Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Byłam u gina (21 dc) zrobił mi usg i powiedział ze mam mało pęcherzyków. I nic wiecej, tak sobie rzucił hasło i mnie z tym zostawił. Kretyn ! A jak zaczęłam dopytywać to powiedział żebym nie przesadzała. Czy po owu w 21 dc mozna stwierdzić ze mam mało pęcherzyków?! Nigdy do tego dupka juz nie pójdę!!!
-
hej kim 87 podpatrzyłam twój wykresik czy ty masz dziś 12 dc?? jak tak to jesteśmy dzień różnicy ja mam 11 dc
hihi
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Bierka wrote:Byłam u gina (21 dc) zrobił mi usg i powiedział ze mam mało pęcherzyków. I nic wiecej, tak sobie rzucił hasło i mnie z tym zostawił. Kretyn ! A jak zaczęłam dopytywać to powiedział żebym nie przesadzała. Czy po owu w 21 dc mozna stwierdzić ze mam mało pęcherzyków?! Nigdy do tego dupka juz nie pójdę!!!
daga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czarnulka24 wrote:hej kim 87 podpatrzyłam twój wykresik czy ty masz dziś 12 dc?? jak tak to jesteśmy dzień różnicy ja mam 11 dc
hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 10:52
czarnulka24, Evelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Hihihi no kochana gonisz mnie
może nawet w tych samych dniach będziemy testować, trzymam kciuki za Ciebie , ja jeszcze nie serduszkowałam, dziś dopiero zacznę , bo jakoś w ostatnich dniach śluz mi zanikł , ale dziś tempka mi spadła podejżewam że do 2 dni powinien wyjść pozytywny test owulacyjny
oby tylko śluz sie pokazał , wtedy wiadomo szanse większe
Kim87 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Czarnulka wysłałam cie zaproszenie
Kiedy testujesz to ci wrzucę na listę. Ja jak coś 22 sierpnia. Trochę późno ale ja po tym poronieniu bie wiem jak mi się cykl ułoży
ja 21 sierpnia , dziękuję ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:02
Kim87 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:może nawet w tych samych dniach będziemy testować
, trzymam kciuki za Ciebie , ja jeszcze nie serduszkowałam, dziś dopiero zacznę , bo jakoś w ostatnich dniach śluz mi zanikł , ale dziś tempka mi spadła podejżewam że do 2 dni powinien wyjść pozytywny test owulacyjny
oby tylko śluz sie pokazał , wtedy wiadomo szanse większe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:06
Evelin lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Ty nic nie odnotujesz
Biore Twoja @ !
ja mogę i w przyszłym cyklu zaciążyćmiałabym majowe dziecko
super
jak Mamusia
a tak byłoby po Tatusiu... tatuś taki żarcik zrobił swojej MAmie i pojawił się nieco wcześniej, 1 kwietniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:08
Zołza:), Evelin lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:ja mogę i w przyszłym cyklu zaciążyć
miałabym majowe dziecko
super
jak Mamusia
a tak byłoby po Tatusiu... tatuś taki żarcik zrobił swojej MAmie i pojawił się nieco wcześniej, 1 kwietniaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Czarnulka śluz czasem zanika i znów.sie pojawia
Pojawiasz się i znikasz, i znikasz, i znikasz,
Mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika,
Daj się sobą nacieszyć, nacieszyć, nacieszyć,
I siedem razy zgrzeszyć, i zgrzeszyć, i zgrzeszyć...Zołza:), Dzezabella, Evelin lubią tę wiadomość