X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Kimi nie umialabym :)
    Spokojnie przyjdzie z czasem ;)

Evelin lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Powiem wam ze ja czasem chlopom się dziwię. Mój na rzesach stawał jak była w ciąży. Nie było gadania ani marudzenia że sexu nie ma. Pracował ogarnial w domu wszystko ćwiczył robił zakupy gotowal sprzątal. Dal rade choc wiem jak mu było ciężko ze mną czasem.wystrzymac. Kopnijcie swoich w tyłek oboje w ciąży jesteście i jak jedno nie może to drugie niech wspiera. A nie każdy sam sobie.

Widzisz kochanie.. czlowiek swoj charakter wynosi z domu.. widocznie u mojego jego ojczym za duzo mu nie pokazal dobrego wychowania.. tak mi sie wydaje, bo widze jaki jest obojetny w stosunku do tesciowej..
    Moj taki nie byl..
    Kazdy mi kiedys go zazdroscil..
    Dalej ma swoje przeblyski i potrafi mile zaskoczyc.. No jak mowie, po tych zniwach powinno wrocic do normy..moze gdy brzusio zacznie rosnac to zacznie to wszystko do niego docierac :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Sex o ile lekarz nie zabroni nie jest szkodliwy. Wręcz przeciwnie zdrowy. I nie jest na pewno czynnikiem zwiększającym ryzyko poronienia. O ile nie występują komplikacje

A jesli ja biore ta luteine dopochwowa ?

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Widzisz kochanie.. czlowiek swoj charakter wynosi z domu.. widocznie u mojego jego ojczym za duzo mu nie pokazal dobrego wychowania.. tak mi sie wydaje, bo widze jaki jest obojetny w stosunku do tesciowej..
    Moj taki nie byl..
    Kazdy mi kiedys go zazdroscil..
    Dalej ma swoje przeblyski i potrafi mile zaskoczyc.. No jak mowie, po tych zniwach powinno wrocic do normy..moze gdy brzusio zacznie rosnac to zacznie to wszystko do niego docierac :)
    A jak nie to miotłą go. Ehhh trzymam kciuki. Mass rację że z domu się wynosi szacunek i umiejętności zachowania się.

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    A jesli ja biore ta luteine dopochwowa ?
    A po co ja bierzesz miałaś plamienia?

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sexu to wiem aby prezerwatywy używać bo sperma ma jakieś substancje przyspieszajace poród.

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    A jak nie to miotłą go. Ehhh trzymam kciuki. Mass rację że z domu się wynosi szacunek i umiejętności zachowania się.

No a tesciowa to mnie denerwuje ..
    Od tamtego zajscia nie widzialam jej.najlepsze jest to ze gdy zachodzi ktos z rodzinny z jej strony to zaraz gratuluje, cieszy sie. Po porodze jedzie zobaczyc .. prezenty kupuje. Niech sie nie posra :) a do mnie nawet nie zadzwoni z pytaniem jak sie czuje.

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    No a tesciowa to mnie denerwuje ..
    Od tamtego zajscia nie widzialam jej.najlepsze jest to ze gdy zachodzi ktos z rodzinny z jej strony to zaraz gratuluje, cieszy sie. Po porodze jedzie zobaczyc .. prezenty kupuje. Niech sie nie posra :) a do mnie nawet nie zadzwoni z pytaniem jak sie czuje.
    Niezszdroszcze. Moja to skarb. Nic nie zrobisz taka jest i juz

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    A po co ja bierzesz miałaś plamienia?

Nie. Moj gin mi kazal.
    Pytalam o to.. mowil ze ma wiele wlasciwosci..

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Niezszdroszcze. Moja to skarb. Nic nie zrobisz taka jest i juz

Mysle, ze gdy urodzi sie to wszystko sie zmieni.. A Jak dlugo nie bedzie mnie widziec to tez kobita wyluzuje :)

Kim87 lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Nie. Moj gin mi kazal.
    Pytalam o to.. mowil ze ma wiele wlasciwosci..
    Aha. Dal ci na wszelki wypadek. Trochę dziwne skoro nie ma wskazań do tego. Co do sexu zapytaj go bo jak nie masz wskazań do celibatu to po co macie w nim żyć. Ciaza to nie choroba a sex jest zdrowy zarówno dla was jak i dla bobo. Wstrzemiezliwsoc może więcej złego zrobić niż dobrego. Poza tym tobie też zacznie się chcieć. Wiem co mówię ;) nie da się oszukać natury. Masakra ;) ja miałam bana na sex ez plamienia to myślałam że mi odwala ;)

3jgxflw1867zd36k.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czego nie można brać wiesiolka po owulacji ?

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    Dziewczyny a czego nie można brać wiesiolka po owulacji ?
    Bo może powodować skurcze macicy. Choć nie jest to udowodnione

3jgxflw1867zd36k.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Bo może powodować skurcze macicy. Choć nie jest to udowodnione

A jak nie wiem kiedy mam owu to przy 28dniowych cyklach kiedy najlepiej przestać?

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    A jak nie wiem kiedy mam owu to przy 28dniowych cyklach kiedy najlepiej przestać?
    Ja przestaje 12-13 dc

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marciaaaaaaa to nie jest tak ze jak go odstawisz że śluz ci zniknie. Spokojnie nie zniknie

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Aha. Dal ci na wszelki wypadek. Trochę dziwne skoro nie ma wskazań do tego. Co do sexu zapytaj go bo jak nie masz wskazań do celibatu to po co macie w nim żyć. Ciaza to nie choroba a sex jest zdrowy zarówno dla was jak i dla bobo. Wstrzemiezliwsoc może więcej złego zrobić niż dobrego. Poza tym tobie też zacznie się chcieć. Wiem co mówię ;) nie da się oszukać natury. Masakra ;) ja miałam bana na sex ez plamienia to myślałam że mi odwala ;)

Mysle, ze jest dobrym lekarzem.
    Dzwonilam do innego, ktorego kazdy poleca to klocil sie ze jest za wczesnie i nic nie pokaze a moj zaraz tam wykryl :) zreszta lubie go, jest dokladny :)
    Co do seksu poczekam ten tydzien.
    Zreszta czesto mnie mdli i poprostu nie mam teraz ochoty.

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Mysle, ze jest dobrym lekarzem.
    Dzwonilam do innego, ktorego kazdy poleca to klocil sie ze jest za wczesnie i nic nie pokaze a moj zaraz tam wykryl :) zreszta lubie go, jest dokladny :)
    Co do seksu poczekam ten tydzien.
    Zreszta czesto mnie mdli i poprostu nie mam teraz ochoty.
    Nie mówię że jest zły tylko niech da ci sensowny powód. Nie będziecie przecież 9mc spać tylko koło siebie

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Nie mówię że jest zły tylko niech da ci sensowny powód. Nie będziecie przecież 9mc spać tylko koło siebie

Haha nie nie :)
    Mysle ze jak mi sie zachce to bedzie :) serio nie mam ochoty

Kim87 lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Marciaaaaaaa to nie jest tak ze jak go odstawisz że śluz ci zniknie. Spokojnie nie zniknie

To wiem wiem :)
    Bardziej mi chodzi o to żeby faktycznie nim nie zaszkodzić :)

W ogóle ciężko obdarować śluz skoro przy serduszkowaniu jest zaburzony sperma

‹‹ 2731 2732 2733 2734 2735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ