Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Hej dziewczęta :-*
Zołzuniu trzymam kciukasy za groszka
Widze, że początek sierpnia i nerwówka wróciłaja jeszcze maks 3 dni sprawdzę temperaturkę i odpuszczam
Weekend z mężem udany ... w sumie dopiero dziś wróciłam do życia
Stęstkniłam się za Wami
Buziaki dla WszystkichBierka lubi tę wiadomość
-
więc ja juz po teście owulacyjnym. Dzisiaj mam 10dc i temp. mierzona o godz.10.00 wyniosła 35,8stopni a test wykonany pokazał bladoróżową kreskę. Czy test owulacyjny wskazuje że zaczyna się okres płodny? jak staram sie o dziewczynke to moge jutro jeszcze współżyć w 11dc?35 lat, 2 ciąża
-
a wy też dziewczyny przed owulką macie ból piersi ??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Bierka wrote:No kurwa ale co mi krwii na psuł rano to nie pytaj. Ja mam czasami wrażenie jakby oni czerpali jakaś chora przyjemność z przekazywania takich rewelacji. Pieprzy dziad cos pod nosem smuty jakies
Wspolczuje kochana takiego lekarza..
Zmien go. Skoro ma takie podejscie -
Zołza:) wrote:Wczesniej 30-32... po Bromergonie 26-28. Zeszła @ dostalam 28, wcześniej 26...
Hmm.. moze ten cykl bedzie inny.. dluzszy, a temp odbije i wyskocza dwie kreseczki.. mam nadzieje ze tak bedzie :* pamietaj, ze organizm to nie zegarek :* mi tez temp spadla przed @ kilka dni.. i oo -
magnolia82222 wrote:więc ja juz po teście owulacyjnym. Dzisiaj mam 10dc i temp. mierzona o godz.10.00 wyniosła 35,8stopni a test wykonany pokazał bladoróżową kreskę. Czy test owulacyjny wskazuje że zaczyna się okres płodny? jak staram sie o dziewczynke to moge jutro jeszcze współżyć w 11dc?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO