Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuje dziewczyny, kupię sobie test owulacyjny dzisiaj i będę testowała. Mam dziś 10dc więc może potestuję trochę i męża pomorduję. Nie wiem ale mam straszne parcie na ciąże i boje sie że to siedzi mi w głowie za bardzo i żebym się nie przeliczyła. Na pewno się nie załamę bo to staramy się pierwszy miesiąc ale wiadomo że fajnie by było zajść.
Bierka lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
Kochane zerknijcie na mój wykresik?
Co o nim sądzicie?
Bo mi się wydaje że już po groszku w tym cyklu -
Dzezabella wrote:Dzień dobry Mordeczki w ten piękny, słoneczny dzień
-
czarnulka24 wrote:według temperatury wczoraj w poniedziałek była 36,2 a dziś już 36,0 u mnie zawsze na owulke spada , chyba że za wcześnie zrobiłam test bo zawsze przy wcześniejszych ciążach robiłam około 14 a tym razem robię tak około 11Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Justyś91 wrote:Kochane zerknijcie na mój wykresik?
Co o nim sądzicie?
Bo mi się wydaje że już po groszku w tym cyklu
Sie jakby jutro ci wzrosła. I bardzo mocno ci tego zycze i nie smutkaj:-*
PS: dla mnie te 2 tyg po owu sa istnym koszmarem i w tym cyklu obiecalam sobie ze nie bede mierzyć tempki. Co ma
Byc to bedzie. Mam wolna głowę i nie budze sie z drżeniem tak sięgając po termometr;-) buziaki i głowa do gory -
Dzezabella wrote:Justyś, wiesz jak jest - nie ma @ jest szansa
mam nadzieję że nie przyjdzie -
Bierka wrote:Justyś to nie musi byc przegrany cykl. Przejrzyj sobie galerie te ciążowe cykle sa porąbane na maxa. Nie zdziwiłabym
Sie jakby jutro ci wzrosła. I bardzo mocno ci tego zycze i nie smutkaj:-*
PS: dla mnie te 2 tyg po owu sa istnym koszmarem i w tym cyklu obiecalam sobie ze nie bede mierzyć tempki. Co ma
Byc to bedzie. Mam wolna głowę i nie budze sie z drżeniem tak sięgając po termometr;-) buziaki i głowa do gory
póki co nie odczuwam nic na @ plecy zazwyczaj 2 dni przed dawały mocno znać o sobie -
Bierka wrote:No to super!!!! Widzisz
głowa do gory :-*
wiadomo każda z nas chce jak najlepiej -
Kim87 wrote:Ja bym powtórzyła dla pewności. Chyba że rzeczywiście jesteś w trakcie owu
no chyba tak zrobiębyłam jeszcze raz zerknąć na test i uwidoczniła się druga kreska ale jest dużo jaśniejsza , no nic dziś będę serduszkować jeżeli jutro i pojutrze test wyjdzie negatywnie to znaczy że ten robiony wczoraj w 10 dc był pozytywny.
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Justyś91 wrote:tak wiem tylko troszkę się denerwuję bo po biochemicznej boję się troszkę czy wszystko się uregulowało. @ mam mieć w czwartek
mam nadzieję że nie przyjdzie
Jesteśmy w tym samym dniu cyklu
ja @ mam mieć jutro według of... U mnie jakieś plamienia się pojawiły. Za Ciebie trzymam kciuki, oby jutro temperatura odbiła29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:A kiedy okres ma przybyć? Weź sobie dzień dwa po terminie okresu
Kim87 lubi tę wiadomość
Parsleyek wrote:Jesteśmy w tym samym dniu cyklu
ja @ mam mieć jutro według of... U mnie jakieś plamienia się pojawiły. Za Ciebie trzymam kciuki, oby jutro temperatura odbiła
mam nadzieję że jutro odbije i będzie zielono.
Tobie też życzę upragnionego groszka lub fasolki