Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Pojawiasz się i znikasz, i znikasz, i znikasz,
Mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika,
Daj się sobą nacieszyć, nacieszyć, nacieszyć,
I siedem razy zgrzeszyć, i zgrzeszyć, i zgrzeszyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:11
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:A wzięli ja na poważnie że rodzi bo znajomą wysmiali i sama taxi pojechała do szpitala. Dopiero na porodowce jej uwierzyli
teściowa to lekarzwzięli ją na poważnie
akurat wtedy była w trakcie specjalizacji w tym szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:11
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja pierdole weź daj se z nim spokój. Zmień go
-
Bierka wrote:No kurwa ale co mi krwii na psuł rano to nie pytaj. Ja mam czasami wrażenie jakby oni czerpali jakaś chora przyjemność z przekazywania takich rewelacji. Pieprzy dziad cos pod nosem smuty jakies
koniecznie go zmień... szkoda życia, nerwów na takiego konowałaBierka lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:No kurwa ale co mi krwii na psuł rano to nie pytaj. Ja mam czasami wrażenie jakby oni czerpali jakaś chora przyjemność z przekazywania takich rewelacji. Pieprzy dziad cos pod nosem smuty jakies
Bierka lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Mnie zalewa po wieśku. Dzisiaj odstawiam bo owu tuż tuż
19Biedroneczka91 wrote:Kim, a kiedy sie powinno odstawic wiesiolka? Bo ja dopiero zaczelam brac od pierwszego dnia tego cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:16
-
Kim87 wrote:Kochanie zależy kiedy masz owu. Ja mam cykle tak koło 26-28 dni więc odstawiam 12-13 dc. Tak aby w owulkę już nie brac
Kim87 lubi tę wiadomość
hej dziewczyny, jestem tu nowa. Zaczęłam starać się o drugie dziecko. Staramy się dopiero pierwszy miesiąc. Cykle mam regularne 28dni. Nie ukrywam że chciałabym mieć dziewczynkę bo mam 5 letniego synusia, ale jak wiadomo najważniejsze by było zdrowe.
Wczoraj współżyłam ostro z mężem w 9 dniu cyklu. Zastanawiam się czy dziś uprawiać seks i jutro by zajść w ciąże czy dać sobie spokój i przeczekać owulacje? jakie są wasze doświadczenia35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:hej dziewczyny, jestem tu nowa. Zaczęłam starać się o drugie dziecko. Staramy się dopiero pierwszy miesiąc. Cykle mam regularne 28dni. Nie ukrywam że chciałabym mieć dziewczynkę bo mam 5 letniego synusia, ale jak wiadomo najważniejsze by było zdrowe.
Wczoraj współżyłam ostro z mężem w 9 dniu cyklu. Zastanawiam się czy dziś uprawiać seks i jutro by zajść w ciąże czy dać sobie spokój i przeczekać owulacje? jakie są wasze doświadczeniaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
dziewczyny dziwna sprawa wczoraj test owulacyjny praktycznie dwie kreski jednakowe , no ta druga tylko ciut jaśniejsza myślałam że dziś będzie owul albo jutro a tu byłam teraz zrobić i tylko jedna kreska ? / ? nigdy mi się tak nie zdarzyło żeby była 1 krecha ;/ ale byłby wał jakby okazało się że owulka była;/ Musze dziś pośpieszyć się i po serduszkować bo jak nie to jeden cykl stracony ;/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
no własnie chce być bardziej ostrożna i ewentualnie zakończyć współżycie w 11 dniu cyklu bo z pierwszą ciązą też blisko owulacji współżyliśmy i urodziłam synusia.
Jak myślicie jak skończe jutro wspólzycie to moze być jakaś szansa?
wiem, ze wpływają na to różne czynniki. Dzisiaj odczuwam lekkie kłucie w prawym jajniku. mam mega ochote na seks, mąż zadowolony oczywiscie35 lat, 2 ciąża -
czarnulka24 wrote:dziewczyny dziwna sprawa wczoraj test owulacyjny praktycznie dwie kreski jednakowe , no ta druga tylko ciut jaśniejsza myślałam że dziś będzie owul albo jutro a tu byłam teraz zrobić i tylko jedna kreska ? / ? nigdy mi się tak nie zdarzyło żeby była 1 krecha ;/ ale byłby wał jakby okazało się że owulka była;/ Musze dziś pośpieszyć się i po serduszkować bo jak nie to jeden cykl stracony ;/
Mogłaś mieć owulacje w nocy, ja tak miałam ostatnioKim87, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:dziewczyny dziwna sprawa wczoraj test owulacyjny praktycznie dwie kreski jednakowe , no ta druga tylko ciut jaśniejsza myślałam że dziś będzie owul albo jutro a tu byłam teraz zrobić i tylko jedna kreska ? / ? nigdy mi się tak nie zdarzyło żeby była 1 krecha ;/ ale byłby wał jakby okazało się że owulka była;/ Musze dziś pośpieszyć się i po serduszkować bo jak nie to jeden cykl stracony ;/Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
magnolia82222 wrote:no własnie chce być bardziej ostrożna i ewentualnie zakończyć współżycie w 11 dniu cyklu bo z pierwszą ciązą też blisko owulacji współżyliśmy i urodziłam synusia.
Jak myślicie jak skończe jutro wspólzycie to moze być jakaś szansa?
wiem, ze wpływają na to różne czynniki. Dzisiaj odczuwam lekkie kłucie w prawym jajniku. mam mega ochote na seks, mąż zadowolony oczywiscieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
odnośnie tych testów owulacyjnych bo nigdy z tego nie korzystałam, czy robiąc te testy to można odróżnić na testach że zaczynają sie dni płodne albo jest szczyt owulacji? przepraszam za głupie pytania ale wcale sie w tym nie orientuję35 lat, 2 ciąża
-
Bella_Bella wrote:Mogłaś mieć owulacje w nocy, ja tak miałam ostatnio
a skąd wiedzieć że w nocy była?
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
magnolia82222 wrote:odnośnie tych testów owulacyjnych bo nigdy z tego nie korzystałam, czy robiąc te testy to można odróżnić na testach że zaczynają sie dni płodne albo jest szczyt owulacji? przepraszam za głupie pytania ale wcale sie w tym nie orientujęMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Hej Magnolia:-) nie ma głupich pytań. Ja robię tak ze wiem kiedy mam dni płodne i wtedy zaczynam z testowaniem, trwa to u mnie ok 5 dni. Robię codziennie testy owu o tej samej godz (ważne zeby po południu) i porównuje je ze sobą. Im ciemniejsza druga kreska tym blizej owulacja. W momencie kiedy jednakowe wtedy jest ten dzien. Oczywoscie dodatkowo obserwuj śluz i najlepiej mierz temperaturę. Dziewczyny badają jeszcze szyjkę macicy, ale ja jakos tego nie ogarniam;-)
Powiedzenia i jakbys miała jakies pytania albo niejasności piszKim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Zrób wieczorem test. Może być tak ze wieczorem Ci wyjdzie
według temperatury wczoraj w poniedziałek była 36,2 a dziś już 36,0 u mnie zawsze na owulke spada , chyba że za wcześnie zrobiłam test bo zawsze przy wcześniejszych ciążach robiłam około 14 a tym razem robię tak około 11Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 12:06
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity