Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Powiem wam ze ja czasem chlopom się dziwię. Mój na rzesach stawał jak była w ciąży. Nie było gadania ani marudzenia że sexu nie ma. Pracował ogarnial w domu wszystko ćwiczył robił zakupy gotowal sprzątal. Dal rade choc wiem jak mu było ciężko ze mną czasem.wystrzymac. Kopnijcie swoich w tyłek oboje w ciąży jesteście i jak jedno nie może to drugie niech wspiera. A nie każdy sam sobie.
Widzisz kochanie.. czlowiek swoj charakter wynosi z domu.. widocznie u mojego jego ojczym za duzo mu nie pokazal dobrego wychowania.. tak mi sie wydaje, bo widze jaki jest obojetny w stosunku do tesciowej..
Moj taki nie byl..
Kazdy mi kiedys go zazdroscil..
Dalej ma swoje przeblyski i potrafi mile zaskoczyc.. No jak mowie, po tych zniwach powinno wrocic do normy..moze gdy brzusio zacznie rosnac to zacznie to wszystko do niego docierac -
Evelin wrote:Widzisz kochanie.. czlowiek swoj charakter wynosi z domu.. widocznie u mojego jego ojczym za duzo mu nie pokazal dobrego wychowania.. tak mi sie wydaje, bo widze jaki jest obojetny w stosunku do tesciowej..
Moj taki nie byl..
Kazdy mi kiedys go zazdroscil..
Dalej ma swoje przeblyski i potrafi mile zaskoczyc.. No jak mowie, po tych zniwach powinno wrocic do normy..moze gdy brzusio zacznie rosnac to zacznie to wszystko do niego docieracMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:A jak nie to miotłą go. Ehhh trzymam kciuki. Mass rację że z domu się wynosi szacunek i umiejętności zachowania się.
No a tesciowa to mnie denerwuje ..
Od tamtego zajscia nie widzialam jej.najlepsze jest to ze gdy zachodzi ktos z rodzinny z jej strony to zaraz gratuluje, cieszy sie. Po porodze jedzie zobaczyc .. prezenty kupuje. Niech sie nie posraa do mnie nawet nie zadzwoni z pytaniem jak sie czuje.
-
Evelin wrote:No a tesciowa to mnie denerwuje ..
Od tamtego zajscia nie widzialam jej.najlepsze jest to ze gdy zachodzi ktos z rodzinny z jej strony to zaraz gratuluje, cieszy sie. Po porodze jedzie zobaczyc .. prezenty kupuje. Niech sie nie posraa do mnie nawet nie zadzwoni z pytaniem jak sie czuje.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Evelin wrote:Nie. Moj gin mi kazal.
Pytalam o to.. mowil ze ma wiele wlasciwosci..nie da się oszukać natury. Masakra
ja miałam bana na sex ez plamienia to myślałam że mi odwala
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Aha. Dal ci na wszelki wypadek. Trochę dziwne skoro nie ma wskazań do tego. Co do sexu zapytaj go bo jak nie masz wskazań do celibatu to po co macie w nim żyć. Ciaza to nie choroba a sex jest zdrowy zarówno dla was jak i dla bobo. Wstrzemiezliwsoc może więcej złego zrobić niż dobrego. Poza tym tobie też zacznie się chcieć. Wiem co mówię
nie da się oszukać natury. Masakra
ja miałam bana na sex ez plamienia to myślałam że mi odwala
Mysle, ze jest dobrym lekarzem.
Dzwonilam do innego, ktorego kazdy poleca to klocil sie ze jest za wczesnie i nic nie pokaze a moj zaraz tam wykrylzreszta lubie go, jest dokladny
Co do seksu poczekam ten tydzien.
Zreszta czesto mnie mdli i poprostu nie mam teraz ochoty. -
Evelin wrote:Mysle, ze jest dobrym lekarzem.
Dzwonilam do innego, ktorego kazdy poleca to klocil sie ze jest za wczesnie i nic nie pokaze a moj zaraz tam wykrylzreszta lubie go, jest dokladny
Co do seksu poczekam ten tydzien.
Zreszta czesto mnie mdli i poprostu nie mam teraz ochoty.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Marciaaaaaaa to nie jest tak ze jak go odstawisz że śluz ci zniknie. Spokojnie nie zniknie
To wiem wiem
Bardziej mi chodzi o to żeby faktycznie nim nie zaszkodzić
W ogóle ciężko obdarować śluz skoro przy serduszkowaniu jest zaburzony sperma