Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:u mnie jeszcze jakieś 8 dni... heh, heh... nuuuuda
U mnie też jeszcze chwilka... i na razie też nuda
ale właśnie umówiłam się z moim ginem na monitoring na 10dc, na piątek wieczorem, więc już będę wiedziała czy coś tam rośnie..Czikosz lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:Jak nie urok to sraczka.
Głowa do góry unormuje się wszystko
los jest złośliwy ale nie można się poddawać
Dobrze skwitowałaś
A u Ciebie jak ? Faza poowulacyjno - urojeniowa w trakcie ?
-
Parsleyek wrote:U mnie też jeszcze chwilka... i na razie też nuda
ale właśnie umówiłam się z moim ginem na monitoring na 10dc, na piątek wieczorem, więc już będę wiedziała czy coś tam rośnie..
Ja wg wyliczeń powinnam mieć owu za dwa dni, test i tempka teoretycznie to potwierdza... Ale ja sama nie wiem, nie znam sięCzikosz lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Ja wg wyliczeń powinnam mieć owu za dwa dni, test i tempka teoretycznie to potwierdza... Ale ja sama nie wiem, nie znam się
No właśnie niestety szkoda że ten moment nie jest prostszy do zaobserwowania!bo możemy się tylko domyślać, że owulacja będzie ale czy była to chyba tylko na 100% monitoring po może potwierdzić.
Trzymam kciuki zatem i do dziełaCzikosz lubi tę wiadomość
Witajcie Kochane !!
Czy wam też czasami jest tak bardzo zimno ?? zawsze było mi zimno na owulkę i zaraz przed miesiączką , a w drugiej fazie nie a teraz cały cykl mi zimno zwłaszcza jak wstaje rano do pracy a w domciu jest zawsze minimum 20 st w południe jest tak około 23 więc wydaje mi się że przy takiej temperaturze nie powinno być zimno..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
marciaa wrote:a mnie na szczescie urojenia póki co omijają
Marcia jak ładnie Ci tempka w górę poszła! oby tak dalejmarciaa lubi tę wiadomość
czarnulka24 wrote:Witajcie Kochane !!
Czy wam też czasami jest tak bardzo zimno ?? zawsze było mi zimno na owulkę i zaraz przed miesiączką , a w drugiej fazie nie a teraz cały cykl mi zimno zwłaszcza jak wstaje rano do pracy a w domciu jest zawsze minimum 20 st w południe jest tak około 23 więc wydaje mi się że przy takiej temperaturze nie powinno być zimno..mnie czasem tak jest
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Zimna kobieta jesteś
mnie czasem tak jest
hehe...
kim jeszcze 12-13 dni i testujemy !!! chyba że @ przyjdzie wcześniej ale trzymam kciuki żeby nie przyszłam i odliczam dni do testowania hihi27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:hehe...
kim jeszcze 12-13 dni i testujemy !!! chyba że @ przyjdzie wcześniej ale trzymam kciuki żeby nie przyszłam i odliczam dni do testowania hihiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
marciaa wrote:a mnie na szczescie urojenia póki co omijają
w tym cyklu też pewnie będą urojenia pełną gębą, ale na razie jeszcze przed owulacją, mam czas na odpały jeszcze
Dzisiaj sobie przespacerowaliśmy szlakiem przez las 5 km, niektóre podejścia 45-30 st pochyłu, ale fajnie byłomoja pięciolatka sobie super dawała radę. Super się tak zmęczyć czasem, szkoda tylko że temperatury niezbyt letnie, ale przynajmniej słoneczko i nie ma deszczu (jeszcze).
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim!!!
Zwlekłam się z łóżka wysączyłam kawkę i biorę się za obiad. U mnie przewidywana owulacja mniej więcej 17-19 ale wyciągam testy owulacyjne już w niedzielę
. A mniej więcej 7 dni po zrobię sobie wynik progesteronu jak Kim radziła. Miłego popołudnia wszystkim!!!
Kim87 lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Ja tez sie w przyszla srode wybieram na progesteron. A dziewczyny powiedzcie kiedy warto zbadac prolaktyne?
Ja już różne opinie czytałam, ale zrobiłam prolaktyne w 3dc29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"