Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Ty sie tu mojej slepoty nie czepiaj:)
ja jak wstaje to ledwo na oczy widze, cud ze pamietam o mierzeniu:D
no to w takim razie nie jest jeszcze z Tobą tak źle
dobra ja mykam, muszę zabrać się za sprzątanie19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:po 12 latach ... spory kawałek czasu, no ale lepiej późno niż w cale.
Długo by opowiadać o relacjach mamy z jej bratem... Wydaje mi się jednak, że wuja ma teraz jakby swoją pokutę za zachowanie sprzed lat. Ostro dostał po tyłku w ciągu 2 lat. Choroba syna, synowej. Jego. Karma wraca
-
magnolia82222 wrote:Hej dziewczynki.
Szatynka, Ty masz tak jak ja z bratową i ze szwagrem. Co za ludzie. Jak coś potrzebują to Cię znajdą, a tak to mają Cię w d... . Moja bratowa to taka wredna małpa, że szkoda gadac. Rodzona jej siostra zaszła w ciąże i miała cukrzyce ciążową to cieszyła się że ma złe wyniki i drugie dziecko będzie miała też chłopaka, a marzyła o córce. Mój szwagier(męża brat) to w ogóle jakiś dziwny człowiek, żona się jego nam żaliła, że zamyka się w sąsiednim pokoju i tam sypia. Z nią nie sypia w ogóle ani się nie seksuje. Nie daje jej kasy, bo nie pracuje, odłączył jej tv by czasem głupot nie oglądała. Pokręciło mu się tak we łbie że szkoda gadać. W ogóle wydaje mi się, że on ma problemy psychiczne, bo ma takie zachowania że normalny człowiek tak się nie zachowuje.
to faktycznie ciekawa rodzinka.
Swoją drogą nie dziwię się, że ona ma jakieś problemy psychiczne skoro mąż tak się zachowuje. Moja ciotka była fajną babeczką, otwartą do ludzi, często nas odwiedzała, wesoła, żartobliwa, czuła ale ma synka pierdolniętego który swym zachowaniem spowodował że kobieta nie nadaje się do życia, normalnie zrobiła się z niej żywa kukła. Zaszyła się w domu, ludzi unika. Mój tato ją odwiedza to ona siedzi, głowa spuszczona w dół a jak się odezwie to tylko o tym swoim pierdzielniętym synku opowiada. Kocha go ponad życie, jest jej jedynym dzieckiem. A on ją tak psychicznie zniszczył. Ciotka mieszka w wujkiem, synek dawno się wyprowadził ale potrafi do niej zadzwonić i ją dręczyć, np. pyta kiedy umrze ona i jego ojciec bo mu ich mieszkanie potrzebne na sprzedaż. Masakra.
Także nie dziwię się że żona Twojego szwagra ma jakieś problemy na tle psychicznym skoro ma nieciekawą atmosferę w domu.
LILITH.P wrote:Długo by opowiadać o relacjach mamy z jej bratem... Wydaje mi się jednak, że wuja ma teraz jakby swoją pokutę za zachowanie sprzed lat. Ostro dostał po tyłku w ciągu 2 lat. Choroba syna, synowej. Jego. Karma wraca
Czasem los potraf się zemścić i to w najmniej spodziewanym momencie. I tak najwidoczniej jest w przypadku Twojego wujka. Ja wychodzę z założenia że za wyrządzone komuś krzywdy prędzej czy późnej poniesie się nie miłe konsekwencje.
Ok mykam bo samo się nie posprząta.
A sprzątania mam sporo i jakoś mi się nie chceno cóż trza poderwać te cztery litery i zakasać rękawy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 09:31
-
szatynka wrote:Czasem los potraf się zemścić i to w najmniej spodziewanym momencie. I tak najwidoczniej jest w przypadku Twojego wujka. Ja wychodzę z założenia że za wyrządzone komuś krzywdy prędzej czy późnej poniesie się nie miłe konsekwencje.
Ok mykam bo samo się nie posprząta.
A sprzątania mam sporo i jakoś mi się nie chceno cóż trza poderwać te cztery litery i zakasać rękawy.
Tak jak mówicie dziewczyny, z rodziną najlepiej sie na zdjeciu wychodzi. Już nie wspominając o sprawach majątkowych jakie to cyrki potrafią się dziać. Zawodowo zajmuje się tymi rzeczami to widzę co się dzieje. Jak rodzice za żywota porzadku nie zrobią to zostają niesnaski.35 lat, 2 ciąża -
Cześć Słoneczka!
Co u Was?
Mamy nowe fasolątka?
Ja właśnie wróciłam z krótkiego urlopu połączonego z weselem. Wraz z moim wróciliśmy pełni energii do walki
Buziaki :*Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Cześć Słoneczka!
Co u Was?
Mamy nowe fasolątka?
Ja właśnie wróciłam z krótkiego urlopu połączonego z weselem. Wraz z moim wróciliśmy pełni energii do walki
Buziaki :*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
ja tez jednak testuje 26ego:) Matki Boskiej Czestochowskiej. Moze Marysia wraz ze swoja patronka, beda ze mna:) ale nie musisz nic zmieniac.
Hej kobietki :-* u mnie temperatura stoi w miejscu ...w głębi serca liczyłam na późniejsza owulację
trudno mi się z tym cyklem pogodzić ale cóż , trzeba walczyć dalej. Zastanawiam się czy spróbować pogadać dziś z moim ginekologiem, pokazać mu jeszcze raz wyniki ,czy czekac na 18.08 na wizytę u nowego lekarza .... nie wiem sama
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
6.07 - Madera2000 - pozytywny
12.07 - Cherry_Blossom - pozytywny
12.07 - Kingulla - pozytywny
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
19.07 - Gaduaaa - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b16f1eb471c.jpg
TESTUJĄ
11.08 - Malutka24
14.08 - MMadziula
17.08 - Caro
18.08 - Daga_00
19.08 - Marciaa
21.08 - Czarnulka24, Magnolia82222
22.08 - Kim87
25.08 - Czikosz
26.08 - Dzezabella,19Biedroneczka91
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce3ce1601ce9.jpg
TESTUJĄ
1.09 - Parsleyek
2.09 - Bella_Bella
Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Tuliska - TP -> 06.03.2017
Kingulla - TP -> 21.03.2017
Elunia
Cherry_Blossom -TP -> 21.03.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Hej kobietki :-* u mnie temperatura stoi w miejscu ...w głębi serca liczyłam na późniejsza owulację
trudno mi się z tym cyklem pogodzić ale cóż , trzeba walczyć dalej. Zastanawiam się czy spróbować pogadać dziś z moim ginekologiem, pokazać mu jeszcze raz wyniki ,czy czekac na 18.08 na wizytę u nowego lekarza .... nie wiem sama
MMadziula lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kurde idź do nowego lekarza i mu pokaż wydrukowany wykres. Niech coś zadziała
-
MMadziula wrote:;-* juz bym chciała żeby ta małpa przyszła wiesz ? Tak ładnie mi się prolaktyna unormowala to znowu z progesteronem problem ...ja pitole. ..
Głowa do góry unormuje się wszystko
los jest złośliwy ale nie można się poddawać
-
nick nieaktualny