Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:To wiem wiem
Bardziej mi chodzi o to żeby faktycznie nim nie zaszkodzić
W ogóle ciężko obdarować śluz skoro przy serduszkowaniu jest zaburzony spermaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej. A ja myślałam że sperma potrafi zostać w drogach rodnych nawet kilka a conajmniej 3dni.
sperma to nie tylko plemnikite mogą przetrwać w naszym ciele w dobrym ph. Sperma to przede wszystkim woda
Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Hej. A ja myślałam że sperma potrafi zostać w drogach rodnych nawet kilka a conajmniej 3dni.
To co ma wyleciec to wylatuje od razu i po kilkunastu godz ocena śluzu nie jest zaburzona przez obecność spermy. Palca nie wsadzamy do macicya co wleci i zostanie zostaje tam 3-5 dni
Może źle się wyrazilamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 10:08
Evelin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Chodzi mi o wejście do pochwy nie o sperme która przedostatnie się już do macicy i ściga jajo.
To co ma wyleciec to wylatuje od razu i po kilkunastu godz ocena śluzu nie jest zaburzona przez obecność spermy. Palca nie wsadzamy do macicya co wleci i zostanie zostaje tam 3-5 dni
Może źle się wyrazilam
Encyklopedia :*Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Stokrotka my razem testujemy:-) nie wkurzaj sie na tempki. Ja nie mierze w 2 fazie i dobrze mi z tym, na nieświadomce
Bierka, Evelin lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Sex o ile lekarz nie zabroni nie jest szkodliwy. Wręcz przeciwnie zdrowy. I nie jest na pewno czynnikiem zwiększającym ryzyko poronienia. O ile nie występują komplikacje
dołączam się do odpowiedzijeżeli nie ma ciąży zagrożonej to można śmiało uprawiać sex, ponoć dzidziuś to wszystko odczuwa te pozytywne wibracje i tak jak kobieta jest zadowolona i też mu jest wtedy dobrze
Jamę macicy zatyka czop śluzowy który właśnie chroni dzidziusia przed różnego rodzajem uszkodzeniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 10:25
Kim87 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A w ogóle tsk z perspektywy czasu już po tym poronieniu stwierdzam że zrobiłam sobie więcej złego niż dobrego będąc w ciąży. Wiem że to stan wyjątkowy bo ale kurde naturalny dla kobiety. Z dnia na dzień diametralnie zmieniłam swoje życie pod ciążę. Stałam się ciężarówką kanapową i chuchajaca na siebie stasznie. Teraz stwierdzam że to była przesada. Takie moje przemyślenia
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Nic na sile
Nie mam teraz ochoty
żeby tylko Mąż nie poczuł się odsunięty... zrobił groszka, to już seksu nie trzeba
z tym niestety trzeba uważać, a jak nie masz ochoty, to przynajmniej rekompensować przytulaniem, mizianiemEvelin lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:dołączam się do odpowiedzi
jeżeli nie ma żadnych komplikacji to można śmiało uprawiać sex, ponoć dzidziuś to wszystko odczuwa jak kobieta jest zadowolona i też mu jest wtedy dobrze
Evelin kochanie nie masz ochoty to bie masz ochoty koniec kropka. My tu mówimy o celibacie bo może cos się stać. Nie ma przeszkód i jest ochota to jedziemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 10:26
Evelin, czarnulka24 lubią tę wiadomość