Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Cześć Słoneczka!
Co u Was?
Mamy nowe fasolątka?
Ja właśnie wróciłam z krótkiego urlopu połączonego z weselem. Wraz z moim wróciliśmy pełni energii do walki
Buziaki :*
hej dzezabella w takim razie życzę efektywnego wykorzystania tej energii.
MMadziulla ja też bym poczekała i poszła do nowego ginka do 18go już nie długo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 16:44
-
A ja doszłam do wniosku, że nie mam po co trzymać mój suwaczek skoro czuję że nici z moich planów starankowych na sierpień
Teraz piszę z Tel i nie potrafię wejść za pomocą niego w opcje ustawienia, jak laptop będzie wolny to usunę
-
nick nieaktualny
-
Amelia wrote:U mnie dopiero początek cyklu wiec wszystko przed nami o drugą córkę staraliśmy się 9 mies wiec szybkiego zaciazenia raczej nie będzie ....Eolinka wrote:Jak widac jestem tu nowa i tez rozpoczynam starania o drugie dziecko
Dziewczyny napiszcie coś o sobieIle czasu się staracie? Jakieś badania robiłyście? Jeśli macie pytania chętnie pomożemy
Kim87 lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:hej dzezabella w takim razie życzę efektywnego wykorzystania tej energii.
MMadziulla ja też bym poczekała i poszła do nowego ginka do 18go już nie długo.
Szatynka trzymam kciuki żeby jednak wszystko się ułożyło, ja dziś mam paskudny dzień. Mąż wyjechał, pełno problemów w pracy jeszcze ten brak owulacji mi dowalił
jest paskudnie -
MMadziula wrote:Szatynka trzymam kciuki żeby jednak wszystko się ułożyło, ja dziś mam paskudny dzień. Mąż wyjechał, pełno problemów w pracy jeszcze ten brak owulacji mi dowalił
jest paskudnie
Madziulka nie smutamy KochanaDasz radę na pewno ze wszystkim
A następny cykl na pewno będzie piękny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 17:43
MMadziula lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Szatynka trzymam kciuki żeby jednak wszystko się ułożyło, ja dziś mam paskudny dzień. Mąż wyjechał, pełno problemów w pracy jeszcze ten brak owulacji mi dowalił
jest paskudnie
głowa do góry! po deszczu zawsze słońce wychodzi
MMadziula lubi tę wiadomość