochana oddychaj spokojnie. Ogarniesz wszystko ;) chlopem się nie przejmuj. Mnie mój tez wkurza. Wczoraj nie pracowałam rano i chciałam pospac a tu dupa ten mnie z łóżka zwlekl. Ehhh potem się kajał ale co już zostało zrobione to zostało ;)

daga_00 lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parsleyek wrote:
    Hej wszystkim :*
    Ja nie testowałam dziś. Czekam spokojnie.. temperatura znów się obniżyła więc zobaczę jak będzie jutro. Of na jutro przewiduje @. Ja widzę małe plamienie na papierze..
    Humor do niczego :/

Ja tez mialam lekkie plamienie przed terminem @ a nie przyszla.. I na drugi dzien dwie kreski :*
    Nie smutaj kochana, czekamy z Toba :*

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagusia Haj Bejbe :D

• Justyś91 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    Daga cycki do przodu i dasz radę ze wszystkim :)

1acc2e2db1fead547011b00f4ff1292d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • daga_00 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Dagusia Haj Bejbe :D
    Cześć Zołzita :D :)

zem3anlixz38accb.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:

Oj kochanie, dasz rade.. ogarniesz wszystko.. znam to..
    A Twoim sie nie przejmuj.
    Ja juz odpuscilam..
    Szczerze to lepiej mi bylo u taty..
    Sama w lozku i wg..
    A teraz z nim sie nie wysypiam.. nogi na mnie zarzuca , marudzi ze nie ma seksu.. chcial dzidzi a teraz brakuje mi wsparcia.. oby to sie zmienilo..

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Oj kochanie, dasz rade.. ogarniesz wszystko.. znam to..
    A Twoim sie nie przejmuj.
    Ja juz odpuscilam..
    Szczerze to lepiej mi bylo u taty..
    Sama w lozku i wg..
    A teraz z nim sie nie wysypiam.. nogi na mnie zarzuca , marudzi ze nie ma seksu.. chcial dzidzi a teraz brakuje mi wsparcia.. oby to sie zmienilo..
    Kochana trzymam kciuki aby się ogarnął

3jgxflw1867zd36k.png
  • daga_00 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) No jakoś to wszystko trzeba pochwytać, takie życie ;)

Evelin też trzymam kciuki, zeby Twój się ogarnął i żebyś czuła, że Cie wspiera.. a takie mam pytanie... a czemu sexu nie ma? lekarz Wam zabronił czy tak po prostu nie masz chęci? Ja w ciąży uprawiałam <3... chociaz jak juz brzucha miałam to mi się nie chciało :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 09:02

Kim87, Justyś91 lubią tę wiadomość

zem3anlixz38accb.png
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Ja tez mialam lekkie plamienie przed terminem @ a nie przyszla.. I na drugi dzien dwie kreski :*
    Nie smutaj kochana, czekamy z Toba :*

Dzięki kobiety za wsparcie! Cokolwiek będzie to i tak dużo dla mnie znaczy że mogę się wygadać..
    wiadomo nadzieja umiera ostatnia ale po miesiącach rozczarowań to taka @ kolej rzeczy wydaje się nieunikniona.

Ale trzeba się podnieść i walczyć dalej więc już nie dołuje siebie i forum! Dam znać gdy sytuacja się wyklaruje.
    Zabieram się za coś innego co by myśli zająć!
    Miłego dnia:*

Kim87, Evelin, Bierka, Dzezabella, daga_00 lubią tę wiadomość

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze ja czasem chlopom się dziwię. Mój na rzesach stawał jak była w ciąży. Nie było gadania ani marudzenia że sexu nie ma. Pracował ogarnial w domu wszystko ćwiczył robił zakupy gotowal sprzątal. Dal rade choc wiem jak mu było ciężko ze mną czasem.wystrzymac. Kopnijcie swoich w tyłek oboje w ciąży jesteście i jak jedno nie może to drugie niech wspiera. A nie każdy sam sobie.

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Kochana trzymam kciuki aby się ogarnął

Oby :) zdenerwowal mnie bo nie chce jechac nad morze, wiec skoro nie.. to na wesele chce drozsza sukienke.. oczywiscie juz byly fochy ze nie potrzebne wydawanie kasy :) jak bym zlapala za ten ryj.. :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Oby :) zdenerwowal mnie bo nie chce jechac nad morze, wiec skoro nie.. to na wesele chce drozsza sukienke.. oczywiscie juz byly fochy ze nie potrzebne wydawanie kasy :) jak bym zlapala za ten ryj.. :)
    To złap i strzel dobrze.

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) No jakoś to wszystko trzeba pochwytać, takie życie ;)

Evelin też trzymam kciuki, zeby Twój się ogarnął i żebyś czuła, że Cie wspiera.. a takie mam pytanie... a czemu sexu nie ma? lekarz Wam zabronił czy tak po prostu nie masz chęci? Ja w ciąży uprawiałam <3... chociaz jak juz brzucha miałam to mi się nie chciało :P

Pytalam lekarza wtedy na wizycie, powiedział zeby sie wstrzymac.. A przy kolejnej wizycie (za tydz) powie nam co i jak.. zreszta ja wole nie ryzykowac.. niby zawsze jest ryzyko poronie.. (nie bede pisac tego slowa) ale 1 trymestr najgorszy.. wiec niech sie tam dobrze zalokuje, niechce groszkowi przeszkadzac :)

Bierka lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    To złap i strzel dobrze.

Kimi nie umialabym :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parsleyek wrote:
    Dzięki kobiety za wsparcie! Cokolwiek będzie to i tak dużo dla mnie znaczy że mogę się wygadać..
    wiadomo nadzieja umiera ostatnia ale po miesiącach rozczarowań to taka @ kolej rzeczy wydaje się nieunikniona.

Ale trzeba się podnieść i walczyć dalej więc już nie dołuje siebie i forum! Dam znać gdy sytuacja się wyklaruje.
    Zabieram się za coś innego co by myśli zająć!
    Miłego dnia:*

Trzymaj sie kochana i dawaj nam znac :*

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Pytalam lekarza wtedy na wizycie, powiedział zeby sie wstrzymac.. A przy kolejnej wizycie (za tydz) powie nam co i jak.. zreszta ja wole nie ryzykowac.. niby zawsze jest ryzyko poronie.. (nie bede pisac tego slowa) ale 1 trymestr najgorszy.. wiec niech sie tam dobrze zalokuje, niechce groszkowi przeszkadzac :)
    Sex o ile lekarz nie zabroni nie jest szkodliwy. Wręcz przeciwnie zdrowy. I nie jest na pewno czynnikiem zwiększającym ryzyko poronienia. O ile nie występują komplikacje

3jgxflw1867zd36k.png
‹‹ 2730 2731 2732 2733 2734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ